Saç Rengi ve Saç Boyama fikir paylaşımıı lütfenn

iremsu1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
99
0
86
İzmir
arkadaşlar saçlarımda şuan dore bakır ve koyu altın sarısı karışımı boya var 1 ay önce yaptırdım ama altında 3 ay önce kadar yaptırdığım röflem var ben tekrar röfle yaptırmak istiyorum ama platin sarısı istiyorum ve kızıllıklar arada kalmasın istiyorum ama saçlarımla çok uğraşıyorum yıpranmasın istiorum sizce çokmu şey istiyorum yaptırırsam saçlarım yanarmı yardım edin lütfen

canım saçında dorelik varmış kuaförün bunu akıtması lazom oreal ile. ama 3 ay önce röfleymiş zaten. bence yıpranır biraz dinlendirsen saçını daha iyi olur derim ben...

evet canım çok sey ısıosun maalesef ısteklerıne bır muddet ara ver sonra benım gıbı ıkı tel sacla kalırsınmafoldumben

canım saçımın geçirdiği evrimlerin kısa özetini anlatayım;senelerdir röfleyle geziyordum,
diplerden 5-6 cm uzamıştı ki geçen kış ekim gibi bi başladım uğraşmaya,karamel attım röflenin üstüne,
sonra aradan 1 ay geçti geçmedi bal köpüğü ne boyadım.
Sonra yine dayanamadım röfle istiyorum diye gittim kuaföre,orealle komple açıldı saçım ama boyasını tutturamadı
ben de sinir oldum gittim bal köpüğü aldım ertesi gün tekrar boyadım
ve aradan 2 ay geçti tekrar röfle yaptırdım.
Şubat ayından beri de röfleli saçlarımla devam ediyorum.Yıprandı yıpranmasına ama bir çok kişinin başına gelen yanma,kopma vs olmadı çok şükür.Saçının yapısıyla da çok alakalı bu o yüzden de en iyi sen bilirsin çok şey isteyip istemediğini yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…