Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırdım. Bence hic gerek yok onca parayla o testi yaptirmaya ikili testinizi yaptirdinizmi ?merhabalar
12. Haftanın içindeyim. Şuan fetal dna ya karar vermeliyim. İlk gebeliğim. Sizce yaptırmalı mıyım? Yaptıranlar/yaptırmak istemeyenler yazarsa çok sevinirim. Fikirlerinize ihtiyacım var
Hayır ikili test yaptırmadımBen yaptırdım. Bence hic gerek yok onca parayla o testi yaptirmaya ikili testinizi yaptirdinizmi ?
Doktor da fetal temiz çıktığında detaylı da görünen herhangi bir kistin urun önemsiz olduğunu söyledi. En önemli kaynak fetal sonucu dediBen yaptırdım. Bir şey çıkmadı. Detaylı da destekledi şükür. Bence eğer maddi olarak zorlayacaksa yaptırmayın detaylıya gireceksiniz zaten. Yok zorlamazsa yaptırın derim. Bir sürü genetik hastalığa bakıyorlar
Olur mu detaylı da önemli. Kalpteki sıkıntılar böbrekteki sıkıntılar vs hep detaylıda çıkar.Doktor da fetal temiz çıktığında detaylı da görünen herhangi bir kistin urun önemsiz olduğunu söyledi. En önemli kaynak fetal sonucu dedi
Benimki tüp bebek ve ben 36 yaşındayım. Diğer testlere göre daha doğru sonuç verdiği için yaptırdım, riske atamazdım. Bütçe varsa yaptırılmalı.merhabalar
12. Haftanın içindeyim. Şuan fetal dna ya karar vermeliyim. İlk gebeliğim. Sizce yaptırmalı mıyım? Yaptıranlar/yaptırmak istemeyenler yazarsa çok sevinirim. Fikirlerinize ihtiyacım var
Fiyat ne kadardı ?Ben yaptırdım. İkili test hatalı çıkarsa vs diye stres olmamak adına yaptırdım. Boşa üzen durumlar oluşabiliyor çevremden edindiğim tecrübeye göre. Ama tabii yüksek bir meblağ herkes tercih etmeyebilir.
Canım güzel cikmistir inşallah.Benimki tüp bebek ve ben 36 yaşındayım. Diğer testlere göre daha doğru sonuç verdiği için yaptırdım, riske atamazdım. Bütçe varsa yaptırılmalı.
370 euroya yaptırdık Temmuz ayındaFiyat ne kadardı ?
Çok şükür kuzum sıkıntı yoktu. Sen naptın? Bu aylarda başlayacaktın diye hatırlıyorumCanım güzel cikmistir inşallah.
13 bin tl fiyat aldım benFiyat ne kadardı ?
Reglimi bekliyorum.Çok şükür kuzum sıkıntı yoktu. Sen naptın? Bu aylarda başlayacaktın diye hatırlıyorum
Zaten tam kritik zamanlarda bu regl düzeni şaşıyor kuzum. İnşallah hakkında hayırlısı olur 2024 yılını hamile olarak tamamlarsın canım. Ben yarın 35. Haftaya gireceğim. Doktor kontrolü var yarın. Bakalım doktor gün verecek mi merak ediyorum. En son kontrolde, bir dahaki kontrolde Doğum konuşacağız demişti. Biraz heyecanlıyım. İnşalah zamanında gelir minişim.Reglimi bekliyorum.
4 gün gecikti, dün bugün pembe çok az leke geldi.
Salı günü burda doktora gideceğim regl başladı mi emin olmak için.
Başladıysa ilaç kullanmaya başlayacağım.
Kist mi var neden böyle oldu bu ay anlamadım. Her ay zamanında gelen regl,
Sen nasılsın son aylardasin artık ,
Fetal dna yanilan insanlar var burda fetal dna para tuzagi doktorlar belli merkezlerle anlasiyor ve o merkezi oneriyor... size onerim hele bi ikili test yaptirin risk gorulurse fetal dna yaptirin ..Doktor da fetal temiz çıktığında detaylı da görünen herhangi bir kistin urun önemsiz olduğunu söyledi. En önemli kaynak fetal sonucu dedi