Sanane gereksiz boş yorum yapma anlamlarına bak çok merak ediyorsanÇok merak ediyom ya çok arıyonuz mu bu isimleri
Sizin über harika isimlerinizi merak etsem bakardımSanane gereksiz boş yorum yapma anlamlarına bak çok merak ediyorsan
İlgilenmende gereksiz o zamanSizin über harika isimlerinizi merak etsem bakardım
Arada gereksizlere de yazıyorum ya hobi olarak. Kimse yazmıyo zaten yazık boş kalmasınlarİlgilenmende gereksiz o zamanzamanınızı gereksiz yorumlara harcamayın ben makul ve mantıklı cvp verecek arkadaşlara sordum sizin gibi klavye hastalarına değil...
Yazık üzüldüm size ne kadar yalnızlık çekiyorsanız artık....Arada gereksizlere de yazıyorum ya hobi olarak. Kimse yazmıyo zaten yazık boş kalmasınlar
Offf sormayın çok yalnızlık çekiyorum, yalnızlığımı dindirip bana arkadaşlık yapar mısınız? Yeter ki arkadaşım olun isterseniz bana Feyza Zümra diyinYazık üzüldüm size ne kadar yalnızlık çekiyorsanız artık....gece gece tartışacak yer arıyorsunuz demekki
İkisi de ayrı ayrı güzel isimler ama ikisi birlikte çok ağır geldi bana. Ve eminim ikisi bir arada asla söylenmez. Birbirine benzeyen isimler. İkisi de uzun sayılır. Bi de Feyza güzel ama biraz eski gibi. Daha yeni isimlere bakmanızı öneririmBayadır düşünüyorum isim konusunda en son bu isimlere karar kıldık sizce uyumlu olur mu?
Uyumlu degil ayrı daha güzeller. Bence sadece Feyza. Hayırlı olsun :)Bayadır düşünüyorum isim konusunda en son bu isimlere karar kıldık sizce uyumlu olur mu?
Ikisi birlikte olmamış bencede ayrı ayrı güzel isimler Zümrayı bende daha çok beğeniyorum.Bayadır düşünüyorum isim konusunda en son bu isimlere karar kıldık sizce uyumlu olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?