- 25 Nisan 2021
- 307
- 88
- Konu Sahibi Marryvsmarry
Aminn inşallah Allah yardımcımız olsun inşallah sesimizi duysun bize yardım etsin beklemek çok zorAmin sağlıkla gelsin İnş sizinki de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah Allah yardımcımız olsun inşallah sesimizi duysun bize yardım etsin beklemek çok zorAmin sağlıkla gelsin İnş sizinki de
Eylül ayıydı.Ne zaman verdiniz tarih ne zamandi?
Yok ben ikili testten ziyade direk kesin olsun diye yaptırdımSizinde mi ense kalınlığı dendi ?
5400 TL ödedim. Aynı bölgede başka yerde 2500 TL yaptıranı duydum geçenlerde. biraz araştırmadan atlamanın sonucu oldu bizdekiKızlar test icin ne kadar odediniz
Çok haklısın çok zor ben 10 gün ağlamıştım zor bir psikoloji gerçekten allah yardımcımız olsunAminn inşallah Allah yardımcımız olsun inşallah sesimizi duysun bize yardım etsin beklemek çok zor
Tam olarak farkeden ne bilemedim yani aynı labaratuvarsa neden fiyat farklı sonuçta test aynı testYok ben ikili testten ziyade direk kesin olsun diye yaptırdım
5400 TL ödedim. Aynı bölgede başka yerde 2500 TL yaptıranı duydum geçenlerde. biraz araştırmadan atlamanın sonucu oldu bizdeki
Ense kalınlığı mı dendi size de?11.takvim gununde sonuclar ABD'den gelmisti.
Aminn gerçekten zorÇok haklısın çok zor ben 10 gün ağlamıştım zor bir psikoloji gerçekten allah yardımcımız olsun
Hayir, cogul gebelikte ikili-uclu-dortlu test yapilamiyor bu nedenle detayli usg olcumu ve fetal Dna sonuclarinin birlikte degerlendirilmesi gerekiyor.Ense kalınlığı mı dendi size de?
Anladım hayırlısı olsunHayir, cogul gebelikte ikili-uclu-dortlu test yapilamiyor bu nedenle detayli usg olcumu ve fetal Dna sonuclarinin birlikte degerlendirilmesi gerekiyor.
Yaptırılan yer ve gönderilen ülke farkı. Ama sonuç aynı şeye bakıyorlarTam olarak farkeden ne bilemedim yani aynı labaratuvarsa neden fiyat farklı sonuçta test aynı test
Merhaba sonucunuz geldi mi acaba? Benim bugün 10. İş günü hala gelmedi sonuç. Ben Genoks firmasına yaptırmıştım siz nereye yaptırdınız acaba?Kızlar sonuç aldınızmı? Bende bekliyorum hala.. 12 iş günü oldu ek süre istediler makinelerinde teknik sorun olmuş beklemek bana çok zor geliyor
Bende genoksa verdim tahlilimi, cumaya çıkacak dediler 3 hafta oldu benimMerhaba sonucunuz geldi mi acaba? Benim bugün 10. İş günü hala gelmedi sonuç. Ben Genoks firmasına yaptırmıştım siz nereye yaptırdınız acaba?
Hadi hayırlı haberlerle inşallah sizin, benim, bekleyen herkesin sonucu tertemiz gelir. Dualarım bebişlerimizleBende genoksa verdim tahlilimi, cumaya çıkacak dediler 3 hafta oldu benim
Benim 12 gün oldu vereli dün aradılar yeterli DNA bulunamadı tekrar kan verin dediler başa sardık bekliyorumHadi hayırlı haberlerle inşallah sizin, benim, bekleyen herkesin sonucu tertemiz gelir. Dualarım bebişlerimizle
Arayıp sıkıştırın 3 hafta ne demekBende genoksa verdim tahlilimi, cumaya çıkacak dediler 3 hafta oldu benim
Ay genoksa mı vermiştiniz yoksa başka bir firma mı? İnsan ne kadar zor bekliyor vallahi kolay geliyor herkese. İnşallah sağlıklı sonuçlar gelsinBenim 12 gün oldu vereli dün aradılar yeterli DNA bulunamadı tekrar kan verin dediler başa sardık bekliyorum
İntergen genetik firmasına verdim. Aminn inşallah sağlıklı sonuçlar gelir gerçekten çok zor inşallah sizinde biran önce sağlıkla gelirAy genoksa mı vermiştiniz yoksa başka bir firma mı? İnsan ne kadar zor bekliyor vallahi kolay geliyor herkese. İnşallah sağlıklı sonuçlar gelsin
Amin amiiiin hepimize sağlıklı haberler gelsin. Ama gerçekten zor yaşamayan anlamıyor. Ne diyim geç olsun güç olmasın inşallah. Dualarımız hepimizin bebeğiyleİntergen genetik firmasına verdim. Aminn inşallah sağlıklı sonuçlar gelir gerçekten çok zor inşallah sizinde biran önce sağlıkla gelir