Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya uyuyammiyorum sol bacagimin kasi atip duruyor bi ara cok siktim kendimi tum vucudum atti kendimi dipsiz kuyulara atiyorum cok psikolojim bozuk surekli olumcul hastalik varmis gibi dusunuyorum alsyi okudum ve vittim keske komasaydm nasil sabahi edicemBenim kollarımda oluyor ama sen çok fazla kendini dinliyorsun bu sana iyi gelmez oyalanacak bı seyler bulmalisin psikolojini bozucaksın zaten stres agriyı tetikliyor
Sabah kosarak norolijiye gittim zaten mra girnistm ve temizdi fiziki muayne yapti emg istemiycem gerek yok als basit bi hastalik degil muaynen normal senin yasinda olmaz dedi ve gonderdiİnternetten arasturma yapmayı hemen kesmen lazım arkadaşım orda hep en kötüsü yazıyor sen zaten tahlil yaptırdın bişey olsa çıkardı bnmde hergun farklı bir yerim ağrıyor bu normal şuan mesala sol kolum ve kalbim bunlarla yaşamayı ogrenmeliyiz
kalp sıkışması nefes darLigi da oluyor mu koltuk altı da ağrıyor muİnternetten arasturma yapmayı hemen kesmen lazım arkadaşım orda hep en kötüsü yazıyor sen zaten tahlil yaptırdın bişey olsa çıkardı bnmde hergun farklı bir yerim ağrıyor bu normal şuan mesala sol kolum ve kalbim bunlarla yaşamayı ogrenmeliyiz
İki kez kardiyoloji ye gittim bu yüzden sizde de fibromiyalji mi varkalp sıkışması nefes darLigi da oluyor mu koltuk altı da ağrıyor mu
Agrinin girdigi yerde gucsuzluk oluyor mu sag kolum agriyo ya bisey kaldirinca daha cok agriyo ve titriyoİnternetten arasturma yapmayı hemen kesmen lazım arkadaşım orda hep en kötüsü yazıyor sen zaten tahlil yaptırdın bişey olsa çıkardı bnmde hergun farklı bir yerim ağrıyor bu normal şuan mesala sol kolum ve kalbim bunlarla yaşamayı ogrenmeliyiz
Evet 17 yıldır. ben hep uyumak istiyorum ama uyumakta bile zorlanıyorumİki kez kardiyoloji ye gittim bu yüzden sizde de fibromiyalji mi var
Ewt oluyor bazen poşet dahi tasiyamıyorumAgrinin girdigi yerde gucsuzluk oluyor mu sag kolum agriyo ya bisey kaldirinca daha cok agriyo ve titriyo
Maalesef uykuya geçiş zor oluyor bu hastalıkta sabahta yorgun kalkıyosunEvet 17 yıldır. ben hep uyumak istiyorum ama uyumakta bile zorlanıyorum
Yoga yapmanı tavsiye ederimMaalesef uykuya geçiş zor oluyor bu hastalıkta sabahta yorgun kalkıyosun