- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.580
-
- Konu Sahibi hiramarven
Ben de karşı komşuyu götürmediği için kırıldım
Biz hep ikimiz gideriz kocamla araba almaya, her yıl yeniler arabami söylemesi ayiptirEşim acaba başka biri olsa napardı götürür müydü diye merak etti de sormak istedim.çocuklar hiç yerinde durmadı onların peşinde
Hayırlı olsun cnm markası ne kaça aldı?Eşim acaba başka biri olsa napardı götürür müydü diye merak etti de sormak istedim.çocuklar hiç yerinde durmadı onların peşinde koşturdum…
Ya öyle pahalı bir model değil hatta piyasadaki en ucuz modellerden. Hani herkes dalga geçmiş de zenginlik meselesi değil anlatamadım tam demek istediğimi.Arabanın markası modeli ne acaba? Benim eşim de bana doğum günü hediyesi alacak da karar veremedim marka ve modele.
Ya en uygun bineklerden birisi öyle hani çok paramız var konusu değildi ciddi sormuştum ama biraz dalga konusu olmuşumHayırlı olsun cnm markası ne kaça aldı?
Hee taam o zaman. Benim baktıklarım biraz pahalı. Dalga geçmedim valla ciddi sordum, çok kararsızım. Ford kuga veya citroen c5 aircross kullanan varsa yeşillendirsin beniYa öyle pahalı bir model değil hatta piyasadaki en ucuz modellerden. Hani herkes dalga geçmiş de zenginlik meselesi değil anlatamadım tam demek istediğimi.
İşte her yıl gitsek aslında sorun değil de diğer arabamız zaten yirmi yaşında hemen hemen. Böyle bir şey düşünmüşken ben de öyle yaptım onu sormaya demiştim aslında biraz dalga konusu olmuş. Hani şuradaki üyelerin çoğunun arabası bizim iki arabanın toplamından fazla ediyordur belkiBiz hep ikimiz gideriz kocamla araba almaya, her yıl yeniler arabami söylemesi ayiptirçocukları götürüp peşlerinde koşmak ne demek? Bir daha yapmayın böyle şeyler.
İkisinden de daha uygun ya bizimkinin fiyatı öyle söyleyeyimHee taam o zaman. Benim baktıklarım biraz pahalı. Dalga geçmedim valla ciddi sordum, çok kararsızım. Ford kuga veya citroen c5 aircross kullanan varsa yeşillendirsin beni
Ciddi sorulacak ne var ki konuda?Ya en uygun bineklerden birisi öyle hani çok paramız var konusu değildi ciddi sormuştum ama biraz dalga konusu olmuşum
Muhtemelen oyuncak olanlardan ; çocuklara alınan, uzaktan kumandalı yahut çarptığı zaman yön değiştirebilen pille calisan cinsten..Arabanın markası modeli ne acaba? Benim eşim de bana doğum günü hediyesi alacak da karar veremedim marka ve modele.
Valla da evet dedi ki şu yaptığını bir forumda sorsana ne diyecekler sanaSorun mu yaşadınız bu sebeple götürmüşsünüz artık neden soruyorsunuz?
Ya yok hakikaten eşim şu yaptığını bir sor ne derler dedi ben de ne yapayım dedim. Araba dersen şu an en uygum fiyatlılardan biri işte. Hani şunu aldı bana desem hava atacak bir şey değilGörgü almaya giderken de aynı kadro toplanıp giderseniz iyi olur.
Boşver canım takma , arada böyle motive olmak için takılır burdaki kadınlar.Ya en uygun bineklerden birisi öyle hani çok paramız var konusu değildi ciddi sormuştum ama biraz dalga konusu olmuşum
Peugeot 5008Hee taam o zaman. Benim baktıklarım biraz pahalı. Dalga geçmedim valla ciddi sordum, çok kararsızım. Ford kuga veya citroen c5 aircross kullanan varsa yeşillendirsin beni
Valla da evet dedi ki şu yaptığını bir forumda sorsana ne diyecekler sana
Ben annemi götürmezdim cocukların aklı eriyorsa olayın ne olduğunu anlayıp sevineceklerse götürürdüm ve rahat duracaklarsa. Ama hiç bişey anlamayıp böyle bide yorcaklarda hediyeyi burnumdan getirtmezdim dönüşte eşimle gider kahvemi tatlımıda yer içer sonra gider gösterirdim anneme falan.Eşim acaba başka biri olsa napardı götürür müydü diye merak etti de sormak istedim.çocuklar hiç yerinde durmadı onların peşinde koşturdum…
Ya şu an alınabilecek en ucuz bineklerden birisi. Diğer arabamız nerdeyse yirmi yaşında zaten. Hani çok dalga geçilmiş de buradaki çoğu kişinin arabasının yarı fiyatı falandır. Ben sadece galiba hani eşimin hediye hevesini kursağına koymuş oldum.Arabanın rengi markası özellikleri vs etkiler ama bu sorunun cevabını.
bi tesla değilse ya da ne bilim bi Porsche falan götürmeniz anlamsız olur
“bunun için mi getirdin bizi “ diyebilir anneniz
Ne yalan söyleyeyim çağırmadımBen aslında sorumda ciddiyim. Kayınvalidenizi neden götürmediniz?