• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir alayım resimli

eflalim
canım senin 1dediğin modelle mavi yastıklı model aynı bu takımın 2lisi açılmıyor
bana ikiside açılan sandıklı bir model lazım en son yuklediğim model hem ayaklı, hem sandıklı,
hem ikiside açılıyor, hem görsel olarak kibar duruyor rengide çok kötü değil katoloktan seçip beğenmeye çok güvenim kalmadı bu modeli orda gördüm beğendim ünitemede uyar,bunda karar kıldım,
kararsız olmaktansa, iyi kötü bir karar verip arkasında durmalıyım, eğer şartlarıma uyarsa,başlığı çıkıyorsa sürekli açılmaktan çabuk ayakları deforme olmazsa bu model diyorum çünkü ben sürekli açıcam yatak olarakta kullanıcam..

Canım biz senin evinin durumunu bilemeyiz tabiki, 2. koyduğun model 1. modele göre daha iyiydi, renk olayında da fazla seçeneğin olsaydı çok daha iyi olurdu biliyorsun ki artık düz kahve krem değil, bol renkli şeyler moda ama yinede kullanabileceğin tarz olması daha önemli, senin içine ne siner, hangisi ihtiyacını görürse onu al. Çünkü hepimizin beğenisi, beklentisi farklı, yeni evlenenler açılmalı almıyor genellikle, ya görsellik ön planda ya da eşyası az oluyor sandıklıya ihtiyaç duymuyor veya başka alternatifleri oluyor. Bu yüzden diyorum ki evinin durumunu en iyi sen bilirsin hangisi ihtiyacını görürse onu al. :34:

Canım biz senin evinin durumunu bilemeyiz tabiki, 2. koyduğun model 1. modele göre daha iyiydi, renk olayında da fazla seçeneğin olsaydı çok daha iyi olurdu biliyorsun ki artık düz kahve krem değil, bol renkli şeyler moda ama yinede kullanabileceğin tarz olması daha önemli, senin içine ne siner, hangisi ihtiyacını görürse onu al. Çünkü hepimizin beğenisi, beklentisi farklı, yeni evlenenler açılmalı almıyor genellikle, ya görsellik ön planda ya da eşyası az oluyor sandıklıya ihtiyaç duymuyor veya başka alternatifleri oluyor. Bu yüzden diyorum ki evinin durumunu en iyi sen bilirsin hangisi ihtiyacını görürse onu al. :34:

aynen öyle canım teşekkürler bende yeni evlenirken açılsın açılmasın çok umursamazdım ondan açılmayan bir model aldım
sonrasında çok pişman oldum o yuzden önbceliğimi karşılasın renk seçeneği var ama orda baktığınla dikilmiş bitmiş hali tutmuyor
şimdi canlı renkler moda bikaç sene sonra değişir ama soft renkler hep daha iyidir bence yastıklada canlı renk kullanırım ilerde sıkılırsam değiştiririm o yüzden zemin rengi önemli çok sağolun arkadaşlar,diğer eşyalarıda seçim resimlerini yüklerim hepinize teşekkürler HAKKINIZI HELAL edin çok uğraştınız :71:iyi günler,hayırlı seneler diliyorum herkese:54:

bende arkadaşımın zevkine bıraktım en son gri rengine ben karar verdim,

bende vazveçiçem imza atmadık henüz diğer resmi yukleyeyim,ne kadar beklersem beklim istediğim taksitsiz alamam,
ve psikolojim bozuldu evim beni çok sıkıyor,şimdiki kararsızlığımda eşimden kendin seç diyo bir iki gün sonra bişey olsa kafama kakıcak bende cekiniyorum iyi bişey olsun diye neyse Eki Görüntüle 915101
bu yada yeşil yastıklı olan olacak,bu modeli bir gelinciğin evinde gri takıma benzettim bende gri kullanmayı düşünüyorum rengini...

Canım bunu diyorsun değil mi?
eflalim
canım senin 1dediğin modelle mavi yastıklı model aynı bu takımın 2lisi açılmıyor
bana ikiside açılan sandıklı bir model lazım en son yuklediğim model hem ayaklı, hem sandıklı,
hem ikiside açılıyor, hem görsel olarak kibar duruyor rengide çok kötü değil katoloktan seçip beğenmeye çok güvenim kalmadı bu modeli orda gördüm beğendim ünitemede uyar,bunda karar kıldım,
kararsız olmaktansa, iyi kötü bir karar verip arkasında durmalıyım, eğer şartlarıma uyarsa,başlığı çıkıyorsa sürekli açılmaktan çabuk ayakları deforme olmazsa bu model diyorum çünkü ben sürekli açıcam yatak olarakta kullanıcam..

Anladım canım bu modelde güzel ilkine göre çokta hoş hem ihtiyacınıda karşlıyormuş dediğim gibi kullanacak olan sensin içine sinmesi önemli, tv ünitenede uyuyormuş güle güle kullan fotoğrafları mutlaka ekle, rengi ne olacak şimdi seçtiğinin?Birde renk seçimi için kumaş kartelası göstermediler mi?Teklilerini çiçekli düşünebilirsin.

aynen öyle canım teşekkürler bende yeni evlenirken açılsın açılmasın çok umursamazdım ondan açılmayan bir model aldım
sonrasında çok pişman oldum o yuzden önbceliğimi karşılasın renk seçeneği var ama orda baktığınla dikilmiş bitmiş hali tutmuyor
şimdi canlı renkler moda bikaç sene sonra değişir ama soft renkler hep daha iyidir bence yastıklada canlı renk kullanırım ilerde sıkılırsam değiştiririm o yüzden zemin rengi önemli çok sağolun arkadaşlar,diğer eşyalarıda seçim resimlerini yüklerim hepinize teşekkürler HAKKINIZI HELAL edin çok uğraştınız :71:iyi günler,hayırlı seneler diliyorum herkese:54:

