Süper bir psikolojik deney olmuş arkadaşı kutluyoruz:) mesele aslında kendimizi nasıl hissettiğimizle ilgili, su bile sürsen ama öyle bir ruh durumu içine girsen 50 kişi üşüşür yanına.. O parfüme verecek param yok ama özgüvenim var olur mujeyyar
Valla canım hiç bilmiyorum feromon nedir ne işe yarar ama çok gerekli bişey de değil zannımca :):) koku diilki bu
Burberry weekendle beraber kullanıyorum
Klasik kokum...
iki regl arasında herkesin iltifat ettiği o bikac gün var ya, feromonlu günlerim aynen öyle geciyor. Ovulasyon sonucu yüksek feromon salgilama gunleriymis. :)
ben shoot tan memnunum hayatım
Feromon ne oluyormuş ki nurayim ?hiç haberim yok . Cahal kaldımValla canım hiç bilmiyorum feromon nedir ne işe yarar ama çok gerekli bişey de değil zannımca :)
Valla kuzum bende hiç bilmiyorum parfüm değilmiş kullandığın bi parfümle beraber kullanıyomuşsun regl döneminde bişeymi ne salgılıyomuş vücut o dönemi feromonla mı ne atlatıyomuymuşsun neymiş öyle işteFeromon ne oluyormuş ki nurayim ?hiç haberim yok . Cahal kaldım
Afrodizyaklı parfüm biliyorum da Feromon neymiş ne işe yarar ilk defa duyuyorum
Anladığım kadarıyla erkeklerin cinsel dürtülerini uyandıran bir madde.. böyle bişeyi bir kadın dışarda niye kullanır anlamış değilim. Ya bir haber okunmuştum eskiden . Bir ülkede hypnotic Poison yasaklanmıştı. Kullanan bir kaç kişi tecavüze uğradı diye bu parfümü yasaklamışlar.. feromon daha güçlü bişey belli ki .. aman kızlar ne gerek var böyle şeylere .. başınıza bela alırsınız . Hem bir kadının kendine her zaman güveni olmalı.. kadın temiz , bakımlı olsun yeter . Eşinin gözünde zaten yeterince çekici olur..Valla kuzum bende hiç bilmiyorum parfüm değilmiş kullandığın bi parfümle beraber kullanıyomuşsun regl döneminde bişeymi ne salgılıyomuş vücut o dönemi feromonla mı ne atlatıyomuymuşsun neymiş öyle iştevalla anlamadığım için bende anlatamadım gereksiz saçma bişey yani kısaca fıstığım
Dimi yaa çok haklısın bencede.. Feromona ihtiyaç duyanlar genelde özgüven eksikliği yaşayan insanlardır.. Hiiiç gerek yok böyle şeylere dediğin gibi bakımlı olması miss gibi kokması içinde şöyle hafif hoş bi parfüm sıkması yeterli.. Ekstra feromona ihtiyaç duymanın anlamı nedir.. Ben inanmıyorum böyle absürt şeylere tamam afrodizyak etkili parfümler olabilir karşı cinsi etkileyebilir ama feromon bana çok saçma geliyo balım yaa..Anladığım kadarıyla erkeklerin cinsel dürtülerini uyandıran bir madde.. böyle bişeyi bir kadın dışarda niye kullanır anlamış değilim. Ya bir haber okunmuştum eskiden . Bir ülkede hypnotic Poison yasaklanmıştı. Kullanan bir kaç kişi tecavüze uğradı diye bu parfümü yasaklamışlar.. feromon daha güçlü bişey belli ki .. aman kızlar ne gerek var böyle şeylere .. başınıza bela alırsınız . Hem bir kadının kendine her zaman güveni olmalı.. kadın temiz , bakımlı olsun yeter . Eşinin gözünde zaten yeterince çekici olur..
Kuzum benim biyokimya dan çok iyi anlayan bir arkadaşım var ona sordum. Feromon insandan salgılanan kokusuz bir hormonmuş..direk karşı cinsin beynini uyarıyormuş..özellikle kadınlar ovulasyon dönemlerinde bu hormonu aşırı derecede salgılıyormuş.. Ve bu hormonun parfümlerde kullanılması, yapay olarak satılması mümkün değilmiş..resmen para tuzağı dedi..Dimi yaa çok haklısın bencede.. Feromona ihtiyaç duyanlar genelde özgüven eksikliği yaşayan insanlardır.. Hiiiç gerek yok böyle şeylere dediğin gibi bakımlı olması miss gibi kokması içinde şöyle hafif hoş bi parfüm sıkması yeterli.. Ekstra feromona ihtiyaç duymanın anlamı nedir.. Ben inanmıyorum böyle absürt şeylere tamam afrodizyak etkili parfümler olabilir karşı cinsi etkileyebilir ama feromon bana çok saçma geliyo balım yaa..
Ayy allahım yaa bu feromonu kullananların aklından da şüphe etmeye başladım ben şimdi.. Direk karşı cinsin beynini uyardığına göre bu feromonu kullanan başka ne için kullanır ki herşey ortada.. Çok gereksiz saçma sapan bişey resmen yaaKuzum benim biyokimya dan çok iyi anlayan bir arkadaşım var ona sordum. Feromon insandan salgılanan kokusuz bir hormonmuş..direk karşı cinsin beynini uyarıyormuş..özellikle kadınlar ovulasyon dönemlerinde bu hormonu aşırı derecede salgılıyormuş.. Ve bu hormonun parfümlerde kullanılması, yapay olarak satılması mümkün değilmiş..resmen para tuzağı dedi..
Meraktan çatlayacağım, nedir bu feromon arkadaşlar yahuDostlar ben artık feromon kullanmamaya karar verdim. Bence siz de kullanmayın.
haketmedigim bir ilgi gördüğümü düşünmeye başladım. Bu son aldığım hatta olmadığım biri oldum sanki.. Ben sevgilimin beni ben olduğum için sevmesini , yanlış bişey yaptığımda bunun söylenmesini istiyorum.. Ya da çok mu romantigim bilmiyorum ama bize 1 gömlek büyük bence
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?