Dövme Fikir olması açısından dövmelerimizin resimleri

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
dövme yaptırıcam ya iyi karar vermem lazım dövmesi olanlar yada şunu yaptırmak istiyorm yaptırcam diyenler yokmu resim eklermisiniz cicişler:76:

kesinlikle yaptırma ben yaptırdım ve sonunda pişman oldum.hayatın boyunca bir dövmeyle yaşamak istemezsin emin ol.gençken güzel duran dövme yaşlanınca nasıl duracak?birde kişisel tecrübeme dayanarak söylüyorumki iş görüşmelerinde negatif etki bırakıyor.sırf dövmem var diye işe alınmadıgımı biliyorum.

ilerde sıkılırsam sildiririm düşünceni at kafandan çünkü ben şu anda lazerle sildirmeye calışıyorum ve silinmiyor.İnternetten tüm sonuçları okudum şu ana kadar hiç kimse başarılı olarakta sildirememiş.(yabancı kaynaklar dahil)
lütfen yaptırma bunu kişisel tecrübeme dayanarak yazıyorum.

Son düzenleme:

Cnm seninki büyük bi dövmemi ? yani küçük olunca iş görüşmesinde o kadarına bakmazlar bence

benim dövmem bir avuç büyüklüğünde emin ol bakıyorlar.Yaptırıp yaptırmamak senin kararın ama bu forumda onca dövme sildirme diye başlık varsa emin ol yaptıranların benim gibi pişmanlığıyla başlamıştır.Bence yaptırma ama son karar tabiki senin ilerde bir gün pişman olursan beni anlarsın.

bnm çalştıım yerdede dövmesi olanlar var sorun değil, çalşcaım yerdede olr çnkü göze batmıcak, ki heves edilen herşey ypılıo dövme de bi anlık hevestr aslında ama eğer snn için çokkçok anlamlıysa onu taşır sıkılmazsın. bnu biliorum, ikincisi yaşlanıcaz die gençken hiçbişi ypmamak gbi bişi bu yaşlanınca askılı giyen pek nineye rastlamadm açkcası

bir şeyler yapma demiyorum yapıcağın şeyi hayatın boyunca taşıma
en azından yapıcağın dövmeyi kınayla yaptır 2 hafta dursun sonra tekrar kına yaptır bir 2 hafta daha dursun bak bakalım hayatın boyunca onu taşımak güzel gelecekmi?

Son düzenleme:

iyi siz bilirsiniz umarım ileride pişman olmazsınız ve umarım birşeyin anlam taşıdığını belirtmesini göstermek için, onu bileklerinde taşıdığı bir resim parçası yada bir isim yapmayız.

kızlar bence kesınlıklee ıstedıqnız dovmeyı yaptırn bende ıkı tane var ve cok memnum aslında ılk yaptırqım acele oldu ben koluma bılekten dırseqe kadar ATATURK ımzası attırcktım bıde aklımda japonca soyısmım vardı ıkısının arsnda qıttım sonra dovmecı japoncayı cıkardı cok hosuma qıttı o an yaptırdım sonra keske baska bısı yaptrsydm yada turkce yaptrsydm dıe bıraz pısman oldm ama sokaqa cıkıyorm fln herkes bakıyo bıde burası kucuk bı yer ben burda tek dovmelı kızım benden baska yok :) acaıpp havalıı oluyoo bırılerı baktkca laf attıkca ınsan hosna qıdıo cunku sen farklı oluyosn sıradan olmuyosun tabı buyuk yerlrde herkeste var ama bıde sırtımda var o da seytan ama komık suratlı bı seytan ıkısndende cok memnunm 2sene fln olduu bence yaptırn ıstedıqnızı bıde bı tane baslaynca duramıyosn heryerne ıstıyosn ben daha ayaqma qohsume fln yaptrkctmda dovmecm erkek olduqu ıcın erkek arkdsm qıtmemı yasakladı ama en kısa zamanda yapıcm :9

2. dövmemi uzun zamandır düşünüyordum ve nihayet güzel bi şekil buldum..
ilk dövmem gibi aceleye getirmedim bunu.
dövme yapılırken dikkat edilmesi gereken tek şey yapılacak şeklin iyi seçilmesi ve o şekil üzerinde defalarca düşünülmesi...
Yoksa biri ne der ,bana nasıl gözle bakarlar dövmem var diye saçma sapan düşünceleri aklınıza getirmeyin bile.
Bu hayat sizin başkalarının fikirleri düşünceleri doğrultusunda hayatı yaşamayın.
Onlar kim ki?

bende kısmetse eylul ayında yaptıracağım... özellikle belime istiyorum boyutlu çok güzel bir kelebek dövmesi buldum... gölgelendirmesi olduğu için uzman birine yaptırıcam eh o da biraz fazla oluyor ücret olarak... ama ömür boyu taşıyacağımı bildiğim için değer diyerek bekliyorum...

üç yerimde dövmem var ucunude 2 sene içinde yaptırdım hepsinide cok seviyorum ıkısının anlamı var benım için 1 tanesi sırtımda o annem için yaptırdım peri kızı annem peri kızları kadar güzel cunku diğeri kolumda nişanlımın ismi yazıyo onu o kadar cok sewiyorum kı onun için değer kı onunda kolunda benım ismim:) ucuncu olanının anlamı yok ayağımın kenarında kucuk bır yıldız ayakkabıda güzel duruyo pişman değilim ama yaptıracaksanız ıyı düşünürüm derim:)) cunku sonrası gercekten zor .....

Gerekirse saklayabileceğin bir yerde olduktan sonra bence sıkıntı yok . Benim sol bileğimin içinde ismim yazıyor amcamın yanına falan giderken hoppp saat takıyorum kapandı gitti

eee hani dövmesi olanların fotoğrafları o zaman?
Arkadaş fotoğraflı paylaşım için açmış ama...

Herkes yaptırdığı dövmesini paylaşmak istemeyebilir...
İsteyenlerde zaten ya bi topik açmıştır yada açılan topiklere eklemiştir...
Şahsen bende bundan sonraki yaptırıcaklarımı eklemeyi düşünmüyorum

Ben dövmemi 10 yıldır taşıyorum cok da seviyorum hep istediğin bir sey ise kesinlikle pişman olunmuyor. Omzumda olduğu icin genel bir sıkıntı çıkarmıyor ve zamanla unutuyorsun da :) bu günlerde 2. İcin birseyler düşünüyorum bir kaç modeli iyice düşünüp tekrar yaptircam :) modele karar verdiysen ve sikilmayacaksan yaptır. Sevgiler

bir dövmeyi hayalinizde oluşturun, çizdirin, öyle yaptırın derim ben. kataloglardan beğendiğiniz dövmeler tam istediğin gibi olmayabilir çünkü. ilk başta beğenirsin sonra sıkılabilirsiniz.
ancak herşeyini kendinizin tasarladığı bir dövmeden sıkılmazsınız. ben de yapacağım dövmeyi anlatıp çizdiricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…