İşte ben hiç birşeyi moda diye yapmıyorum canım, Benim romantik ve geleneksel bir yapım var. Hep eskilerde yaşarım, sadece 90' lar dinlerim, hatta şuan çeyiz düzüyorum neredeyse herşeyim çiçekli ve soft renklerde, moda diye değil benim zevkimin böyle olduğu için.:34:

Mesela zebra perdeden hiç bir zaman hoşlanmadım, zımbalı bot moda diye almadım.
Metak ayaklı koltuklar beni hiç cezbetmedi aksine hep soğuk geldi.
Çiçek desenli eşyalar koltuk vs. 2-3 senedir revaçta, hep araştırdığım için o zamanlar bulmak bu kadar kolay değildi biliyorum, birden patladı moda oldu. Zaten tarzı olmayan bir insan bu tarzı uygularsa sırf şuan moda diye yarın başka birşey moda olunca kendi yaptığı seçimleri beğenmemeye başlayacaktır. Önemli olan ne istediğimizi bilmek, ona göre karar vermek..

Kendi adıma yardımcı olabildiysem ne mutlu, umarım evin istediğin gibi olur eşyaların içine siner.. :34:

Canım Haklısın Tarzın Değildir Ama Oda Küçük Hal Böyle Olunca Spor Tarz Öneriyorum Sana Ölçü Almadan da Gitme İnşallah Maşallahla Olmaz Bu İş Sonra Sığmazsa Napıcaksın? Sade Modellerin Hiçbir Zaman Modası Geçmez Sana En Kullanışlı Modelleri Sundum Sonra Pişman Olma Diye Sonradan Eklediğin Gri Modele Baktım İlkinden İyi Olduğu Kesin Ama Gri Renk İçini Karartıcak Bi Süre Sonra Sıkılacaksın Söyleyim :19: Kıyafet Almıyoruz Sonuçta Ha Deyince Değişemezsin İyi Düşün Acele Etme Tavsiyelerimizi Dikkate Al Önemli Olan Moda Olması Değil Kullanışlı-İç Açıcı Olması Önemli Bu Arada SMUWİLA Zebra Perdelerden Bende Hiç Hoşlaşmadım Ayrıca Evin İçini Gösteriyormuş Diye Duydum Hiç Alınmaması Gereken Bişiy:34:

$koltuk takımı turkmen.webp$0146A_OPTIK_GRI.webp$ece tv ünitesi.webp$zıplayan bordo çiçekli.webp
aldıklarım bunlar koltukların rengi farklı olcak unıtenın çekmecelerini ceviz istedim
beyaz geldi gelip değişticez dediler bakalım birde odama hepsini sığdırıp güzel düzenleyebilirsem süper olucak İNŞALLAH:)
stor perdeden vazgeçmek zorunda kaldım pencere duvara sıfır
açılıyor klasık tülde istemiyorum dünyakadar para vericem tüle
pencerem boydan 1metre bile değil verdiğim paraya acırım
katlamalı perdeler varmış onlar nasıl acaba güzel duruyormu?
şimdi onlara bakıyorum..

Son düzenleme:
Koltukların Rengi Ne Olucak? Halıyı Beğenmedim Ben Renksiz Beyaz Az Olsaydı Daha İyiydi Lekeleri Belli Olur Sen Çocuk Var Bide:50: Tv Ünitesi On Numerooo :46: Çok Akıllı Bi Seçim Masa Sandalyede Çok Güzel Ha Katlamalı da Tavsiye Etmem

Koltukların Rengi Ne Olucak? Halıyı Beğenmedim Ben Renksiz Beyaz Az Olsaydı Daha İyiydi Lekeleri Belli Olur Sen Çocuk Var Bide:50: Tv Ünitesi On Numerooo :46: Çok Akıllı Bi Seçim Masa Sandalyede Çok Güzel Ha Katlamalı da Tavsiye Etmem

halının rengi boyle değil canım deseni bu beyaz yok içinde,koltukların rengi açık bej gibi tam ismini bilmiyorum çok seçenek yoktu:(

Eki Görüntüle 918948 Eki Görüntüle 918939 Eki Görüntüle 918940 Eki Görüntüle 918941
aldıklarım bunlar koltukların rengi farklı olcak unıtenın çekmecelerini ceviz istedim
beyaz geldi gelip değişticez dediler bakalım birde odama hepsini sığdırıp güzel düzenleyebilirsem süper olucak İNŞALLAH:)
şimdi onlara bakıyorum..

Canım hayırlı olsun güle güle kullan güzel seçim oldu tv üniten benimkine benziyor:)

Eki Görüntüle 918948 Eki Görüntüle 918939 Eki Görüntüle 918940 Eki Görüntüle 918941
şimdi onlara bakıyorum..

canım çok güzelmiş güle güle kullan güzel arkadaşım benim sen herşeyin güzeline layıksın zaten :16:

halının rengi boyle değil canım deseni bu beyaz yok içinde,koltukların rengi açık bej gibi tam ismini bilmiyorum çok seçenek yoktu:(

Hayırlı Olsun O Zaman :3::54: Çok Seçenek Olmaması Kötü

Back
X