• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Fikiirr istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
25
Ablalarim kardeşlerim 20 yaşına yeni girdim 1 buçuk senedir de evliyim erken evlendim ve pişmanlığini hiç yasamadim çok şükür en başından beri bebiş istiyoruz tabi ki veren Allah'tır ama bazen bizim de birşeyler yapmwmiz gerek ben propolis arı sütü infolicte ve folik asit kullanmak istiyorum yararını goren var mı onerdiginiz başka yöntemler var mı soğan kürü denemek istemiyorum çünkü hormonlarım gayet iyi bozulmasından korkuyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim ♥️🥰

Ablalarim kardeşlerim 20 yaşına yeni girdim 1 buçuk senedir de evliyim erken evlendim ve pişmanlığini hiç yasamadim çok şükür en başından beri bebiş istiyoruz tabi ki veren Allah'tır ama bazen bizim de birşeyler yapmwmiz gerek ben propolis arı sütü infolicte ve folik asit kullanmak istiyorum yararını goren var mı onerdiginiz başka yöntemler var mı soğan kürü denemek istemiyorum çünkü hormonlarım gayet iyi bozulmasından korkuyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim ♥🥰
[/QUOTE Ne zamandır deniyorsunuz

Aslında doktora gitsen sana değerlerine göre takviyeler önerebilir. Bence doktor tavsiyesi dışında başka şeyler kullanma

Bence en iyisi siz bir doktora gidin bildiğim kadarıyla 1 yıldan sonrası için doktora gitmek gerekiyor senin de yaşın benim gibi küçük eğer bir problem varsa ki inşallah yoktur tedbir amaçlı bir baktır derim

Zaten gittim eşimin de benim de sonuçlarımiz çok güzel çıktı doktor da öneri de bulunmadi herşey normal olduğu için

Ovulasyon testi Kullanıp günleri degerlendirebilirsin

Sonuçlarıniz iyiyse ovulasyon testini mutlaka kullan benim yakınım kaç sene sonra test ile hamile kaldı Rabbim size de nasip etsin

Önümüzde ki ay gebelik olmazssa almayı düşünüyorum
folik asit e başlamanı öneririm doktorum gebelik düşünen herkesn en az 6 hafta öncesinden başlaması gerek demişti. Sende doktoruna danışabilirsin ben solgar'ın folik asidini kullanıyorum. Bence daha çok gençsin maşallah yumurtlama gününü takip et cnm

folik asit e başlamanı öneririm doktorum gebelik düşünen herkesn en az 6 hafta öncesinden başlaması gerek demişti. Sende doktoruna danışabilirsin ben solgar'ın folik asidini kullanıyorum. Bence daha çok gençsin maşallah yumurtlama gününü takip et cnm

Ediyorum ama cahillik uygulamadan takip ettim hep ama dediğim gibi burdan ogreneceyim çok şey var ovulasyon testi alicam çoklu olanlardan birde bu aslan pençesi naisl oluyodu ♥️🥰

Ediyorum ama cahillik uygulamadan takip ettim hep ama dediğim gibi burdan ogreneceyim çok şey var ovulasyon testi alicam çoklu olanlardan birde bu aslan pençesi naisl oluyodu ♥🥰
Onu hiç bilmiyorum kuzum ben 38 yaşındayım 3 ay olacak evleneli yani bnm bile umudum var bebişten sen daha çoook gençsin:) Çoklu olan laboquick marka aldım ben n11.com dan 30 adet yanında 2 gebelik testi 1 erken gebelik testi hediyesiyle 52 küsür tl idi.

Onu hiç bilmiyorum kuzum ben 38 yaşındayım 3 ay olacak evleneli yani bnm bile umudum var bebişten sen daha çoook gençsin:) Çoklu olan laboquick marka aldım ben n11.com dan 30 adet yanında 2 gebelik testi 1 erken gebelik testi hediyesiyle 52 küsür tl idi.
Alcam bende o markanın ablacım inşallah uğurlu gelir 🥰♥️

Bugün eczaneden folidays infolicte folik asit ve proplis arı sütü suda çözünen damla aldım kullanan var mı bunları 🥰

Ablalarim kardeşlerim 20 yaşına yeni girdim 1 buçuk senedir de evliyim erken evlendim ve pişmanlığini hiç yasamadim çok şükür en başından beri bebiş istiyoruz tabi ki veren Allah'tır ama bazen bizim de birşeyler yapmwmiz gerek ben propolis arı sütü infolicte ve folik asit kullanmak istiyorum yararını goren var mı onerdiginiz başka yöntemler var mı soğan kürü denemek istemiyorum çünkü hormonlarım gayet iyi bozulmasından korkuyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim ♥🥰
Canım yeni mi korunmayı bıraktınız yoksa 1 buçuk denedir mi korunmuyosun

Ediyorum ama cahillik uygulamadan takip ettim hep ama dediğim gibi burdan ogreneceyim çok şey var ovulasyon testi alicam çoklu olanlardan birde bu aslan pençesi naisl oluyodu ♥🥰
Sogan kuruyle 2kez hamile kalmis biri olarak soyluyorum sogan kurunun hormanlarini bozmasindan endise ediyorsun fakat aslan pencesine sicak bakiyorsun canim nerdeyse ayni gorevi goruyor bende kuck evlendim bu arada

Back
X