- 10 Aralık 2022
- 2.708
- 1.419
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Olur çok sevinirimCanim benim yaptirdigim yerde varmi izmir subesi soriyimmi ?
Onun da tehlikeli olduğunu söylüyorlar kime güvenelim bilemedik kiYaptırmadım. 2li ve 4lü test yaptırdı doktorum.
Bu testin doğru sonuç vermediği çok örnek okudum. Hiç Güvenmiyorum.
Amniyosentez dışında hiçbiri tam güvenli değil ama en azından onca para verilmiyor diğer testlerde. Yine de yaşınız 40 ve üzeriyse değerlendirilebilir.
Çok şükür bir sorun yok dimi şu anFetal dna tam bir nimet. Benim temiz çıkmıştı. 22.hafta ultrasonda ufak bir problem görüldü. Hem ultrasonu yapan doktor, hem kendi kadın doğumcum aynı şeyi söyledi. Fetal dna olmasa telaslanirdik ama şu anda sorun yok. Yaptirmasaydim sonradan amniosentez yapabilirlerdi ya da ben şüpheyle yaşardım.
Hayır. Her çocukta görülebilen gelip geçici bir durulmuş. Ama bir yanda bir sendromun belirteci de olabilirmiş. Eğer fetal dna yaptirmasaydim arada kalacaktım.Çok şükür bir sorun yok dimi şu an
Kan vermeden 1gun önce sabahleyin sadece hap için akşam iğne vurmayın.ertesi günü öğleden sonra kan verin.sadece akşam ayni saate iğne vurun hap icmeyin.ertesi günü sabahleyin hap için.Ben izmirde yaşıyorum Alsancak’ta kan vermeye geleceksiniz deri. Eve gelmiyorlarmış. Evet sabah Corasprin akşam oksapar iğne vuruluyorum. Tecrübeli olduğunuz için teyit edeyim size zahmet.
Corasprini içiyorum akşam iğne vurmuyorum tam 24 saat geçince Corasprin üstünden gidip kan veriyorum ve hemen yine Corasprin ve aksam için Oksapar kan sulandırıcı vuruyorum doğrumu
Ben sabah Corasprin akşam Oksapar vuruluyorum. Sizde böyle mi kullanıyorsunuz?Kan vermeden 1gun önce sabahleyin sadece hap için akşam iğne vurmayın.ertesi günü öğleden sonra kan verin.sadece akşam ayni saate iğne vurun hap icmeyin.ertesi günü sabahleyin hap için.
İkisinde birden sakın kullanmayin kanama yapabilir.
Ewet öyle yapiyorumBen sabah Corasprin akşam Oksapar vuruluyorum. Sizde böyle mi kullanıyorsunuz?
Düzen laboratuvarıKızlar selam,
Doktorum 11.hafta için ikili tarama testi önerdi sorun olursa üçlü tarama testi yapıyoruz ve aynı zamanda ense kalınlığına ultrason ile bakıyoruz dedi.
Ama çevremdeki insanlar “FETAL DNA TESTİ” diye bir şey var onu yaptır dediler “NIFTY” testi mi deniliyor adına bilemedim.
Sorum şu, siz bu testi yaptırdınız mı?
İzmir’de önereceğiniz bir kurum var mı bende yaptırayım. Teşekkürler
Nerede yaptırdınız testinizi bende 11+4 dün ikili tarama testi yapıldı ultrasonda bir sorun görülmedi herşeyi olması gerektiği gibi ama yaşım 41 ve risk çıkabilir dedi doktorum kan sonuçlarım belli değil ne yapacağımı bilmiyorum34 yasimdayim tup bebek te olunca ikili testte yaş riski çıktı. Doktorum fetal dna onerdi yaptirdim 10 bin lira verdim sonuc temiz çıktı. Keske yaptirmayip o paraya altın alsaymisimneticede sonuc ne olursa olsun bebegim benimle kalıcaktı... doktorunuz yaptirmaniz gereken biyer onerir bana doktorum.onerdi gittigim hastanede yapiyodu hastane biraz pahaliydi eve gelip kan aldilar . Fetal dnada cinsiyetide kesin olarak ogrenmis olduk doktorum erkek tahminn ediyodu kız mış
Istanbulda bi laboratuvarda yaptırdım. Yaş faktörlü risk varsa hic korkmayin 30lu yaslardan sonra genelde cikiyomusNerede yaptırdınız testinizi bende 11+4 dün ikili tarama testi yapıldı ultrasonda bir sorun görülmedi herşeyi olması gerektiği gibi ama yaşım 41 ve risk çıkabilir dedi doktorum kan sonuçlarım belli değil ne yapacağımı bilmiyorum