- 5 Eylül 2015
- 312
- 338
sağol canımm.düğünümüz 31 temmuz da inşallah.Evet fetihiye bakıyoruz da bazen kafam başka başka yerlere de gitmiyor değilHadi hayırlı olsun Canım ne Zaman düğününüz ? Fethiye'den mi bakıyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımm.düğünümüz 31 temmuz da inşallah.Evet fetihiye bakıyoruz da bazen kafam başka başka yerlere de gitmiyor değilHadi hayırlı olsun Canım ne Zaman düğününüz ? Fethiye'den mi bakıyorsunuz.
sağol canımm.düğünümüz 31 temmuz da inşallah.Evet fetihiye bakıyoruz da bazen kafam başka başka yerlere de gitmiyor değil
Bungalovlara ulaşım biraz zor, merkezden minibüsle 1 saat yol gidip; sonrasında ister yürüyüp ister yine minibüsle biraz dağ yolundan aşağı gidiyorsunuz ve ormanın içindeki bungalovlara ulaşıyorsunuz. Maceralı oluyor, biz eşimle macera sevdiğimiz için uğraşmak ve keşfetmek bizi hiç yormadı aksine mutlu etti. Fazla eşya almadık sırt çantalarımız yetti. Zaten düğün dernek ve ofis temposundan çıkıp sadeliğe yönelindiği için az eşyalı özgür bir tatil çok iyi geldi.
Bungalovda kahvaltı ve akşam yemeği dahildi. Öğle yemeği ekstraydı ama öğlen zaten dağda veya sahilde olduğunuz için otele ulaşmak pek mümkün olmuyor. Kahvaltı da sizi epey tok tutuyor, zaten doğanın tadını çıkarırken öğle yemeği aklınıza bile gelmiyor. Otel ismini özelden yazayım deşifre olmamak adına :)
Merhabalar şimdiden tebrik ediyorum Esrdbkkk ve arzu28 marmaris'te yaşayan ve otel işleten biri olarak tabiki marmaris'i tavsiye ediyorum :)) düşünürseniz eğer velahotels.com iki ayrı otelden seçim yapabilirsiniz :)) ayrıca karar verirseniz internette turlardan size verilen fiyat üzerinden %10 indirimde yapabiliriz, istediğiniz gibi hem herşey dahil olan ama sakin hemde marmarisin tüm güzelliklerinden yararlanabileceğiniz bir ortam kesinlikle ayrıca istediginiz zaman çıkıp dolasıp, civardaki diger yerlere gidebilir gezebilir, eğlenip istediginiz zaman da şıpıdık terliklerinizi giyip dolaşabileceğiniz bir yer :)) günübirlik tekne turları, selimiye, turunç, hisarönü, datça, kızkumu na maksimum 1 saatlik uzaklıkta :))
Ilginiz icin cok ama coookkk teşekkür ederim.nisanlimla 2yil once marmaris e gelmistik ve tabi ki cok begenmistik.balayi icin degil de bir sonraki tatilimiz icin tekrar marmaris e gelmeyi ve tabi ki otelinizi tercih etmeyi cok isterimMerhabalar şimdiden tebrik ediyorum Esrdbkkk ve arzu28 marmaris'te yaşayan ve otel işleten biri olarak tabiki marmaris'i tavsiye ediyorum :)) düşünürseniz eğer velahotels.com iki ayrı otelden seçim yapabilirsiniz :)) ayrıca karar verirseniz internette turlardan size verilen fiyat üzerinden %10 indirimde yapabiliriz, istediğiniz gibi hem herşey dahil olan ama sakin hemde marmarisin tüm güzelliklerinden yararlanabileceğiniz bir ortam kesinlikle ayrıca istediginiz zaman çıkıp dolasıp, civardaki diger yerlere gidebilir gezebilir, eğlenip istediginiz zaman da şıpıdık terliklerinizi giyip dolaşabileceğiniz bir yer :)) günübirlik tekne turları, selimiye, turunç, hisarönü, datça, kızkumu na maksimum 1 saatlik uzaklıkta :))
Ilginiz icin cok ama coookkk teşekkür ederim.nisanlimla 2yil once marmaris e gelmistik ve tabi ki cok begenmistik.balayi icin degil de bir sonraki tatilimiz icin tekrar marmaris e gelmeyi ve tabi ki otelinizi tercih etmeyi cok isterim
teşekkürler :)
otelinize bakıyorum hemen :)
sağol canımm.düğünümüz 31 temmuz da inşallah.Evet fetihiye bakıyoruz da bazen kafam başka başka yerlere de gitmiyor değil
Kızlar Merhaba. Bizimde düğünümüz 16 Nisan inşallah bizde uzun kararsızlıktan sonra Fethiye'yi tercih ettik. Jiva Beach Resort otelde balayı odasını tercih ettik. Çok hoşumuza gitti herşey dahil olması da güzel. Biz arabamızla gidicez çünkü fethiyedeki tatilimiz bitince nişanlımla alaçatıya geçmeye karar verdik bir gece orda kalıp gezeriz diye düşündük bakalım nasıl olacakHadi inşallah canım :) Bir an önce belirleyip uçak biletlerini almak lazım şu haliyle bile çok pahalı. Benimde kafam allak bullak.
