Fethiye de balayı yapıp, önerisi olanlar bekliyorum..

sağol canımm.düğünümüz 31 temmuz da inşallah.Evet fetihiye bakıyoruz da bazen kafam başka başka yerlere de gitmiyor değil

Hadi inşallah canım :) Bir an önce belirleyip uçak biletlerini almak lazım şu haliyle bile çok pahalı. Benimde kafam allak bullak.

Bungalovlara ulaşım biraz zor, merkezden minibüsle 1 saat yol gidip; sonrasında ister yürüyüp ister yine minibüsle biraz dağ yolundan aşağı gidiyorsunuz ve ormanın içindeki bungalovlara ulaşıyorsunuz. Maceralı oluyor, biz eşimle macera sevdiğimiz için uğraşmak ve keşfetmek bizi hiç yormadı aksine mutlu etti. Fazla eşya almadık sırt çantalarımız yetti. Zaten düğün dernek ve ofis temposundan çıkıp sadeliğe yönelindiği için az eşyalı özgür bir tatil çok iyi geldi.

Bungalovda kahvaltı ve akşam yemeği dahildi. Öğle yemeği ekstraydı ama öğlen zaten dağda veya sahilde olduğunuz için otele ulaşmak pek mümkün olmuyor. Kahvaltı da sizi epey tok tutuyor, zaten doğanın tadını çıkarırken öğle yemeği aklınıza bile gelmiyor. Otel ismini özelden yazayım deşifre olmamak adına :)

Bana da özelden yazabilir misiniz? Teşekkürler :))

Merhabalar şimdiden tebrik ediyorum Esrdbkkk ve arzu28 marmaris'te yaşayan ve otel işleten biri olarak tabiki marmaris'i tavsiye ediyorum :)) düşünürseniz eğer velahotels.com iki ayrı otelden seçim yapabilirsiniz :)) ayrıca karar verirseniz internette turlardan size verilen fiyat üzerinden %10 indirimde yapabiliriz, istediğiniz gibi hem herşey dahil olan ama sakin hemde marmarisin tüm güzelliklerinden yararlanabileceğiniz bir ortam kesinlikle ayrıca istediginiz zaman çıkıp dolasıp, civardaki diger yerlere gidebilir gezebilir, eğlenip istediginiz zaman da şıpıdık terliklerinizi giyip dolaşabileceğiniz bir yer :)) günübirlik tekne turları, selimiye, turunç, hisarönü, datça, kızkumu na maksimum 1 saatlik uzaklıkta :))

Merhabalar şimdiden tebrik ediyorum Esrdbkkk ve arzu28 marmaris'te yaşayan ve otel işleten biri olarak tabiki marmaris'i tavsiye ediyorum :)) düşünürseniz eğer velahotels.com iki ayrı otelden seçim yapabilirsiniz :)) ayrıca karar verirseniz internette turlardan size verilen fiyat üzerinden %10 indirimde yapabiliriz, istediğiniz gibi hem herşey dahil olan ama sakin hemde marmarisin tüm güzelliklerinden yararlanabileceğiniz bir ortam kesinlikle ayrıca istediginiz zaman çıkıp dolasıp, civardaki diger yerlere gidebilir gezebilir, eğlenip istediginiz zaman da şıpıdık terliklerinizi giyip dolaşabileceğiniz bir yer :)) günübirlik tekne turları, selimiye, turunç, hisarönü, datça, kızkumu na maksimum 1 saatlik uzaklıkta :))

teşekkürler :)
otelinize bakıyorum hemen :)

Ilginiz icin cok ama coookkk teşekkür ederim.nisanlimla 2yil once marmaris e gelmistik ve tabi ki cok begenmistik.balayi icin degil de bir sonraki tatilimiz icin tekrar marmaris e gelmeyi ve tabi ki otelinizi tercih etmeyi cok isterim:KK54:

Ilginiz icin cok ama coookkk teşekkür ederim.nisanlimla 2yil once marmaris e gelmistik ve tabi ki cok begenmistik.balayi icin degil de bir sonraki tatilimiz icin tekrar marmaris e gelmeyi ve tabi ki otelinizi tercih etmeyi cok isterim:KK54:

arzu28 ne zaman isterseniz sizi misafir etmek bizi çok mutlu eder :))

teşekkürler :)
otelinize bakıyorum hemen :)

Esrdbkkk :) umarım beğenirsiniz :))

sağol canımm.düğünümüz 31 temmuz da inşallah.Evet fetihiye bakıyoruz da bazen kafam başka başka yerlere de gitmiyor değil

Hadi inşallah canım :) Bir an önce belirleyip uçak biletlerini almak lazım şu haliyle bile çok pahalı. Benimde kafam allak bullak.
Kızlar Merhaba. Bizimde düğünümüz 16 Nisan inşallah bizde uzun kararsızlıktan sonra Fethiye'yi tercih ettik. Jiva Beach Resort otelde balayı odasını tercih ettik. Çok hoşumuza gitti herşey dahil olması da güzel. Biz arabamızla gidicez çünkü fethiyedeki tatilimiz bitince nişanlımla alaçatıya geçmeye karar verdik bir gece orda kalıp gezeriz diye düşündük bakalım nasıl olacak :KK3:

