Fetal DNA Testi - Nifty Testi (ikili tarama testi) bir yardım Allah rızası için bilgisizim bu konuda

Onun da tehlikeli olduğunu söylüyorlar kime güvenelim bilemedik ki

Fetal dna tam bir nimet. Benim temiz çıkmıştı. 22.hafta ultrasonda ufak bir problem görüldü. Hem ultrasonu yapan doktor, hem kendi kadın doğumcum aynı şeyi söyledi. Fetal dna olmasa telaslanirdik ama şu anda sorun yok. Yaptirmasaydim sonradan amniosentez yapabilirlerdi ya da ben şüpheyle yaşardım.

Çok şükür bir sorun yok dimi şu an

Gebelik sonlandırma düşünceniz yoksa gereksiz bence. Yasamla bağdasmayacak zorunlu alınması gereken bir durum olsa basit usgde de çıkıyor zaten.

Kan vermeden 1gun önce sabahleyin sadece hap için akşam iğne vurmayın.ertesi günü öğleden sonra kan verin.sadece akşam ayni saate iğne vurun hap icmeyin.ertesi günü sabahleyin hap için.
İkisinde birden sakın kullanmayin kanama yapabilir.

Gebelik sonlandırmayı düşünmüyorsanız hic boşuna strese girmeyin, 20-22 . Haftada detaylı usg yaptırın sadece. Sonucun kişiyi etkilemeyeceği durumda anneler bosa stres oluyor o stres bebeğede yansıyor. Yurtdışında kalp atışı dinleme her ay kontrol bunlar bizdeki gibi değil cok seyrek cinsiyet hemen ögrenilmiyor vs bilmemek mutluluktur hamileliğinizin tadini cıkartin. Daha önce yorumlarinizdan tanidim sizi cok sevindim hamile olmaniza Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Ben İzmir Genetik' te yaptırmıştım üstelik iş yerine ya da eve de geliyorlardı.Alınan örnek Amerika'ya gidiyor , sonuç 6 gün içinde elime ulaştı.Ben memnun kalmıştım.Size de tavsiye edebilirim.

Ben sabah Corasprin akşam Oksapar vuruluyorum. Sizde böyle mi kullanıyorsunuz?

Düzen laboratuvarı

Nerede yaptırdınız testinizi bende 11+4 dün ikili tarama testi yapıldı ultrasonda bir sorun görülmedi herşeyi olması gerektiği gibi ama yaşım 41 ve risk çıkabilir dedi doktorum kan sonuçlarım belli değil ne yapacağımı bilmiyorum

Istanbulda bi laboratuvarda yaptırdım. Yaş faktörlü risk varsa hic korkmayin 30lu yaslardan sonra genelde cikiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…