Kızlar Merhaba. Bizimde düğünümüz 16 Nisan inşallah bizde uzun kararsızlıktan sonra Fethiye'yi tercih ettik. Jiva Beach Resort otelde balayı odasını tercih ettik. Çok hoşumuza gitti herşey dahil olması da güzel. Biz arabamızla gidicez çünkü fethiyedeki tatilimiz bitince nişanlımla alaçatıya geçmeye karar verdik bir gece orda kalıp gezeriz diye düşündük bakalım nasıl olacak
Teşekkürler. Rica ederim canım aynen otel güzel fiyat da güzelHayırlı olsun Can'ım. Otele baktım harikulade görünüyor. Fiyatıda gayet iyi geldi bana. Hemen nişanlımla paylaşıyorum bunu teşekkürler :)
Bu bungalov mantığı nedir tam olarak? Diğer bungalovlar yakın mı birbirine? Bir de bana da isim verir misiniz? :)Bungalovlara ulaşım biraz zor, merkezden minibüsle 1 saat yol gidip; sonrasında ister yürüyüp ister yine minibüsle biraz dağ yolundan aşağı gidiyorsunuz ve ormanın içindeki bungalovlara ulaşıyorsunuz. Maceralı oluyor, biz eşimle macera sevdiğimiz için uğraşmak ve keşfetmek bizi hiç yormadı aksine mutlu etti. Fazla eşya almadık sırt çantalarımız yetti. Zaten düğün dernek ve ofis temposundan çıkıp sadeliğe yönelindiği için az eşyalı özgür bir tatil çok iyi geldi.
Bungalovda kahvaltı ve akşam yemeği dahildi. Öğle yemeği ekstraydı ama öğlen zaten dağda veya sahilde olduğunuz için otele ulaşmak pek mümkün olmuyor. Kahvaltı da sizi epey tok tutuyor, zaten doğanın tadını çıkarırken öğle yemeği aklınıza bile gelmiyor. Otel ismini özelden yazayım deşifre olmamak adına :)
Bu bungalov mantığı nedir tam olarak? Diğer bungalovlar yakın mı birbirine? Bir de bana da isim verir misiniz? :)
Hangi aylarda gitmiştiniz? deniz kirli diye duydum ama...Arkadaşım iki sene önce fethiyede tatil yaptık.en güzel tatillerimizd n biriydi. Türk hotel de kaldık. Oda kahvaltı . Odamız temizdi gayet. Ölüdenizin merkezinde olduğu için dnize yürüme mesafesindeydi. Halk plajı v ölüdeniz tabiat parkına. Zaten en iyi yer fethiyede ölüdeniz bence. Bu sene arkadaşım çalışta kaldı . Oradan memnun kalmadılar en kötü deniz de zaten çalış plajıymış.her güne bi aktivit bulunabilir. Zaten fethiyede kesinlikle oda kahvaltı tarzı bi yere gitmek en mantıklısı özellikle bizim gibi dolaşmayı seviyorsanız otellere bağlı kalmamak açısından iyi oluyo. Akşam gezmesi için ovacık hisarönüydü galiba oralarda gezilip alşam yemeği tercih edilir. Pazarı var tam hangi gün hatırlayamadım balığını seçip orda hemen pişirtip yiyorsunuz. Öyle yani
Merhaba TersAlfabe yerin ismini bana da gönderebilir misiniz?
Aklımda bir yer var ama acaba aynısı mı çok merak ediyorum :))
Merhaba TersAlfabe yerin ismini bana da gönderebilir misiniz?
Aklımda bir yer var ama acaba aynısı mı çok merak ediyorum :))
Fethiye de tatil yapılabilecek en güzel yer kelebekler vadisi olmalı...