Fetal DNA testi

Genetik Firmasının pazarlama ve satış müdürüne ulaştım. Burada numarasını paylaşmam doğru mudur bilmiyorum ama özelden yazarsanız bilgi verebilirim.

Merhaba. Yaptırdınız mı acaba testi?

Merhaba doktorumla görüştüm 14 Temmuz’da ikili taramayla beraber bu testim yapılacak sonuç kaç günde çıkar bilmiyorum sonuçumu yazarım
Ne kadar ödediniz peki? Bu testi yaptıranlar ikili üçlü ve dörtlü tesi yaptırmıyor sanırım. Doktor sizden diğerini de mi istedi ?

Merhaba lar nerede fetal DNA test yaptirdiniz hastane il ilçe neresi bilgi verirseniz sevinirim ve fiyatı nedir.??
Ben de 1 hafta ön e yaptırdım benim tüp bebek olduğu İÇİN doktorum bir firmaya yönlendirdi bahçeci tüp bebek merkezi dr mra tedavi olmustum kendisine Sonsuz güveniyorum genoks falan sıkıntı olduğunu daha önceden duymuştum o yüzden Türkiye’de yaptırmak istemedim doktorumun yönlendirdiği firmayla görüştüm 350 dolar Amerika’dan test sonucunu bekliyorum 5 gün sonra sonucu öğreneceğim

Ne kadar ödediniz peki? Bu testi yaptıranlar ikili üçlü ve dörtlü tesi yaptırmıyor sanırım. Doktor sizden diğerini de mi istedi ?
Ben Fransa’da yaşıyorum.ikili tarama söyledi ve istersen bu testide ekleyelim dedi .ben zaten istiyorum dedim .yaş 43 .burada ücret ödenmiyor bu testler için.ben şuan Türkiye göre 10+4 hamileyim Fransa’ya göre 8+4
Fransa’da yumurta ile spermin birleştiği günden itibaren sayılıyor.adet dönemi kapsamıyorlar

Ben de Fransa’da yaşıyorum da. O yüzden sormuştum. Benim de gebelik aşağı yukarı 6 haftalık ama daha ilk kez gittim kontrole. İkincide tam söyler heralde doktor kaç hafta kaç günlük olduğunu. Ek sigortanız var mı sizin yoksa sadece o carte vitale ile mi tamamen ücretsiz ?

Mutuel var benim temmuzda 7 gidicem tekrar birde 12 Temmuz’da gelişmelerden haberdar ederim

Sonucunuz nasıl cikti acaba birde firmanın tam olarak adı neydi

Sonucunuz nasıl cikti acaba birde firmanın tam olarak adı neydi
Natera firma/ panorama ai deniyor teste genelde. Sonucumuz da 16 gun icerisinde cikti gercekten dedikleri gibi ama bu 16 gunun 12si yolda gecti:) once istanbul ordan almanya sonra belcika ordan conneticut ordan texas baya dolandiriyor DHL kargo sirketi(test sirketi dhl ile calisiyor). Risk sinirlarinin altinda olarak geldi her uc kromozom icin de. Bu arada cinsiyetini de kesinlestirmis olduk:)

Maşallah, doğumunuza da çok az kalmış, sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın

Kaç günde geldi peki sonuç nasıl inşallah iyidir Allah yüzünü güldürsün..yaşıniz kaç? İlk gebelikmi?

Benim 10 günde çıktı cinsiyette belli oluyor sizin isteğinize bağlı öğrenip öğrenmemek.Gerçi ben sonuçtan önce öğrenmiştim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…