• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir-Bilgi verebilecek arkadaşlarım 💓

kediannesi0

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
422
674
18
Merhaba kızlarım 🫶
Ben 27 yaşındayım ve maalesef sigara kullanıyorum. Eşimde kullanıyor akşamları çay kahve sigara sohbet derken o an bize iyi geliyor keyifli geçiyor zaman. Ama eşimde bende bırakmak istiyoruz hem sağlık açısından hemde maddi olarak külfeti büyük. 54 kiloyum eşimde 82-83 kilolu değiliz ama eşim birlikte spor salonuna yazılalım hem vakit geçer hemde spor sayesinde belki bırakırız dedi bana da acayip mantıklı geldi. Sigara bırakırken motive olduğunuz veya uyguladığınız bir yol var mı?🥲 Hani bırakınca şöyle oldu ya da içmeyenler bunun biraz güzelliğinden bahsederse gaza gelebilirim çünkü 😔🥲

Merhaba kızlarım 🫶
Ben 27 yaşındayım ve maalesef sigara kullanıyorum. Eşimde kullanıyor akşamları çay kahve sigara sohbet derken o an bize iyi geliyor keyifli geçiyor zaman. Ama eşimde bende bırakmak istiyoruz hem sağlık açısından hemde maddi olarak külfeti büyük. 54 kiloyum eşimde 82-83 kilolu değiliz ama eşim birlikte spor salonuna yazılalım hem vakit geçer hemde spor sayesinde belki bırakırız dedi bana da acayip mantıklı geldi. Sigara bırakırken motive olduğunuz veya uyguladığınız bir yol var mı?🥲 Hani bırakınca şöyle oldu ya da içmeyenler bunun biraz güzelliğinden bahsederse gaza gelebilirim çünkü 😔🥲
16 sene içtim 10 sene oldu bıraktım inanın her yönden kazançlı çıktım yediklerim içtiğim sudan bile tat alıyorsun vücudun evin temiz kalıyor. Nefesin düzeliyor. 2.sınıf insan olmaktam çıkıyorsun paramda cebinde kalıyor en önemlisi sağlığın bence bir an önce bırakmanızı öneririm. Karsr verdiyseniz vazgeçmeden bırakın gitsin

Biz eşimle bıraktık ben çocuk yapacağım diye o da bana destek için. Birden kesilmedikçe bırakılmıyor. Ağzı oyalayacak bir şeyler lazım. Nikotin sakızı olabilir

Back