- 6 Mayıs 2024
- 174
- 65
- 29
- Konu Sahibi Deniz1esin
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ama kocamın ailesi ile bir türlü anlaşamadık. Yani şöyle tabikide görüştük birbirimize gidip geldik ama hep bir soğukluk vardı. Eşim 2 kardeşler kız kardeşi var bir tane bide kendi o kadar. Kaynanam ve kayınpederim de evlat ayrımcılığı var ve bütün sülale bunun farkında. Herşeyi kendilerine bekliyorlar hep biz yapalım biz gidip gelelim biz davet edelim biz arayalım biz koşturalım istiyorlar. Ben daha bir senelik evliyken beni aileme şikayet ettiler ve tartışmalar çıktı 1 sene küs kaldık barıştık. Benim annem ve babam ayrı sürekli bunu benim başıma kakıyorlar ailemle görüşmüyorlar çok problemmiş gibi davranıyorlar. Özellikle görümcem çok fena hep o dolduruyor tartışmaya girincede bel altı vuruyor pis pis konuşuyor. En son yine tartışma oldu görümcem bana ve eşime demediğini bırakmadı ve tabiki eşim her şeyi görüdüğü için hep benim yanımda oldu. Tartışmadan sonra hepsi eşim ve beni her yerden engelledi üstelik 3 aylık hamileyim. Ben kendime çok kızıyorum sorunum şu. İki de bir sosyal medya da onlara bakmaya çalışıyorum merak ediyorum. Eşimin teyzesi de onları dinleyip benim için tek bir söz etmiş ona da darıldım ama hala bende ekli numarası var başka biri olsa teyzeyi siler atar. Ben büyüktür diye bsey demiyorum. Girip girip bakıyorum engellimizi kaldırdılar mı bsey yaptılar mı diye. Onlardan bize karşı adım bekliyorum falan. Aslında hiç bsey yapmazlar çok kötü kalpli insanlar. İstiyorum ki hamileyim bende yoluma bakayım başım dik kimseyi takmayayım bana yanlış yapan herkesi çıkarayım hayatımdan. Galiba biraz öz güven problemim var. Sizce nasıl yapmalıyım