Fetal DNA yaptırmalı mıyım?

yuzirneym

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2024
38
14
merhabalar
12. Haftanın içindeyim. Şuan fetal dna ya karar vermeliyim. İlk gebeliğim. Sizce yaptırmalı mıyım? Yaptıranlar/yaptırmak istemeyenler yazarsa çok sevinirim. Fikirlerinize ihtiyacım var💓

merhabalar
12. Haftanın içindeyim. Şuan fetal dna ya karar vermeliyim. İlk gebeliğim. Sizce yaptırmalı mıyım? Yaptıranlar/yaptırmak istemeyenler yazarsa çok sevinirim. Fikirlerinize ihtiyacım var💓
Ben yaptırdım. Bence hic gerek yok onca parayla o testi yaptirmaya ikili testinizi yaptirdinizmi ?

Ben yaptırdım. İkili test hatalı çıkarsa vs diye stres olmamak adına yaptırdım. Boşa üzen durumlar oluşabiliyor çevremden edindiğim tecrübeye göre. Ama tabii yüksek bir meblağ herkes tercih etmeyebilir.

Ben yaptırdım. Bir şey çıkmadı. Detaylı da destekledi şükür. Bence eğer maddi olarak zorlayacaksa yaptırmayın detaylıya gireceksiniz zaten. Yok zorlamazsa yaptırın derim. Bir sürü genetik hastalığa bakıyorlar

Maddi durum musaitse yaptir. 2li testten daha garanti.ve epey hastalik gen taraniyor. Benim 2 li test riskli cikmisti yaptirdim cikmasaydida yaptirirdim

Ben yaptırdım. Bir şey çıkmadı. Detaylı da destekledi şükür. Bence eğer maddi olarak zorlayacaksa yaptırmayın detaylıya gireceksiniz zaten. Yok zorlamazsa yaptırın derim. Bir sürü genetik hastalığa bakıyorlar
Doktor da fetal temiz çıktığında detaylı da görünen herhangi bir kistin urun önemsiz olduğunu söyledi. En önemli kaynak fetal sonucu dedi

merhabalar
Benimki tüp bebek ve ben 36 yaşındayım. Diğer testlere göre daha doğru sonuç verdiği için yaptırdım, riske atamazdım. Bütçe varsa yaptırılmalı.

Çok şükür kuzum sıkıntı yoktu. Sen naptın? Bu aylarda başlayacaktın diye hatırlıyorum
Reglimi bekliyorum.
4 gün gecikti, dün bugün pembe çok az leke geldi.
Salı günü burda doktora gideceğim regl başladı mi emin olmak için.
Başladıysa ilaç kullanmaya başlayacağım.
Kist mi var neden böyle oldu bu ay anlamadım. Her ay zamanında gelen regl,😔
Sen nasılsın son aylardasin artık ,🥰

Reglimi bekliyorum.
4 gün gecikti, dün bugün pembe çok az leke geldi.
Salı günü burda doktora gideceğim regl başladı mi emin olmak için.
Başladıysa ilaç kullanmaya başlayacağım.
Kist mi var neden böyle oldu bu ay anlamadım. Her ay zamanında gelen regl,😔
Sen nasılsın son aylardasin artık ,🥰
Zaten tam kritik zamanlarda bu regl düzeni şaşıyor kuzum. İnşallah hakkında hayırlısı olur 🙏🏼 2024 yılını hamile olarak tamamlarsın canım. Ben yarın 35. Haftaya gireceğim. Doktor kontrolü var yarın. Bakalım doktor gün verecek mi merak ediyorum. En son kontrolde, bir dahaki kontrolde Doğum konuşacağız demişti. Biraz heyecanlıyım. İnşalah zamanında gelir minişim.

Son düzenleme:
Doktor da fetal temiz çıktığında detaylı da görünen herhangi bir kistin urun önemsiz olduğunu söyledi. En önemli kaynak fetal sonucu dedi
Fetal dna yanilan insanlar var burda fetal dna para tuzagi doktorlar belli merkezlerle anlasiyor ve o merkezi oneriyor... size onerim hele bi ikili test yaptirin risk gorulurse fetal dna yaptirin ..

X