- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
-
- Konu Sahibi pinkwhite0
cnm bnde haftaya ilk dövmemi yaptırıcam
http://3.bp.blogspot.com/_bQ0SqifjN...YU/X8j2gRuEfTg/s400/nicky-hilton-tattoo-2.jpg
bu linkteki dövme çok hoşuma gitti ünlülerin dövmelerine bakarken buldum nicky hilton un dövmesiymiş tam aradığım model olduğu için bunu düşünüyorum dövmeciylede konuştum 100 tl ye yaparım dedi haftaya gidicem
sen ne gzl karar vermişsin cnm inş istediğin gbi olr
kesinlikle yaptırma ben yaptırdım ve sonunda pişman oldum.hayatın boyunca bir dövmeyle yaşamak istemezsin emin ol.gençken güzel duran dövme yaşlanınca nasıl duracak?birde kişisel tecrübeme dayanarak söylüyorumki iş görüşmelerinde negatif etki bırakıyor.sırf dövmem var diye işe alınmadıgımı biliyorum.
ilerde sıkılırsam sildiririm düşünceni at kafandan çünkü ben şu anda lazerle sildirmeye calışıyorum ve silinmiyor.İnternetten tüm sonuçları okudum şu ana kadar hiç kimse başarılı olarakta sildirememiş.(yabancı kaynaklar dahil)
lütfen yaptırma bunu kişisel tecrübeme dayanarak yazıyorum.
bnm çalştıım yerdede dövmesi olanlar var sorun değil, çalşcaım yerdede olr çnkü göze batmıcak, ki heves edilen herşey ypılıo dövme de bi anlık hevestr aslında ama eğer snn için çokkçok anlamlıysa onu taşır sıkılmazsın. bnu biliorum, ikincisi yaşlanıcaz die gençken hiçbişi ypmamak gbi bişi bu yaşlanınca askılı giyen pek nineye rastlamadm açkcası
eee hani dövmesi olanların fotoğrafları o zaman?
Arkadaş fotoğraflı paylaşım için açmış ama...