Dövme Fikir olması açısından dövmelerimizin resimleri

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
benim de 3 tane dövmem var ama maalesef foto paylaşamıyorum. çok seviyorum onları, kendimi durdurmaya çalışıyorum yenilerini yaptırmamak için:)
30una merdiven dayamış, evli-çocuklu bir bayan için yeter 3 tane dövme fazlası zarar

ben yakında 5 tane dövme yaptırıcam(pek emin değilim ama) ancak şimdilik hiç dövmem yok.
yine de bir kaç tane paylaşayım.

$8.jpg $1697861_f260[1].jpg $2493226_f520-300x224[1].jpg $46107_1569749490585_1440915487_1505229_3877110_n_large.jpg $189_fairy_tattoo_legend_tattoo_studio_legendtattoo.com_colour_tattoo_fairy_tattoo._large.jpg $99[1].jpg $53[1].jpg $000044.jpg $09[1].jpg $cherrytat049[1].jpg

ben baya bi araştırmıştım. sana en beğendiklerimi koyuyorum esinlenebilirsin belki :KK70:

$_____Moon_Cat_Tattoo______by_KimRaiFan.jpg
$s320x240.jpg
$star and moon tattoo designs4.jpg
$VirgoTattoo25.jpg

anlamları
Luna: Kedili ve hilalli olan. Ayı simgeliyor. Döğmenin ve kedinin adı Luna ve Luna ay (hilal) demek.
Anahtar: Benim en sevdiğim anime olan Sailor Moon (ay savaşçısı) ndaki Chibi-Usa'nın (yani chibi-moon) boyutlar arası geçişi açıp geçmiş ve geleceğe yolculuk etmesini sağlayan anahtar. Şekli çok hoşuma gidiyor.
Gecenin notası: Bu döğmenin adını ben koydum ve şekli çok çok hoşuma gidiyor :KK70:
Virgo: Ben başak burcu olduğum için yaptırmayı düşünüyorum, diğer burçlar için olanlarıda var :KK70:

eet ıstanbuldaa catalcayı bılıyomusn orda pek tanınmamıs fakat antalyada calısan bı dovmecı var dukkanı fln yok kendı ewıne qelıp yapıyor

sırf yaptırmış olmak için yaptırma. yaptıracağın şekil içine sinsin. birde sana o an için hayatında ki kişiyi hatırlatmasın. hayatında kimse yokken yaptır derim ben. anılara ait bir iz gibi kalıyor yoksa.
benimde var 2 tane, kendim yaptım tasarımlarını
sırtıma yaptırdığım için sürekli görme ve sıkılma şansım olmuyor, yerinide iyi ayarladım, iş yeri için giyindiğimde sıfır kollu filan giydiğimde görünmeyecek şekilde ama sırta doğru açıldıkça görünüyor.
fazla görme şansın olmayan bir yere yaptırırsan sıkılmazsın.
ben dövmelerime bayılıyorum, denilenlerin aksine yaptır derim :KK66:

Cnm seninki büyük bi dövmemi ? yani küçük olunca iş görüşmesinde o kadarına bakmazlar bence

bkıyolarr cnm bende suan özel bı sırkette calısıyorumm benımkını görmemıslerr ıse gırdım 1 hafta gectı gördüler sende dövmemı vardı dıye
bileğimdeee var benım belımde bıde belımdekını saten goremezlerde bılegımdekı gorunce gorsek basta almazdık dedılr bana sonrada cıkaramadılarr 1 yıl oldu ama bakıolar yanı

yaa bende gecen sene yaptırdımm suan bakmak bıle ıstemıyorum bılegımee :KK43: yaa cok sıkıcı yaa sıkılırsın dedıklerındee ınanmamıstım asla sıkılmam demıstım amaaa ben cok sıkıldımmm yasasdıgım yerde lazerlee sılen vs bıyerde yok :KK43:

X