Herkese acil şifalar diliyorum.Bu ağrılarım yaklaşık 3 ay önce başladı.Önce böbrek sandım çünkü sol ve sağ arka bölgemde başladı ve idrarımda kan çıktı.Ben tabi dehşet panik…Yurtdışındayım bir de..Burada her şey 10kat yavaş.Ağrılarıma kasık,bacak ,eklem,uyuşmalar gece terlemeleri eklenince dr randevu verdi ve neyse ki tomografi çektirebildim.Ama sonuç bir şey çıkmadı.Benim ağrılarım iyice arttı ,gece uykularım darmadağın oldu..Ve ben Türkiye’de tedavime baktırmak istedim.Kan sonuçlarım vs sıkıntı yok.Ama ritim bozukluğum vardı ve ilacımı ihmal etmiştim ,ona devam etmem söylendi ve fibromiyalji olabileceği söylendi.Açıkçası çok duramadım çünkü eşim ve çocuğumu yurtdışında bırakmıştım.(Bir de bu arada sülük yaptırdım o çok iyi geldi ağrı falan kalmayınca ben döndüm)
Yaklaşık 20 gün önce döndüm ,ama ağrılar tekrar başladı .sırt bölgemde ağrı yok denecek kadar az (sülükler oradan takılmıştı )ama bacaklarım ve kollarımda dehşet seyirmeler,ağrılar,uyuşmalar..ayak Parmak uçlarıma ve el parmaklarıma sanki iğne batırıyorlar gibi ağrılar

(Keşke romatolojiye de gitseymişim çok pişmanım bu seyirmeler çok korkutuyor beni