Fetal DNA testi sonucu erken çıkanlar

33 YAŞINDAYIM teşekkür ederim.
30 yaş üstü sanırım herkesten istiyorlar direkt fetal DNA. 30 yaş üstü olunca ikili tarama ya orta riskli çıkıyor ya da riskli zaten yine de DNA ya yonlendiricekler. Ben 2 kere yaptırdım ikisinde de kanda DNA bulamadılar sonuç veremediler. Çok kötü bi 1 ay geçirdim size tavsiyem direkt DNA yaptırın fakat genoks ve intergen firmaları bu anlamda iyi değil diye duydum ki ben de intergene yaptırdım paramı zor aldım. Az buz paralar değil 4 5 bin lira veriyorsun bir teste sonucu da anca 2 hafta sonra veriyorlar 3 hafta bekleyen dâhi var

ARKADAŞLAR BİR SEY ÖĞRENMEK İSTİYORUM TÜP BEBEKLE İKİZLERE 10 HAFTALIK GEBEYİM DOKTORUM FETAL DNA
TESTİ ÖNERMİŞTİ ONU YAPTIRACAĞIZ PEKİ SONRASINDA YİNE DE İKİLİ ÜÇLÜ TESTLERE GEREK VAR MI
TÜP BEBEK DOKTORUM BUNU YAPTIR BAŞKA BİR SEYE GEREK YOK DEMİŞTİ NORMAL KADIN DOĞUMCU İKİLİ TESTİNİ DE YAPALIM DİYOR KİMİ DİNLEYECEĞİMİ ŞAŞIRDIM SİZ NE YAPTINIZ
Bende tüp bebekle hamileyim. 6.haftada iki kese göründü fakat ikinci kese gelişmedi eğer 2li test yaptırsaydım muhtemelen hatalı sonuç çıkacaktı fetal DNA yaptırdım onda bile bildirdim ona göre bakıldı ikizi kaybolan gebelik olarak. Size tavsiyem hem yaştan hemde ikiz gebelikten dolayı direk fetal DNA yaptırmanız bu sayede başka teste ihtiyaç duymazsınız sadece 20li haftalarda detaylı ultrasona girersiniz okadar

Arkadaşlar merhaba 12 haftalık hamileyim bebeğimde ense kalınlığı çıktığı için doktorum fetal DNA testi yaptırmami önerdi bizde yaptırdık bugün 6. Gün acaba aranızda yaptıran var mı? Sonuç ne zaman çıktı? Ense kalınlığı olup sonucu temiz gelen var mı? Lütfen bilen biri cevap yazsın çok merak ediyorum:/
Merhaba benimde ense kalinligi yuksek çıkmıştı bende fetal dna testi yaptırdım 11 günde cıktı sonucum çok şükür temiz çıktı ama 22.hafta detayli ultrasonu bekliyorum inşallah bi problem çıkmaz

Merhaba benimde ense kalinligi yuksek çıkmıştı bende fetal dna testi yaptırdım 11 günde cıktı sonucum çok şükür temiz çıktı ama 22.hafta detayli ultrasonu bekliyorum inşallah bi problem çıkmaz
Fetal DNA da benim DNA bulunamadı iki kere kan verdim. Amniyosenteze karar verdik yaptırdık 3 gün önce Sonuç çıktı çok şükür temiz🤲 dün detaylı ultrasona girdim çok şükür oda temiz bebiş gayet sağlıklı dedi doktor🥰 içinizi ferah tutun hicbirsey olmayacak. Ense kalınlığı sizde kaç çıkmıştı?

Fetal DNA da benim DNA bulunamadı iki kere kan verdim. Amniyosenteze karar verdik yaptırdık 3 gün önce Sonuç çıktı çok şükür temiz🤲 dün detaylı ultrasona girdim çok şükür oda temiz bebiş gayet sağlıklı dedi doktor🥰 içinizi ferah tutun hicbirsey olmayacak. Ense kalınlığı sizde kaç çıkmıştı?
En son gittiğimde 8di zannedersem

Arkadaşlar bende DNA yolladım şuan bekleyiş sürecim yeni başladı.. yüksek riskli çıktı 2li testim 37/1 sizlerdede bu şekilde sonuç çıktımı? Birde ense kalınlığı güzel dendi bebeğime fakat suyu azmış yaşayan var mı aranızda?

Arkadaşlar bende DNA yolladım şuan bekleyiş sürecim yeni başladı.. yüksek riskli çıktı 2li testim 37/1 sizlerdede bu şekilde sonuç çıktımı? Birde ense kalınlığı güzel dendi bebeğime fakat suyu azmış yaşayan var mı aranızda?
Bende ense kalınlığı çıkmıştı o yüzden DNA yollamistim ama çok kalın dağıldı yinede riske atmadık verdik test. Ozelde yapıldıysa 15 20 günde geliyor ama beklemek.baya yorucu oluyor. Ben sonuç çıkmayınca amniyosentez yaptırdım. Suyun az olması çok büyük sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla takiple hallolabiliyor

Fetal DNA için Ankara'da genetik merkeziyle görüştüm. Firmanın satış müdürü hem bilgi hem de fiyat konusunda oldukça yardımcı oldu. Numarasını isteyen olursa özelden atabilirim.

Merhaba, kaybolan ikiz diye aratınca yazınızı buldum. Benim de 7. Haftada başıma geldi şimdi fetal dna için kan verdim. Test sonucu doğru çıktı mı sizde? Özellkle cinsiyette yanıltıcı olabiliyor diye okudum bir hastanenin sitesinde o da endişelendirdi. Cinsiyet önemli değil de sonuca güvenemezsem testin anlamı kalmayacak o yüzden araştırdım.
Bende tüp bebekle hamileyim. 6.haftada iki kese göründü fakat ikinci kese gelişmedi eğer 2li test yaptırsaydım muhtemelen hatalı sonuç çıkacaktı fetal DNA yaptırdım onda bile bildirdim ona göre bakıldı ikizi kaybolan gebelik olarak. Size tavsiyem hem yaştan hemde ikiz gebelikten dolayı direk fetal DNA yaptırmanız bu sayede başka teste ihtiyaç duymazsınız sadece 20li haftalarda detaylı ultrasona girersiniz okadar

X