Herkez agrılarıyla yaşamaya alıştı galıbaHerkesler nerede huu niye kimse girmiyorr.gelişmelerinizden haberdar edin bizi.
Ben Ankarada bir nöröloga gidicem fibromiyalji için prof doktor Ersin tan giden oldumu daha once.çok methedilen bir doktor.f8bromiyaljin8nin tedavisinde fizik tedaviden daha çok iyi bir nörolğa gitmeyi tercih ediyorum daha yararlı olucağını düşünüyorum.gelismeleri yazarım hoşçakalın.bu arada ben 60 mg antidrpresan kullanıyorum.ağrılar yorulmazsam bayağı azaldı.ama benim ikizlerim var malum yoruluyorum.yani tam manasiyla geçmedi.ben tamamen geçmesi için uğraş ve araştırmadayim.herkese şifa şifa diliyorumm
İnşallah öyle olur bende cok isterim iyi olmanı moralini yüksek tut mutlaka umudunu yitirme herkez de farklı seyir edıyor ben 4 yıl kullandım hıcbır etkısıde olması he dıyebılırsın madem yaramadı neden bırakmadın dersen de bağımlılık yaptı bırakamadım almayınca krize gırıyordum cok zorlandım umarım sende benım gıbı olmazsın sağlıcakla canımEvet Arkadaslar doktordan geldiim.yazarım demistim.belki faydasi olur diye.nörolojiye gittim.Ankarada cok iyi bir doktor.kesinlikle bu agriların beyinle alakalı olduğunu soyledi.kasilma isleminin beyinden alınan komutla gercekleştigini soyledi.çok üzüldüğümu belirtiim. Doktor korkulacak tablo çizilyorlar özelliklede internette dedi.herkezde tablo ayni olmaz dedi.bazi fibrolulatda hic ağrı yaşamayan bile olabikiyormuş.(O ben olaydııııımmm dedim)neyse antidepresan beni tedvi edicekmis.birakıncada agrilar tekrar etmiycekmis.bakalım doktorumun ellerine bıraktım kendimi zaman ne gösterecek.herkese iyi geceler.sormak istedikleriniz olursa yazarım sevgili Arkadaşlarımm
Amin inşallah herkez şifa bulur ve iyileşir tüm hastalar, sağlığını kaybetmek çok zor çeken bilir, ben çok iyiyim rabbım size de nasıp etsın inşallah arkadaşlarHayırlısıyla inşallah şifa bulursun...yine de meftunum adlı arkadaşın sıkıntısını iletmende fayda var.dr.bu konuda ne diyecek bakalım.belki bu dr farklı bir antideprasan vermiş olabilir.inşallah düzelirsin bizde senle beraber o mutluluğu yaşar o dr.un peşine düşeriz.bugün ev işi için bir abla geldi ev temizlemeye.çok kilolu ama yaptığı işleri görünce kendimi yanında sinek gücünde hissettim :) ne kilolu insanlar o güçte kuvvette maşallah :) camları silmek için açtığında ben o rüzgar soğuğundan bile etkilendim ne diyelim buda bizim zayıf noktamız :) inşallah ben de o eski sağlığıma tam anlamyla kavuşma umudundayım gelişmelerden haberdar edersin bizleri inşallah..Allah sağlık sıhhat isteyen herkesin ellerini boş cevirmesin amin...
Herkesler nerede huu niye kimse girmiyorr.gelişmelerinizden haberdar edin bizi.
Ben Ankarada bir nöröloga gidicem fibromiyalji için prof doktor Ersin tan giden oldumu daha once.çok methedilen bir doktor.f8bromiyaljin8nin tedavisinde fizik tedaviden daha çok iyi bir nörolğa gitmeyi tercih ediyorum daha yararlı olucağını düşünüyorum.gelismeleri yazarım hoşçakalın.bu arada ben 60 mg antidrpresan kullanıyorum.ağrılar yorulmazsam bayağı azaldı.ama benim ikizlerim var malum yoruluyorum.yani tam manasiyla geçmedi.ben tamamen geçmesi için uğraş ve araştırmadayim.herkese şifa şifa diliyorumm
Moralini yuksek tut sakın kendını bırakma unutma derdı veren Allah dermanını da mutlaka verır umarım tez zamanda iyileşirsin rabbım şifa versin canımArkadaslar ben fm degilmisim.
Bana ankilazon spondilit(iltihapli omurga romatizmasi) teshisi kinuldu.
Hastaligin her turlusu kotu ama hic degilse eklemlerinizde ve omurlarinizda kalici hasar olmicak.
Kendimi cok kotu hissediyorum
Saglicakla kalin
Arkadaslar ben fm degilmisim.
Bana ankilazon spondilit(iltihapli omurga romatizmasi) teshisi kinuldu.
Hastaligin her turlusu kotu ama hic degilse eklemlerinizde ve omurlarinizda kalici hasar olmicak.
Kendimi cok kotu hissediyorum
Saglicakla kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?