Bana kalırsa hiç boyama şimdi.ayrıca doğal saç rengini de çokk beğendim sana da yakışıyor.Bu aralar saçlarıma takmış durumdayım . Boyamadım bugüne kadar hiç belime geliyor saçlarım bir değişiklik istiyorum :) Tatile gidicem şimdi daha da esmerleşicem fikir verirseniz çok sevinirim :)
Bana kalırsa hiç boyama şimdi.ayrıca doğal saç rengini de çokk beğendim sana da yakışıyor.
Bu aralar saçlarıma takmış durumdayım . Boyamadım bugüne kadar hiç belime geliyor saçlarım bir değişiklik istiyorum :) Tatile gidicem şimdi daha da esmerleşicem fikir verirseniz çok sevinirim :)
hiç elleme cnm güzelimsaçlarını ben senin saçının renginden yapabilmek için kaçtır boyuyorum hem yasın ufak gibi acele etme boya için
denize gidecekmişsin zaten denizde açılır saçların eğer çok istiyorsan uçlarına papatya suyu sürüp güneşte dur biraz ombre saç olur
Çok koyu olduğu için işe yaramaz. Yarasa bile saçını turunculaştırarak açar. Hiç girme o yollara :)
Eki Görüntüle 472970
Çok bi değişiklik arzusu geldiyse de içine 7-4 veya 8-4 tonları sana yakışabilir bi bak.
Bu aralar saçlarıma takmış durumdayım . Boyamadım bugüne kadar hiç belime geliyor saçlarım bir değişiklik istiyorum :) Tatile gidicem şimdi daha da esmerleşicem fikir verirseniz çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?