Fibromiyalji, hep beraber dertleşelim, paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar ,clasdiary arkadaşım.masaj aletinin adı nedir.bende fizik tedavi alıyorum şu günlerde.elektrik akımı veriyorlar.terapist kız bunlar dışarıdada satılıyor ev tipi dedi.onlardaki çok fonksiyonlu ve pahalı imiş.memnunmusun masaj aletinden.bende eve almak istiyorum selamla

Herkesler nerede huu niye kimse girmiyorr.gelişmelerinizden haberdar edin bizi.
Ben Ankarada bir nöröloga gidicem fibromiyalji için prof doktor Ersin tan giden oldumu daha once.çok methedilen bir doktor.f8bromiyaljin8nin tedavisinde fizik tedaviden daha çok iyi bir nörolğa gitmeyi tercih ediyorum daha yararlı olucağını düşünüyorum.gelismeleri yazarım hoşçakalın.bu arada ben 60 mg antidrpresan kullanıyorum.ağrılar yorulmazsam bayağı azaldı.ama benim ikizlerim var malum yoruluyorum.yani tam manasiyla geçmedi.ben tamamen geçmesi için uğraş ve araştırmadayim.herkese şifa şifa diliyorumm

Herkez agrılarıyla yaşamaya alıştı galıba

trees arkadaşım,ben fizik tedaviye gittim.anlık ağrı geçiriyor tensler var elektrik akımı veriyor.ultrason var bunları aldım..bunlar anlık ağrı geçirici tedavi edici değil.ozona devam ediyorum 4. kez aldım daha tam anlayamadım.onuda 10. kez aldığımda sonuç yazarım.fizik tedavi yalan oldu.ama eve verdiği egzersizleri daha yapmaya başlayamadım.onlar faydalı olacak gibi geliyor bana....ben dün sizin yazdıklarınıza uydum ataraks aldım antidepresan..çok uyudum o yüzden daha da ağrıdı sağım solum :) nörolog ne yapacak acaba merak ettim herkese acil şifalar ataraks hakkındaki düşüncelerin nedir

Sefala ben ataraks kullanmadım.cymbalta kullanıyorum.bir seferde faydasının olucagini sanmam.fizik tedaviyi ben hiç duşünmedim zaman kaybı.daha hafif ağrılarda belki etkilidir.nörolojide kas hastalıklarıyla ilgili bir dal.fizik tedavi doktoruna bir sürü gittim fayda görnedim.neyse gellişmwlerden haberdar edelim birbirimizi.belki bir mucize olur.birimize iyi gelen bir sey olur

Evet gerçekten fizik tedavi bizim hastalıklarımız için çok basit kalıyor sen aldığın ilaçtan memnunmusun? ben de alsam fayda görürmüyüm acaba ? umarım nörolojiden iyi bir sonuç alabilirsin de yüzde yüz bir iyileşme sağlarsın...sağlıcakla kalsın derdine dert arayan herkes amin

Sefala evet antidepresanla ağrılarım bayağı hafifledi.ama benim ikizletim var.cok yoruluyorum.yani yüzde yetmiş hafifledi.yalnız antideprasanı bırakınca ne olucak bilmiyorum.o yüzden tamamen geçirmenin derdindeyim.birde hacamat düşünüyorum onunda cok faydasının olduğunu düşünüyorum.yapacak güvenli birini bulursam tabii.gene yazarım inşallah.pazartesi doktora gidicem.gelince diktorun görüşlerini mutlaka yazarim sevgiyle kal

Evet Arkadaslar doktordan geldiim.yazarım demistim.belki faydasi olur diye.nörolojiye gittim.Ankarada cok iyi bir doktor.kesinlikle bu agriların beyinle alakalı olduğunu soyledi.kasilma isleminin beyinden alınan komutla gercekleştigini soyledi.çok üzüldüğümu belirtiim. Doktor korkulacak tablo çizilyorlar özelliklede internette dedi.herkezde tablo ayni olmaz dedi.bazi fibrolulatda hic ağrı yaşamayan bile olabikiyormuş.(O ben olaydııııımmm dedim)neyse antidepresan beni tedvi edicekmis.birakıncada agrilar tekrar etmiycekmis.bakalım doktorumun ellerine bıraktım kendimi zaman ne gösterecek.herkese iyi geceler.sormak istedikleriniz olursa yazarım sevgili Arkadaşlarımm

İnşallah öyle olur bende cok isterim iyi olmanı moralini yüksek tut mutlaka umudunu yitirme herkez de farklı seyir edıyor ben 4 yıl kullandım hıcbır etkısıde olması he dıyebılırsın madem yaramadı neden bırakmadın dersen de bağımlılık yaptı bırakamadım almayınca krize gırıyordum cok zorlandım umarım sende benım gıbı olmazsın sağlıcakla canım

