Feromon'lu bir Parfüm deneyeceğim

bugün arkadaşımla gördük ve testırlarından aldık.. testır fiyatı türk lirasına göre 10 liraya geldi, çok hoş kokular gerçekten.. bakalım benimkinin üzerinde işe yarayacak mı? sadece sevgilimin yanındayken sürcem bakalım farkedicek mi? eğer güzel bi sonuç alırsam paraya kıyıp orijinalinden de alıcam.. o da 50 liradan başlıyor burda.. polonyadayım ben şuan ve çoğu feronmonlu parfümün fabrikaları burdaymış. ne zamandır arıyordum afrodizyaklı parfümler tramvayda eve gelirken 3 tane çok yakışıklı çocuğun bakışları hep üstümdeydi, arkadaşım farketti sana bakıolar dedi, oysaki sadece kokuları test etmek için bileğime sürmüştüm

arkadaşlar ben feromonlu parfüm aldım 199 lira verdim 45 ml bir işe yaramadı doğrusu koku üzerimde kalıyor ama sankı sadece ben duyuyorum kımse sormadı bile
böyle bir parfüm kullanan etkisini gören varmı varsa yazarmı lütfen.

infinity lust parfüm yada infinitylust parfüm var onun kokusu mükemmel kışkıtrıcı ama erkekler için

İNFİNİTY LUST AŞK PARFÜMÜ BAŞTAN ÇIKARTICI ETKİSİ İLE KARŞINIZDA
İNFİNİTY LUST Parfümü mucizesiyle, aşkı yeniden keşfedin. Hayatınız boyunca hayalini kurduğunuz ilgiyi çok kısa sürede yakalayabilirsiniz.
İnfinity Lust parfümü, hormonları harekete geçirerek, sizi onun için çekici hale getirir.
Bunun sonunda, çok hoşlandığınız bir kadının sizin yanınızda olmaması için, hiçbir sebep yok.
Şu an size olanaksız gibi görünebilir.
Ancak Bu İNFİNİTY LUST İle Mümkün Olabilir !
Bir kadının erkekte yüz ve vücut hatlarından önce aradığı çok ince ve önemli bir ayrıntı daha vardır ki; bu da KOKU'dur.
Erkeği özgür ve özgüven sahibi yapan en büyük faktörlerden birisidir koku…
Erkek; kullandığı kokunun duyu organlarına etkisi ile hareketleri, bakışları, düşünceleri, yürüyüşü, konuşması değişir ki koku aslında kişinin karakterinin bir sembolüdür. Bir kadını etkilemek için onun 5 duyusunu birden aynı anda harekete geçirebilmek gerekir. İşte tam da aradığınız bu sihirli dokunuş "İNFİNİTY LUST Parfümü" ile çok yakınınızda.
Hiç olmadığı kadar ilgili bakışlar ve karşı cins ile göz teması,
Karşı cins üzerinde çok sık yakınlaşma arzusu,
Etrafınızdakiler üzerinde dinlendirici huzur ve güven verici etki,
Sosyal çevrede olağanüstü düzeyde artış gösteren saygınlık,
Androjen hormonlarının artışı sonucunda maximum çekicilik,
Kullanan kişide maksimum özgüven,
Karşı cinsden alınan pozitif cevap gibi konularda İNFİNİTY LUST Yanınızdadır.
İlk sıktığınız anda önce kendinize dahi aşık olabilirsiniz!
Bu koku sizde olduğu sürece, bir kadın için "MUHTEŞEM OLABİLİRSİNİZ" Unutmayın,
Herşey Unutulur Ama Kokunuz Asla Unutulmaz !!! Kokunun Bıraktığı Etkiyi Bakışlardaki Farklılıklardan Kendiniz Keşfedeceksiniz…

HEMEN SATIN ALIN, SIKIN VE DIŞARI ÇIKIN. KENDİNİZİ YENİDEN KEŞFEDİN!

İNFİNİTY LUST TEN UYUMLUDUR
Daha önce afrodizyak parfüm kullandım ama etkisi olmadı! Neden?
İşte sorunuzun cevabı burada başlıyor;
Afrodizyak parfümler çoğu tene uyum sağlamaz. Bu yüzden karşı cinste etki yapması çok düşük bir ihtimaldir. Her tene uyum sağlamadığı için çoğu kişi afrodizyak parfümün işe yaramadığını düşünür. Aslında öyle değildir. Afrodizyak ve feromon dediğimiz ürünler tamamem karşı cinsi etkilemek için oluşturulmuş kimyasal karışımlardır.
Parfüm tene uyum sağlamadığında afrodizyak dediğimiz kimyasal da herhangi bir etki yapamayacaktır.
Bu yüzden İNFİNİTY LUST uzun araştırmalar sonucu tene uyum sağlayıp karşı cinste etki oluşturulabilmesi için Silver,Gold ve Black olmak üzere 3 çeşit olarak her tene göre frensadan ithal özel afrodizyak esanslarla üretilmiştir.

