- 15 Mayıs 2024
- 14
- -3
- 40
-
- Konu Sahibi hiramarven
Ben de öyle düşünüyorum artık.Tekne alırken goturmezsiniz..
Don’t feed the troll.Ben de öyle düşünüyorum artık.
Eşim acaba başka biri olsa napardı götürür müydü diye merak etti de sormak istedim.çocuklar hiç yerinde durmadı onların peşinde koşturdum…Sorun mu yaşadınız bu sebeple götürmüşsünüz artık neden soruyorsunuz?
Görgü almaya giderken de aynı kadro toplanıp giderseniz iyi olur.Kızlar birşey danışmak isterim.Eşim anneler günü hediyesi olarak bana araba aldı bu hafta teslim almaya gidecektik.ben giderken annemi ve çocuklarımı da götürmek istedim ve götürdüm.sizce götürmemem mi gerekirdi eşimle yalnız kı gitseydik bilemedim fikriniz nedir?
25 arabam 16 villam var ne istersen yersennnnHava atmak için açılmış boş bi konu
Nişanlımı böyle kaydetmeye gidiyorum “kociştoperipellam kalp “Şair burada kocistoperipellam bana anneler günü hediyesi olarak araba aldı, siz ne aldınız fakirler? Demeye çalışıyor. Hayırlı olsun, tekerin aşınmasın devam
Ben de karşı komşuyu götürmediği için kırıldımKayınvalidenizi de götürseydiniz. Onu neden götürmediniz?
Nişanlımı böyle kaydetmeye gidiyorum “kociştoperipellam kalp “Şair burada kocistoperipellam bana anneler günü hediyesi olarak araba aldı, siz ne aldınız fakirler? Demeye çalışıyor. Hayırlı olsun, tekerin aşınmasın devam