Saç Rengi ve Saç Boyama Fikir istiyoruum :)

0zge

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2012
28
0
16
Bursa
Bu aralar saçlarıma takmış durumdayım . Boyamadım bugüne kadar hiç belime geliyor saçlarım bir değişiklik istiyorum :) Tatile gidicem şimdi daha da esmerleşicem fikir verirseniz çok sevinirim :)

Eklentiler

• $599446_395176347209110_421479323_n.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $DSC_0028.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Bu aralar saçlarıma takmış durumdayım . Boyamadım bugüne kadar hiç belime geliyor saçlarım bir değişiklik istiyorum :) Tatile gidicem şimdi daha da esmerleşicem fikir verirseniz çok sevinirim :)
Bana kalırsa hiç boyama şimdi.ayrıca doğal saç rengini de çokk beğendim sana da yakışıyor.

Bana kalırsa hiç boyama şimdi.ayrıca doğal saç rengini de çokk beğendim sana da yakışıyor.

çok teşekkür ederim :) bende kendi saç rengimden başka rengi yakıştıramıyorum kendime belki başka bişey yakıştıran çıkar diye bir umut size sormaya gelmiştim :))

bencede canım saçlarının rengi çok güzel sakın boyama. ama değişiklik güzeldir bence saç uçlarına kendi renginden bikaç ton açık balyaj yaptırabilirsin. hem değişiklik olur hemde çok hava katar sana.... nacizane önerim :)

bence de saçlarında saç renginde çok güzel ama boyamak istiyosan uçlarına balyaj attırabilirsin... yada acık kumral yada karamel tonlarında bişi olabilir...

hiç elleme cnm güzelimsaçlarını ben senin saçının renginden yapabilmek için kaçtır boyuyorum hem yasın ufak gibi acele etme boya için

denize gidecekmişsin zaten denizde açılır saçların eğer çok istiyorsan uçlarına papatya suyu sürüp güneşte dur biraz ombre saç olur

kumrallaştırabilirsin bence tatlım yakışır

Canım papatya suyu, limon suyu ve ya soğan kabuğu suyu gibi kürlerle saçına ışıltılar katabilirsin. hem doğal hem de bir boya gibi can sıkıcı olmaz :) güneşlenirken saçlarının rengine ışıltı katarsın :)

ay lütfen boyama o kadar güzeller ki kıyma onlara n'olurrr!! şu an kendi saçım gelsin diye bir senedir boyatmıyorum..saç saç değil ki taranmıyor,şekle girmiyor fln bence kıymaaa...

hiç elleme cnm güzelimsaçlarını ben senin saçının renginden yapabilmek için kaçtır boyuyorum hem yasın ufak gibi acele etme boya için

:)) Öyle abartılı bişeyler istemiyorum zaten kendi rengine yakın doğal durucak bişeylere bakıyorum hep :)

denize gidecekmişsin zaten denizde açılır saçların eğer çok istiyorsan uçlarına papatya suyu sürüp güneşte dur biraz ombre saç olur

Doğal durması önemli zatenn benim için :) ama papatya suyu denemiştim hiç bir işe yaramadıı :)

Çok koyu olduğu için işe yaramaz. Yarasa bile saçını turunculaştırarak açar. Hiç girme o yollara :)
Eki Görüntüle 472970

Çok bi değişiklik arzusu geldiyse de içine 7-4 veya 8-4 tonları sana yakışabilir bi bak.

Beğendiğim renklerdi yakışmaz diye düşünüyordum teşekkür ederim bir kutu katiyen yetmez bu iki rengi alıp karıştırsam mı :)

Karıştırıcaksan bence 8-4le 8-2yi karıştır. Çok az bişey de igoranın turunculuk azaltıcısını ekle. (Nohut büyüklüğü kadar)

cnm vallahı suanda uye gırısıyapmadan bakınıyordum ama konunu gorunce dayanamadım ve yazmak ıcın gırısyaptım... cnm benım saclarının rengı o kadar guzelkı benımde kızıl suanda ama bı kac ay sonra yapmak ıstedıgım tek renk dıyebılırım.. Bence sakın boyama derım.. tmm ınsan bazen degısıklık olsun ıstıyor ama yaptıgın sacı begenmezsen, guzel yapamazsa kuafor yada yıpranırsa cok vs... pısman olursun cok ve ısın kotusu aynı tonunu tutturman o kadar zorkı :2: dıdınıp durursun sonra vallahı benden soylemesı...yınede karar verecek olan sensın cnm.. Tavsıyelerıde goz onunde bulundurmayı unutma tmm...

Eveet baya geç oldu yazalı ama tatile gitmeden koleston röfle seti aldım çıkardım saçlarımı ama hepsini değil birazını sürdüm taş çatlasa 5 dk tuttum bide uçlarınada sürdüm alüminyum folyoyla oda taş çatlasa 5 dkdır ki o kadar yoktur tatil falan derken bunlar 15 gün sonraki fotoğrafları falan çok doğal durdu sevdim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…