Eksiksiz benim yaşadıklarımı yazmış siniz psikolojik men çökmüş durumdayım hiç bir iş yapamaz oldum aklım surekli ağrılarım da bu yaşta ihtiyar gibi oldum gitmediğim doktor kalmadı unut aklından çıkart sal diyorlar ama olmuyor bir gün iyisem ikinci günü kötüBenim sikintim 8 aydir devam ediyor. Gobek bolgesinde kramp kasilma gibi bir rahatsizlik hissi ile basladi. Sonra sag kaburga kemiklerimde batma tutulma agrisi ardindan tum eklemlerde hassasiyet sirt gogus kafesi agrisi.... Bu surecte hamile kalamadigim icin sikintilar yasadim. Sonra zehirli troid hastaligi cikti ondandir dedim. Ameliyat oldum tum troid bezimi aldilar.hic bir sey degismedi. Covid korkusu ve eve tikilmak ankisiyetemi tetikledi. Tup bebek tedavisi gordum aldigim hormonlarla beni daha da kotu yapti. bu surecte işimden ucretsiz izne ayrilmak zorunda kaldim. Tum birikimimi doktor ve tetkiklere harcadim. Herkes simariklik yaptigimi dusundu. Dahiliye, beyin ,sinir cerrahi, ramotoloji agri merkezi, endokrin... Vs tum bolumlere gittim. Mr tomografi endoskopi batin ultrason kan tahlili kemik olcumu ... En az 5 kere farkli yerlerde yaptirdim. Psikiyatr a gittim. 5 ay anti depresan kullandim. Ancak tup bebek tuttu ve hamile kalinca antidepresani birakmak zorunda kaldim. Sonuc olarak ben bir yere varamadim. Esnek ol mutlu ol gibi tavsiyeleri alip eve dondum. Beynimdeki agri merkezinin bozuldugunu soyleyenler oldu. Covid olmussundur ondan dediler. Travma uzunti kaynakli olabilir dediler ... Su an gogus ve sirt agrisindan hic bir is yapamiyorum. 1 poser bile kaldiramam. Gogus kafesim kirik gobo agriyor. Ayrica bu agri gezici. Mesela midem kasildiginda sirtim agrimiyor. 1 ay basima 1 ay sirtima 1 ay kasiklarima bagirsaklarima 1 ay mideme nobet gibi tutulup geziyor. Buna benzer seyler yasayan var mi cozum bulan??
.. elim surekli göğsüm de surekli her an bise olacakmış gibi