- 26 Ağustos 2022
- 94
- 13
- 45
-
- Konu Sahibi Yagmur3434211
Fetal dna trizomi 21 yuksrk risk çıktı bebekten sıvı alınıp incelenecek böyle olup bebeği sağlıklı çıkan varmi lütfen yardımcı ol
Benim Fetal DNA testinde televizyoni 21 çıktı 13,5 haftalıkken Daha sonrasında CVS yaptırdım Onda da aynı sonuç çıktı hamileliği sonlandırmak durumunda kaldım yani bu testlerin pek yanılma durumu olmuyor açıkçası Allah yardımcın olsunCVS yaptırdınizmi ense kalınlığı ne kadar benimki 3.38 çıkmıştı 11 haftalikken
Amin cümlemize inşallah Allah sizinde gönlünuze göre versinBenim Fetal DNA testinde televizyoni 21 çıktı 13,5 haftalıkken Daha sonrasında CVS yaptırdım Onda da aynı sonuç çıktı hamileliği sonlandırmak durumunda kaldım yani bu testlerin pek yanılma durumu olmuyor açıkçası Allah yardımcın olsun
Amin cümlemize inşallah Allah sizinde gönlünuzeBenim Fetal DNA testinde televizyoni 21 çıktı 13,5 haftalıkken Daha sonrasında CVS yaptırdım Onda da aynı sonuç çıktı hamileliği sonlandırmak durumunda kaldım yani bu testlerin pek yanılma durumu olmuyor açıkçası Allah yardımcın olsun
İnşallah tekrar saglikli bir bebeğe kavuşuruz Allah herkeze nasip etsinAmin cümlemize inşallah Allah sizinde gönlünuze göre versin
Amin inşallah ama ben aldırmadım bu Allah'ın bize verdiği bir nimettir bize.çok zor çok düşündüm ama sonunda doğru kararı verdim herşey Allah'ın elinde o ne eylerse güzel eyler sağlıklısada Allah'tan gelen bu sağlıksiz sada allahtan gelendir benim doktorum Allah'tır o gören ve gözeten ben kendimi Allah'a teslim ettim ne gelirse razıyım Allah'tan geleneİnşallah tekrar saglikli bir bebeğe kavuşuruz Allah herkeze nasip etsin
Allah evladin ile mutluluk versin insallahh sana. Benim bebegimin organları da hasta idi .Amin inşallah ama ben aldırmadım bu Allah'ın bize verdiği bir nimettir bize.çok zor çok düşündüm ama sonunda doğru kararı verdim herşey Allah'ın elinde o ne eylerse güzel eyler sağlıklısada Allah'tan gelen bu sağlıksiz sada allahtan gelendir benim doktorum Allah'tır o gören ve gözeten ben kendimi Allah'a teslim ettim ne gelirse razıyım Allah'tan gelene
Kaçıncı haftadasınız. Rabbim hepimize sağlıkla teslim etsin inşallah yavrularımızı.Amin inşallah ama ben aldırmadım bu Allah'ın bize verdiği bir nimettir bize.çok zor çok düşündüm ama sonunda doğru kararı verdim herşey Allah'ın elinde o ne eylerse güzel eyler sağlıklısada Allah'tan gelen bu sağlıksiz sada allahtan gelendir benim doktorum Allah'tır o gören ve gözeten ben kendimi Allah'a teslim ettim ne gelirse razıyım Allah'tan gelene
Amin cümlemize inşallahKaçıncı haftadasınız. Rabbim hepimize sağlıkla teslim etsin inşallah yavrularımızı.
Fetal Dna yaptirdik yanlış yazmışım. Su an ense kalinligi da olması gereken ölçüde bu arada. Fiziksel olarak hiçbir bulgu yok. Ama bu testler yanılmaz deyip duruyorlar. Fakat yapılanlar da var dedi doktor. Allah'ın dediği olurBiz de 22. Haftadayiz. 12. Haftamda ense kalinligi 6,7 çıktı. Fenalık Dna yaptirdik, cvs alındı hepsinde trizomi 21 çıktı.