Hayırlısıyla inşallah şifa bulursun...yine de meftunum adlı arkadaşın sıkıntısını iletmende fayda var.dr.bu konuda ne diyecek bakalım.belki bu dr farklı bir antideprasan vermiş olabilir.inşallah düzelirsin bizde senle beraber o mutluluğu yaşar o dr.un peşine düşeriz.bugün ev işi için bir abla geldi ev temizlemeye.çok kilolu ama yaptığı işleri görünce kendimi yanında sinek gücünde hissettim :) ne kilolu insanlar o güçte kuvvette maşallah :) camları silmek için açtığında ben o rüzgar soğuğundan bile etkilendim ne diyelim buda bizim zayıf noktamız :) inşallah ben de o eski sağlığıma tam anlamyla kavuşma umudundayım gelişmelerden haberdar edersin bizleri inşallah..Allah sağlık sıhhat isteyen herkesin ellerini boş cevirmesin amin...

Amin inşallah herkez şifa bulur ve iyileşir tüm hastalar, sağlığını kaybetmek çok zor çeken bilir, ben çok iyiyim rabbım size de nasıp etsın inşallah arkadaşlar

selam tress haberleri senden bekliyoruz iyi geldimi nörologun verdiği antidepresanlar..antidepresanlar mutluluk ve ağrı kesici hormon olan seratonin salgısını artırdığı için iyi geliyormuş..bir de bizim gibi romatizmalarda kışın başınç alıcı grup klem ve kaslarla beraber daha da hassaslaştığı için en ufak esintiyi hissediyormuşuz...sanırım bu antidepresan seratonin hormonunu artıracak..haberdar edersen sevinirim herkese acil şifalar

Sefala meraba.antidepran evet iyi geldi.agrılarim yüzde 80 geçti.yorulunca hafif oluyor.egzersizlerede baslıycamm.benim için önemli olan bırakınca tekrarlıycakmı bakalım.birde hacamat düşünüyorum.onuda çok tavsiye ediyorlar.ama yapacak birilerini bulamadım henüz.erkan topuz bile ağrıları için hacamat yaptırıyormuş..bu sitede bir arkadaşta yaptırmış ve çok memnunum diyor hep..onuda yaptırırsam mutlaka yazarım.sonucta siddetle tavsiye etmiş

Ayrica diger antidepresanlar gibi hiç bir yan etk8sini görmedim.sadece ilk iki gün biraz sersemlik oldu.oyle asırı uyku falan yapmıyor.zaten f8bromiyalji icin uc tane antid3presan var kullanılan onaylı

Bursada bu antideprasan işini bilenen dr yok..senden rica etsem isimleri nedir.nasıl kullanılır .sen hangisini tavsiye edersin..ben de denemek istiyorum..hacamatı ben belim için düşünmüştüm 3 sene evvel o zaman sadece belimde ağrılarım oluyordu ayaklarıma da vuruyordu.bu kadar ilerlememişti.istanbuldaydım o yıllarda.fatihe bir bayan yapıyordu.bana dediki bele hemen geçmeyelim omuzlardan başlayalım sonra sırt sonra bel demişti.ben de kabul etmiştim.önce omuzlarımdan başladı...belkiomuz kısmıma hiç ağrı vurmayışı ondandr..yani o kısımlarımda ağrı olmadı.ama tam eminde değilim..peygamberimiz yaptırırmış hep.mutlak iyidir.onun zamanları var.ayın belli zamanlarında yaptırmak çok iyi geliyor.bir daha gitmek nasip olmadı...aslında bende araştırayım..bende hacamat yaptırayım.orda migren için kafasına yaptıranları bile gördüm.ağrılarım geçiyor.her yıl yaptırıyorum diyorlardı..inşallah arayan bulur.Allah ağrısız sızısız hayat nasip etsin tüm sağlık isteyenlere.amin

bu arada 5. ozon alışım..bir faydasını tam gördüm diyemem.ne fizik tedavinin e ozonun.hem de ozon majör aldım.en yüksek düzeyi.10.seansa tamamlayacağız.o şekilde paket almıştım...gıda takviyeleri bir ara çok çok iyi gelmişti.o bu soğuk kış şarlarında o bile tam etkili değil. faydası var zararı yok diye kullanıyorum.ama bu kış çetindi.ağrılar da arttı..

Arkadaslar ben fm degilmisim.
Bana ankilazon spondilit(iltihapli omurga romatizmasi) teshisi kinuldu.
Hastaligin her turlusu kotu ama hic degilse eklemlerinizde ve omurlarinizda kalici hasar olmicak.
Kendimi cok kotu hissediyorum
Saglicakla kalin

Hastaligin her turlusu kotu ama hic degilse eklemlerinizde ve omurlarinizda kalici hasar olmicak.
Saglicakla kalin
Moralini yuksek tut sakın kendını bırakma unutma derdı veren Allah dermanını da mutlaka verır umarım tez zamanda iyileşirsin rabbım şifa versin canım

Saglicakla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…