Fetal DNA testi sonucu erken çıkanlar

Yani biraz önce aynı şeyi düşündüm rapor düzenlemesi dahil oluyor. Madem dahil değil o hâlde 10 gün sonra sonuç+ 5 gün rapor sonucu deselerdi saçmalığa bak temsilciniz yokmu sorsanız kimseye bu şekilde söylenmiyor
Azami cumartesi diye söyledim cuma da çıkabilir 1 gün atmış olacak filan diye değiştirdi lafı. Okadar para verdik rezilliğimiz paçamızdan aktı vallahi çok pişman oldum oraya yaptırdığıma yarın tam 3 hafta oluyor kanı vereli bide cumartesi çıkacak olan ön rapormuş detaylı rapor nezaman çıkar bilmiyorum

Azami cumartesi diye söyledim cuma da çıkabilir 1 gün atmış olacak filan diye değiştirdi lafı. Okadar para verdik rezilliğimiz paçamızdan aktı vallahi çok pişman oldum oraya yaptırdığıma yarın tam 3 hafta oluyor kanı vereli bide cumartesi çıkacak olan ön rapormuş detaylı rapor nezaman çıkar bilmiyorum
Saçmalığa bak ya ama.cidden olacak iş değil cimere yazın bildirin gerçekten parası mühim değil ciddi anlamda zaman geçiyor

Saçmalığa bak ya ama.cidden olacak iş değil cimere yazın bildirin gerçekten parası mühim değil ciddi anlamda zaman geçiyor
Yarın doktor kontrolüm var kanı verdiğim yerde oraya baya yakın gitmişken uğrucam baya baya gerildim artık daha olmadı cimere şikayet edeceğimi söylücem

Hayır kabul etmedim para iadesi istedim kabul edeceklermi oda belli değil
Akıl alır gibi değil bukadar beklettikten sonra.
Ne hakları var ki insanları bu şekilde strese sokmaya ayıptır ya bence de söyleyin 3 hafta da yuhh yani kabul edilir değil gerçekten
Her bişey dediklerinde iyice stresleniyorum yarın ola hayır ola umarım sonucu yarın çıkarırlar 🤦🏻‍♀️

Benim anlamadığım bu şirket hep mi böyle yapıyor yani mağdur olan kaç kişi var merak ettim bi post açıp sormak lazım aslında herkese
Zaten fiyatları da uçuk başka bu testi yapan yerlere göre hiç araştırmadan gitmenin pişmanlığını yaşıyorum bizim şanssızlığımız mı hep mi böyleler bilemiyorum ama aslında Google şikayet sayfası var baya kişi yazmış fakat ben bunu kanı verdikten sonra gördüm

Zaten fiyatları da uçuk başka bu testi yapan yerlere göre hiç araştırmadan gitmenin pişmanlığını yaşıyorum bizim şanssızlığımız mı hep mi böyleler bilemiyorum ama aslında Google şikayet sayfası var baya kişi yazmış fakat ben bunu kanı verdikten sonra gördüm
Dün si böyle strese girince bende araştırdım evet yorumlar var Google da maalesef. Ama artık yapacak bişey yok güzel dusunucez mecbur dert etmeyin

X