Arkadaşım nailly çok geçmiş olsun.o nasıl bir rahatsızlık bilmiyorum ama fibromiyaljiye benziyor sanırım..ne dedi doktorlar ilaç lamı tedavi oluyorsun..Allah tez zamanda hepimize sağlık afiyet versin amin
Tesekkurler..bu rahatsizlik basta omurganin iltihaplanmasi ve ilerlediginde omurlarda kaynasmaya kamburluga sebep olabilen bi hastalik.sadece omula kalmiyo diger butun eklemleri kaslari ,baglari,tendonlari da etkiliyo.iltihap eklemlerdeki kikirdaklari eritiyo kireclenmeler basliyo...
Benim kalca ve dizlerde basladi(
İlacla tedavisi ilerlemesini engellemeye yonelik.
Bu bagisiklik sisteminin kendi dokularini tanimayip onlara saldirdigi bi hastalik.
Rabbim hepimize sifa versin insallah
Tesekkurler..bu rahatsizlik basta omurganin iltihaplanmasi ve ilerlediginde omurlarda kaynasmaya kamburluga sebep olabilen bi hastalik.sadece omula kalmiyo diger butun eklemleri kaslari ,baglari,tendonlari da etkiliyo.iltihap eklemlerdeki kikirdaklari eritiyo kireclenmeler basliyo...
Benim kalca ve dizlerde basladi(
İlacla tedavisi ilerlemesini engellemeye yonelik.
Bu bagisiklik sisteminin kendi dokularini tanimayip onlara saldirdigi bi hastalik.
Rabbim hepimize sifa versin insallah
Evet canim anlamadilar.bende yillardir agrilar var ama tahlillerim hep temiz cikiyodu. Bu rahatsizlik ozellikle kadinlarda tahlillerde gorunmeyebiliyo.Naiil çok geçmiş olsun.umarim ilerlemez.erken teşhiş edilmis.anlamadığim.doktorlar başta anlamadımı.iltihaplanms tahlillrrde çıkmadımı.bendede kalça diz tek taraflı ayak ağrisı var..
Canim ne cok sevindim iyi olmana hamd olsunnAyrica diger antidepresanlar gibi hiç bir yan etk8sini görmedim.sadece ilk iki gün biraz sersemlik oldu.oyle asırı uyku falan yapmıyor.zaten f8bromiyalji icin uc tane antid3presan var kullanılan onaylı
Cnm tabii yaptirıcam hacamat hep aklımda..nihayet bir yerler baglantı kurdum nisan sonu inşallahCanim ne cok sevindim iyi olmana hamd olsunn
hacamati yapir artik ihmal etme
ben nasip olursa bu ayin 20 si civari yaptircam yeniden
nisan ayi hacamat icin cok onemli,beden temizligi icin
bahar geldi temizlik zamani kizlarrr
Cnm tabii yaptirıcam hacamat hep aklımda..nihayet bir yerler baglantı kurdum nisan sonu inşallah
Evet arkadaşım büyük ihtimal olabilir.özellikle kürek kmiğine kaburgalara vururmuş tipik fibromiyalji..benim daha çok ayaklatımda kalçamda belimde.normal fizik tedavi bir işe yaramıyor.bizde dertleşip bir çare arııyoruz...sen iyi bir doktor araştır bence çok geç kalma. Allah şifalar versin aminIyi geceler siteye az once uye oldum benimde 1.5 yildir sol tarafimda gecmeyen agrilarim var boynumda sirtimda kurek kemigimde kaburgamda bazen kolumda bende bu agrilari nette arastirirken bu hastaligi fm yi gordigordum acaba benim ragrahatsizligimda bu olabilirmi
Cnm tabii yaptirıcam hacamat hep aklımda..nihayet bir yerler baglantı kurdum nisan sonu inşallah
Meraba geçmiş olsun aşk aşk aşk.bence siz fibrmylj deyilsiniz olamazsınız.fibrodsa ağrının daha yaygın çok bolgede olması gerekir.büyük olasılıkla boyun düzleşmesinden kaynaklı yads duruş bozuķuğundan kaynaklı ağrılar.zaten boyundaki agrılsr kürek kemiğine kadsr vurabiliyor.filimleriiniz temiz çıkmış kormayın.zaten fibro olsanızda ölmüyosunuz.yinede içiniz rahat etsin isterseniz hiç doktor doktor gezmeyin bir ramotoloji uzmanına gidin derim sağlıklla kalınnSagol arkadasim bir kac defa gittim doktora akciger filmi cekildi temiz cikti daha sonrada boynumdan cektiler duzlesme var dedi tam kan sayimida yapildi bisey cikmadi korkuyorum kotu bisey cikacak diye altindan bu hastaligin butun belirtilerini tasimiyorum cunku ve 1.5 yildirda gecmedi normalmiki agri
Öncelikle gecmıs olsun yanlız bıldıgım bısı var fm hastalığına romotolojı bakmıyor fızık doktoru bakıyor eger fm için emın olmak istiyorsan dırek fizik doktoruna gıt canımtress06 sagol sizede gecmis olsun internetten baktim hep ne hastaliklar yaziyo insan ister istemez korkuyor tavsiyenize uyucam ama bu duzlesme buladaf uzun sure agri yaparmiki acama
En iyileri olmak üzere bir sürü fizik tedavi doktorlarına gittim çok fayda giremedim.bence en iyisi ramatoloji bu konuda nacizane fikrim budur.ayrıca boyun düzleşmesinde beyin cerrahınada görünülmelidir bazen sinirlere baskı yaptığı içinde agrı olabiliyor..Öncelikle gecmıs olsun yanlız bıldıgım bısı var fm hastalığına romotolojı bakmıyor fızık doktoru bakıyor eger fm için emın olmak istiyorsan dırek fizik doktoruna gıt canım
Evet aslında mantıken sonucta romatızma ve romotolojı bakması lazım ama nedense kendı alanları olmadıgını soyluyorlar bu yuzden dedım iyi bir fizik doktoru bulup dırek ona giderse en azından doktor doktor gezmez buda benım nacizane fıkrım :)En iyileri olmak üzere bir sürü fizik tedavi doktorlarına gittim çok fayda giremedim.bence en iyisi ramatoloji bu konuda nacizane fikrim budur.ayrıca boyun düzleşmesinde beyin cerrahınada görünülmelidir bazen sinirlere baskı yaptığı içinde agrı olabiliyor..
Evet a
Evet aslında mantıken sonucta romatızma ve romotolojı bakması lazım ama nedense kendı alanları olmadıgını soyluyorlar bu yuzden dedım iyi bir fizik doktoru bulup dırek ona giderse en azından doktor doktor gezmez buda benım nacizane fıkrım :)
İyiyim tress çok şükür sen nasılsın? %80 gecen agrılarım %100 geçti evet devam edıyorum ve asla da bırakmayı düşünmüyorum tüm şikayetlerim geçti rabbıme çok şükür :)Meftuncum sen nasılsın ağrıların ne durumda mantara devam ediyor musun..hacamat yaptırdınmı.sanırim bahar ayında daha etkili oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?