- 27 Haziran 2022
- 7
- 0
- 16
Merhaba. Yaptırdınız mı acaba testi?Merhaba ben 43 yaşındayım şuan 7+6 hamileyim .yurt dışında Fransa’da yaşıyorum .bende bebekte bir anormallik var mı herhangi bir rahatsızlık varmı diye test yaptırmak istiyorum.cuma günü doktor randavüm var bu testin net adını öğrenebilirmiyim
Merhaba doktorumla görüştüm 14 Temmuz’da ikili taramayla beraber bu testim yapılacak sonuç kaç günde çıkar bilmiyorum sonuçumu yazarımMerhaba. Yaptırdınız mı acaba testi?
Ne kadar ödediniz peki? Bu testi yaptıranlar ikili üçlü ve dörtlü tesi yaptırmıyor sanırım. Doktor sizden diğerini de mi istedi ?Merhaba doktorumla görüştüm 14 Temmuz’da ikili taramayla beraber bu testim yapılacak sonuç kaç günde çıkar bilmiyorum sonuçumu yazarım
Ben de 1 hafta ön e yaptırdım benim tüp bebek olduğu İÇİN doktorum bir firmaya yönlendirdi bahçeci tüp bebek merkezi dr mra tedavi olmustum kendisine Sonsuz güveniyorum genoks falan sıkıntı olduğunu daha önceden duymuştum o yüzden Türkiye’de yaptırmak istemedim doktorumun yönlendirdiği firmayla görüştüm 350 dolar Amerika’dan test sonucunu bekliyorum 5 gün sonra sonucu öğreneceğimMerhaba lar nerede fetal DNA test yaptirdiniz hastane il ilçe neresi bilgi verirseniz sevinirim ve fiyatı nedir.??
Ben Fransa’da yaşıyorum.ikili tarama söyledi ve istersen bu testide ekleyelim dedi .ben zaten istiyorum dedim .yaş 43 .burada ücret ödenmiyor bu testler için.ben şuan Türkiye göre 10+4 hamileyim Fransa’ya göre 8+4Ne kadar ödediniz peki? Bu testi yaptıranlar ikili üçlü ve dörtlü tesi yaptırmıyor sanırım. Doktor sizden diğerini de mi istedi ?
Ben de Fransa’da yaşıyorum da. O yüzden sormuştum. Benim de gebelik aşağı yukarı 6 haftalık ama daha ilk kez gittim kontrole. İkincide tam söyler heralde doktor kaç hafta kaç günlük olduğunu. Ek sigortanız var mı sizin yoksa sadece o carte vitale ile mi tamamen ücretsiz ?Ben Fransa’da yaşıyorum.ikili tarama söyledi ve istersen bu testide ekleyelim dedi .ben zaten istiyorum dedim .yaş 43 .burada ücret ödenmiyor bu testler için.ben şuan Türkiye göre 10+4 hamileyim Fransa’ya göre 8+4
Fransa’da yumurta ile spermin birleştiği günden itibaren sayılıyor.adet dönemi kapsamıyorlar
Mutuel var benim temmuzda 7 gidicem tekrar birde 12 Temmuz’da gelişmelerden haberdar ederimBen de Fransa’da yaşıyorum da. O yüzden sormuştum. Benim de gebelik aşağı yukarı 6 haftalık ama daha ilk kez gittim kontrole. İkincide tam söyler heralde doktor kaç hafta kaç günlük olduğunu. Ek sigortanız var mı sizin yoksa sadece o carte vitale ile mi tamamen ücretsiz ?
Bi de buradaki ismi de aynı mıydı? Fransızcası var mı?Mutuel var benim temmuzda 7 gidicem tekrar birde 12 Temmuz’da gelişmelerden haberdar ederim
Bi de buradaki ismi de aynı mıydı? Fransızcası var mı?
Sonucunuz nasıl cikti acaba birde firmanın tam olarak adı neydi10. hafta İTİBARİYLE yaptırmanız önerilir cunku kanınızda bebeğin dnası bu haftalarda dolanmaya başlar. Ben ikili testim zaten paketime dahil diye önce onu yaptırdım. Risksiz çıktı ama yine de şansa bırakmadım yaptırdım. Ankaradayım bu arada. Ben de 38 yaşındayım. Amerikaya gönderen firmayı seçtim çünkü eşim çok garanticidir. Eğer sonunda kotu bişi çıksa keşke öyle yapsaydık deriz baştan amerikaya yollayalım dedi. 340 dolar verdim. Kur neyse artık onu ödüyorsunuz. Ben 17. haftamda yaptırdım.
Natera firma/ panorama ai deniyor teste genelde. Sonucumuz da 16 gun icerisinde cikti gercekten dedikleri gibi ama bu 16 gunun 12si yolda gecti:) once istanbul ordan almanya sonra belcika ordan conneticut ordan texas baya dolandiriyor DHL kargo sirketi(test sirketi dhl ile calisiyor). Risk sinirlarinin altinda olarak geldi her uc kromozom icin de. Bu arada cinsiyetini de kesinlestirmis olduk:)Sonucunuz nasıl cikti acaba birde firmanın tam olarak adı neydi
Maşallah, doğumunuza da çok az kalmış, sağlıklı bir şekilde kucağınıza alınNatera firma/ panorama ai deniyor teste genelde. Sonucumuz da 16 gun icerisinde cikti gercekten dedikleri gibi ama bu 16 gunun 12si yolda gecti:) once istanbul ordan almanya sonra belcika ordan conneticut ordan texas baya dolandiriyor DHL kargo sirketi(test sirketi dhl ile calisiyor). Risk sinirlarinin altinda olarak geldi her uc kromozom icin de. Bu arada cinsiyetini de kesinlestirmis olduk:)
Natera firma/ panorama ai deniyor teste genelde. Sonucumuz da 16 gun icerisinde cikti gercekten dedikleri gibi ama bu 16 gunun 12si yolda gecti:) once istanbul ordan almanya sonra belcika ordan conneticut ordan texas baya dolandiriyor DHL kargo sirketi(test sirketi dhl ile calisiyor). Risk sinirlarinin altinda olarak geldi her uc kromozom icin de. Bu arada cinsiyetini de kesinlestirmis olduk:)
Kaptirdiniz iki testMerhaba doktorumla görüştüm 14 Temmuz’da ikili taramayla beraber bu testim yapılacak sonuç kaç günde çıkar bilmiyorum sonuçumu yazarım
Cinsiyet belli oluyor mu? Fetal DNA testinde?Merhaba ,
Bir ay once Ekim anneleri grubunda ki arkadaslar 5500-6500 civari fiyatlara yaptirdilar.
Bildigim kadariyla 9 ile 11 hafta arasi yaptirmaniz gerekiyor
İkili taramayı Yaptırdım sonuç henüz çıkmadıKaptirdiniz iki test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?