Merhaba, tesekkurler. Bana henuz teshis koyulmadi dolayisiyla ilac kullanmiyorum. Kan testlerimde vs birsey cikmiyor. Romatolojiye gittim Ana pozitif cikti ama lupus ve baska bir bagisiklik sistemi hastaligi icin yapilan antikor testli negatifti. Lyme testi de negatif cikti. Beyin emari, omurga emarinda da bu segirmeleri ve kas sertligini/agrilarini yapabilecek bir soruna rastlanmadi. Sonra hamilelik, dogum derken ustune dusemedim. Garip bir sekilde hamileyken hem segirmelerim, hem de agrilarim yok oldu. Ne zaman dogum yaptim daha beter sekilde dondu.
Yani bunca tetkikten sonra bir sey cikmamasi ve aglatacak derecede agrilarimin olmasi bana fibromiyaljiyi dusunduruyor.
Benim segirmelerim 2.5 senedir var. Su an bir tik daha iyi, azaldi sanki. Ama gecen yil dogumdan sonra cok kotu oldum. Dilime kadar kasilip segiriyordu. Ne sizde, ne bende o korktugunuz hastalik oldugunu sanmiyorum.
Korkmayin icinizi ferah tutun. Yabanci sitelerden, forumlardan vs cok okudum, arastirdim.. O korktugunuz kotu hastalik genelde gucsuzlukle basliyor. Segirme ile baslamasi cok nadir bir durummus. Segirme ile baslarsa da birkac ay icinde gucsuzluk kendini hissettiriyormus.