benim de 3 tane dövmem var ama maalesef foto paylaşamıyorum. çok seviyorum onları, kendimi durdurmaya çalışıyorum yenilerini yaptırmamak için:)
30una merdiven dayamış, evli-çocuklu bir bayan için yeter 3 tane dövme fazlası zarar
ben baya bi araştırmıştım. sana en beğendiklerimi koyuyorum esinlenebilirsin belki
anlamları
Luna: Kedili ve hilalli olan. Ayı simgeliyor. Döğmenin ve kedinin adı Luna ve Luna ay (hilal) demek.
Anahtar: Benim en sevdiğim anime olan Sailor Moon (ay savaşçısı) ndaki Chibi-Usa'nın (yani chibi-moon) boyutlar arası geçişi açıp geçmiş ve geleceğe yolculuk etmesini sağlayan anahtar. Şekli çok hoşuma gidiyor.
Gecenin notası: Bu döğmenin adını ben koydum ve şekli çok çok hoşuma gidiyor
Virgo: Ben başak burcu olduğum için yaptırmayı düşünüyorum, diğer burçlar için olanlarıda var
sırf yaptırmış olmak için yaptırma. yaptıracağın şekil içine sinsin. birde sana o an için hayatında ki kişiyi hatırlatmasın. hayatında kimse yokken yaptır derim ben. anılara ait bir iz gibi kalıyor yoksa.
benimde var 2 tane, kendim yaptım tasarımlarını
sırtıma yaptırdığım için sürekli görme ve sıkılma şansım olmuyor, yerinide iyi ayarladım, iş yeri için giyindiğimde sıfır kollu filan giydiğimde görünmeyecek şekilde ama sırta doğru açıldıkça görünüyor.
fazla görme şansın olmayan bir yere yaptırırsan sıkılmazsın.
ben dövmelerime bayılıyorum, denilenlerin aksine yaptır derim
yaa bende gecen sene yaptırdımm suan bakmak bıle ıstemıyorum bılegımee yaa cok sıkıcı yaa sıkılırsın dedıklerındee ınanmamıstım asla sıkılmam demıstım amaaa ben cok sıkıldımmm yasasdıgım yerde lazerlee sılen vs bıyerde yok