Fethiye de balayı yapıp, önerisi olanlar bekliyorum..

Orayı o kadar merak ediyorum ki.. Fotoğraflarda cennet gibi..
Salaş ve hippi insanlar ın etrafında dolaşmasından rahatsız olmayacaksan ağaç evler de kalmayı sorun etmeyecek biriysen mutlaka git derim... Ama ölüdeniz gibi denizi mükemmel değil en fazla kelebekler vadisinde 2 gün kalınır 2 günden sonra sıkar seni

Salaş ve hippi insanlar ın etrafında dolaşmasından rahatsız olmayacaksan ağaç evler de kalmayı sorun etmeyecek biriysen mutlaka git derim... Ama ölüdeniz gibi denizi mükemmel değil en fazla kelebekler vadisinde 2 gün kalınır 2 günden sonra sıkar seni

Ölüdeniz için 3 günümüzü ayırdık. Kalmaya vakit olmaz ama gezip görmeyi çok istiyorum.

Ölüdeniz için 3 günümüzü ayırdık. Kalmaya vakit olmaz ama gezip görmeyi çok istiyorum.
Ölüdeniz in oradan günü birlik kelebekler vadisi seferleri kalkıyor çok yakın 15 dakika bile sürmüyor günü birlik gidip gelebilirsiniz ☺️☺️

Balayı için fethiye marmaris tarafı düşünüyoruz. Fotoğraflarda bi çok otel var beğendiğimiz ama gidince hüsrana uğrar mıyız diye korkuyoruz açıkçası. Hem deniz hem yeşillik turlar geziler dolu dolu bi balayı hayalimiz. Fethiye ve çevresinde balayı yapıp öneresi olan var mı arkadaşlar ?

balayı otelleri arasında en revaşta olan bölge belektir. hem sessiz sakindir. hem de çok lüx oteller var. fethiye biraz da sakindir. çok güzel barlar sokağı vardır eyvallah ama. otellerin kalitesi belekte çok daha yüksektir.

balayı otelleri arasında en revaşta olan bölge belektir. hem sessiz sakindir. hem de çok lüx oteller var. fethiye biraz da sakindir. çok güzel barlar sokağı vardır eyvallah ama. otellerin kalitesi belekte çok daha yüksektir.

Fİkirleriniz için teşekkürler. Rezervasyonumuzu fethiyeden ve kaştan yaptırdık. Biraz daha sakinlik taraftarıydı nişanlım.

Uzun bi zaman sonra yeniden :)) balayı tercihi yaparken burdaydım sizlerden yardım aldım ve fetiyeye gittik. Ardından kaş a geçtik. Rüya gibi bir balayı geçirdik herkese tavsiyem :)

X