ense kalınlığı 3, fetal dna testi

kitapseverhatun

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
165
153
18
selam kızlar bugun 11+2 ile aranızdayım. bugunki kontrolümde doktorum ense kalınlığı 3 sınırda bir değer fetal dna verelim dedi.
ödüm koptu bi yandan da harıl harıl merkez araştırdım, panaroma nipt e az önce kanımı aldırdım örnekler bugun amerikaya gidiyor, bu tecrübeyi yaşayan var mı?
çok korkuyorum ilk gebeliğim de sağlıksızdı fikri tecrübesi olan varsa lütfen yardımcı olsun

Merhaba ben de 10+6 haftalığım. Ense kalınlığını bir dr 2,6 biri 2,8 ölçtü. Ben cvs testi yaptıracağım haftaya. Fetal dnayı sordum, gerek yok ona dedi. Çünkü fetalde down sendromu çıkarsa yine cvs istiyorlarmış. Benim tek bilgim bu suan. Umarım sonuçlarımız temiz güzel çıkar 🙏🏻

Merhaba ben de 10+6 haftalığım. Ense kalınlığını bir dr 2,6 biri 2,8 ölçtü. Ben cvs testi yaptıracağım haftaya. Fetal dnayı sordum, gerek yok ona dedi. Çünkü fetalde down sendromu çıkarsa yine cvs istiyorlarmış. Benim tek bilgim bu suan. Umarım sonuçlarımız temiz güzel çıkar 🙏🏻
umarım gercekten kafayı yemek üzereyim, sizde burun kemiği görüldü mü?

sonuclarımızdan birbirimizi haberdar edelimm birlikte sevinelim inşallahhh
İnşallah ama benim daha çok var, önümüzdeki cuma vereceğim en iyi ihtimalle 1 ayı bulacak. Bilmiyorum gerçekten 2 gecedir gördüğüm garip rüyaların haddi hesabı yok.. imtihanımızı kolay eylesin Rabbim

İnşallah ama benim daha çok var, önümüzdeki cuma vereceğim en iyi ihtimalle 1 ayı bulacak. Bilmiyorum gerçekten 2 gecedir gördüğüm garip rüyaların haddi hesabı yok.. imtihanımızı kolay eylesin Rabbim
kuzuumm vallahi sen mi ben mi kabuslarla uyuyorum, gece aglamısım rüyamda esim uyandırmaya calısmıs onu kovmusum, adam da napcagını sasırdı, Ramazan mübarek gün bence güzel sonuçlar alcaz,bebeklerimiz bizi şimdi üzüyor dogduklarında uslu bebişler olcaklar inşallahhhh aminnnn

Benim ultrasonda her şey normal çıkıyor ama 2 Li ve 4 lü taramada down sendromu riski var dendi yarın fetal DNA testi yaptıracağım

Back
X