Ancak dün yine detaylı ultrasona girdik ve bebegimizde ense kalinligi, kalbi, böbrekleri, eli ayağı her şeyi olması gerektiği gibi dedi doktor.
Ancak ultrason doğru veri vermez dedi. Biz Allaha bıraktık. Bazen nadir de olsa cvs de fetus hastalıklı olup, bebek sağlıklı dogabiliyormus. İnşallah o mucizeyi yaşarız ve buraya yazarım. Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Dua etmekten başka çaremiz yok.
Ancak bebeğimiz aşırı hareketli. Hasta bebek böyle hareket etmez diyorlar. Doğana kadar kapalı kutu. İnşallah bizler de inşirahı yaşarız. Bizleri de duanıza ekleyin.
Mrb öncelikle Allah sağlık versin bebeğinize. Benim 13,5 haftalikdi fetal dna yapildi trizomi 21 yüksek risk çıktı. Cvs yapildi sonrasında trizomi 21 netleşti bu testler de pek yanilma payı olmuyor maalesef. Hamimelige son vermek zorunda kaldık. Bebekte kalp sorunlarida vardı. Çok üzücü bir durum çok zor kararlar umarım herseyiniz yolunda gider zor bir surec.Biz de 22. Haftadayiz. 12. Haftamda ense kalinligi 6,7 çıktı. Fenalık Dna yaptirdik, cvs alındı hepsinde trizomi 21 çıktı.
Ancak dün yine detaylı ultrasona girdik ve bebegimizde ense kalinligi, kalbi, böbrekleri, eli ayağı her şeyi olması gerektiği gibi dedi doktor.
Ancak ultrason doğru veri vermez dedi. Biz Allaha bıraktık. Bazen nadir de olsa cvs de fetus hastalıklı olup, bebek sağlıklı dogabiliyormus. İnşallah o mucizeyi yaşarız ve buraya yazarım. Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Dua etmekten başka çaremiz yok.
Ancak bebeğimiz aşırı hareketli. Hasta bebek böyle hareket etmez diyorlar. Doğana kadar kapalı kutu. İnşallah bizler de inşirahı yaşarız. Bizleri de duanıza ekleyin.
Hep dua ediyorum rabbim kimseyi evladıyla sinimasin inşallah sizde bizde bizim gibi olan herkesi rabbim aydınlığa çıkarsın korkuttugumuza ugratmasin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBiz de 22. Haftadayiz. 12. Haftamda ense kalinligi 6,7 çıktı. Fenalık Dna yaptirdik, cvs alındı hepsinde trizomi 21 çıktı.
Ben fetal dna testi ve cvs yaptirdim benimki kesindi trizomi 21Oran kaçtı acaba? Benim de 153te 1 oranında trizomi 21 çıkmıştı. Ama bebeğim down sendromlu doğmadı, sağlıklı. Ben amniyosentez vs hiçbir şey yaptırmadım. Sadece detaylı ultrasonda bakıldı. Diğer tüm testler önerildi ve reddettim. Sizin oranlarınız daha mı yüksekti acaba merak ettim. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Merhaba ultrasonda bi bulgu çıkmış mıydı sizin acaba ? Ense kalınlığı vs kaç çıkmıştıOran kaçtı acaba? Benim de 153te 1 oranında trizomi 21 çıkmıştı. Ama bebeğim down sendromlu doğmadı, sağlıklı. Ben amniyosentez vs hiçbir şey yaptırmadım. Sadece detaylı ultrasonda bakıldı. Diğer tüm testler önerildi ve reddettim. Sizin oranlarınız daha mı yüksekti acaba merak ettim. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ultrasonda hiçbir bulgu yoktu, ikili tarama testinde yüksek riskli çıkmıştı. Doktorumuz da diğer testlere gerek yok dediMerhaba ultrasonda bi bulgu çıkmış mıydı sizin acaba ? Ense kalınlığı vs kaç çıkmıştı