Kızlar Merhaba. Bizimde düğünümüz 16 Nisan inşallah bizde uzun kararsızlıktan sonra Fethiye'yi tercih ettik. Jiva Beach Resort otelde balayı odasını tercih ettik. Çok hoşumuza gitti herşey dahil olması da güzel. Biz arabamızla gidicez çünkü fethiyedeki tatilimiz bitince nişanlımla alaçatıya geçmeye karar verdik bir gece orda kalıp gezeriz diye düşündük bakalım nasıl olacak :KK3:

Hayırlı olsun Can'ım. Otele baktım harikulade görünüyor. Fiyatıda gayet iyi geldi bana. Hemen nişanlımla paylaşıyorum bunu teşekkürler :)

Bungalovlara ulaşım biraz zor, merkezden minibüsle 1 saat yol gidip; sonrasında ister yürüyüp ister yine minibüsle biraz dağ yolundan aşağı gidiyorsunuz ve ormanın içindeki bungalovlara ulaşıyorsunuz. Maceralı oluyor, biz eşimle macera sevdiğimiz için uğraşmak ve keşfetmek bizi hiç yormadı aksine mutlu etti. Fazla eşya almadık sırt çantalarımız yetti. Zaten düğün dernek ve ofis temposundan çıkıp sadeliğe yönelindiği için az eşyalı özgür bir tatil çok iyi geldi.

Bungalovda kahvaltı ve akşam yemeği dahildi. Öğle yemeği ekstraydı ama öğlen zaten dağda veya sahilde olduğunuz için otele ulaşmak pek mümkün olmuyor. Kahvaltı da sizi epey tok tutuyor, zaten doğanın tadını çıkarırken öğle yemeği aklınıza bile gelmiyor. Otel ismini özelden yazayım deşifre olmamak adına :)
Bu bungalov mantığı nedir tam olarak? Diğer bungalovlar yakın mı birbirine? Bir de bana da isim verir misiniz? :)

Bu bungalov mantığı nedir tam olarak? Diğer bungalovlar yakın mı birbirine? Bir de bana da isim verir misiniz? :)

Her birinde tek bir ailenin veya çiftin kaldığı, ağaçtan tek katlı evler olarak düşünün ama derme çatma değil. İçinde lüx banyosu olan, ahşap iskeletli lüx yatağı olan ağaç evler. Her birinin kendi balkonu var, gece vadiye ve denize karşı balkonda oturup çay kahve içmek paha biçilemez :) Bu atmosferden hoşnut kalacak mısınız yoksa otel odası mı daha çok hoşunuza gider önemli olan o.

Birbirine çok yakın değil, kimse kimsenin evinin önünden geçmiyor.

Valla reklam yapıyorum zannetmeyin, aklım kalbim orda kaldığı için bu kadar methediyorum, bir fırsat bulsak da tekrar gitsek keşke, bambaşka bir ortam. Özelden yazayım ismini.

Arkadaşım iki sene önce fethiyede tatil yaptık.en güzel tatillerimizd n biriydi. Türk hotel de kaldık. Oda kahvaltı . Odamız temizdi gayet. Ölüdenizin merkezinde olduğu için dnize yürüme mesafesindeydi. Halk plajı v ölüdeniz tabiat parkına. Zaten en iyi yer fethiyede ölüdeniz bence. Bu sene arkadaşım çalışta kaldı . Oradan memnun kalmadılar en kötü deniz de zaten çalış plajıymış.her güne bi aktivit bulunabilir. Zaten fethiyede kesinlikle oda kahvaltı tarzı bi yere gitmek en mantıklısı özellikle bizim gibi dolaşmayı seviyorsanız otellere bağlı kalmamak açısından iyi oluyo. Akşam gezmesi için ovacık hisarönüydü galiba oralarda gezilip alşam yemeği tercih edilir. Pazarı var tam hangi gün hatırlayamadım balığını seçip orda hemen pişirtip yiyorsunuz. Öyle yani
Hangi aylarda gitmiştiniz? deniz kirli diye duydum ama...

Ağustos sonu gibi gitmiştik.çalış kirliymiş oraya da gitmedik zaten. Ama kirli değildi biz gittiğimizde. Bilmiyorumki

Merhaba TersAlfabe yerin ismini bana da gönderebilir misiniz?
Aklımda bir yer var ama acaba aynısı mı çok merak ediyorum :))

Uzun araştırmalar sonucu balayı otelimize daha doğrusu otellerimize karar verdik. :) Önce Kaş a geçip Livia hotel de oda kalvaltılı 4 gün konaklayıp gezip tozacağız. Turlara katılacağız. Ardından Fethiyeye geçip 3 gece Liberty hotels de jakuzili balayı odasında kalıp dinleneceğiz. Heyecan dorukta şimdiden :)

X