AFRODİZYAK NEDİR

Afrodizyak ister bayan ister erkekte olsun cinsel gücü arttıran ve cinsel birleşme arzusunu kamçılayan
bir nevi seks güdüsünü tetikleyen ürünlerin genel ismine afrodizyak denir.
Afrodizyak etki ancak afrodizyak ürünlerin, erkek ve bayanlarda cinsellik hormonlarının salgılanması
tetikleyen çeşitli bitki ve maddelerin karışımlarından elde edilmiş doğal ürünlerin yarattığı etkilerle
mümkün olur. Bayanlarda LİBİDO hormonunu tetikleyen afrodizyak etkileri, bayanın cinselliğe
hazırlanmasındaki en büyük destekçisi olacaktır. Bu sayede bayanlarda seks yapma arzusunu
artıracak ve cinsel birliktelik kurmak için sabırsızlanacaktır.

Sevgili arkadaşlar
Bir link vereceğim aşağıda , ticari olmadığı için sorun olmaz herhalde..
orda sahte feromonlari anlatıyor.

http://www.pusatbaran.com/fason-olarak-uretilmis-acik-parfumu-feromon-diye-satanlara-dikkat

Bi de yeni bir sitede okudum ki Feromon fiyatı 1 litresi kirkbin dolarmış. Dolayısıyla 100 liranın altına feromon aldım diyen ancak Türkiyede olur. Polonya'da tester olması çok güzel. Litre fiyatını okuduğum firmaninda üretici slovakya'ymis onun da testeri var

Yaa kızlar bana kızmayın ama yani bu feromon mudur nedir :) kullanmaya çokmu ihtiyacınız var bukadarmı kendinize güveniniz yok.. Sırf erkekleri etkileyebilmek için özellikle alıp kullanmak.. Bilemedim hiç mantıklı bişeymiş gibi gelmedi bana.. Halbuki parfümün asıl amacı kötü kokuları uzaklaştırmak kendini temiz bakımlı hissetmek miss gibi kokmak içindir.. Bu feromon mudur meromon mudur herneyse :) çok saçma ve gereksiz aynı sütü içip ineğe tapmak gibi bişey yani :)) inanmayın böyle şeylere siz kendinizi güzel hissettikten sonra kendinize inancınız olduktan sonra ne gerek var böyle şeylere yaa..:)

:) koku diilki bu
Burberry weekendle beraber kullanıyorum
Klasik kokum...
iki regl arasında herkesin iltifat ettiği o bikac gün var ya, feromonlu günlerim aynen öyle geciyor. Ovulasyon sonucu yüksek feromon salgilama gunleriymis. :)
ben shoot tan memnunum hayatım

Valla canım hiç bilmiyorum feromon nedir ne işe yarar ama çok gerekli bişey de değil zannımca :)

Dostlar ben artık feromon kullanmamaya karar verdim. Bence siz de kullanmayın.
haketmedigim bir ilgi gördüğümü düşünmeye başladım. Bu son aldığım hatta olmadığım biri oldum sanki.. Ben sevgilimin beni ben olduğum için sevmesini , yanlış bişey yaptığımda bunun söylenmesini istiyorum.. Ya da çok mu romantigim bilmiyorum ama bize 1 gömlek büyük bence
sevgiler

Valla canım hiç bilmiyorum feromon nedir ne işe yarar ama çok gerekli bişey de değil zannımca :)
Feromon ne oluyormuş ki nurayim ?hiç haberim yok . Cahal kaldım
Afrodizyaklı parfüm biliyorum da Feromon neymiş ne işe yarar ilk defa duyuyorum

Feromon ne oluyormuş ki nurayim ?hiç haberim yok . Cahal kaldım
Afrodizyaklı parfüm biliyorum da Feromon neymiş ne işe yarar ilk defa duyuyorum
Valla kuzum bende hiç bilmiyorum parfüm değilmiş kullandığın bi parfümle beraber kullanıyomuşsun regl döneminde bişeymi ne salgılıyomuş vücut o dönemi feromonla mı ne atlatıyomuymuşsun neymiş öyle işte valla anlamadığım için bende anlatamadım gereksiz saçma bişey yani kısaca fıstığım

Feromonla gelecek hiç gelmesin.
Ben öyle ahım şahım bir kadın değilim.Boşanmadan önce evliliğimin belli yılından sonra eşimle olan cinsel beraberlik sayısı öylesine azaldı ki önce kendimde kusur aramaya başladım ama ben aynı kadındım.O da aynı adam.Peki değişen neydi?
değişen biribirimize olan alışkanlığın artması ve her ikimizin de biribirimize olan çekiciliğinin azalmasıydı.Ve zaten bu ilgi de azalınca tartışmalar ve sonuç;boşanma.Yani evliliği feromon da kurtaramazdı.
Sonra şunu daha iyi anladım;bir erkeği cezbetmek için kadının bakımı ve giyimi olduğundan daha fazlası tavırlarıda imiş.
Kadın,işveli,cilveli olmalıymış.Kadın sürekli ideal bir anne gibi davrandığında kaybediyor.
Güzel olmayan bir kadın bile bakım ve makyajla güzelleşebiliyor ama edalı olabilmenin makyajı yok.
Bu yüzden hep aynı kadın olmamalı.Ne yapayım ben böyleyim dememeli.Bence bir kadının edası,cilvesi ve tavrı on şişe feromona bedel.Geç anladım ama olsun.Ben de zararın burasından döndüm.

Anladığım kadarıyla erkeklerin cinsel dürtülerini uyandıran bir madde.. böyle bişeyi bir kadın dışarda niye kullanır anlamış değilim. Ya bir haber okunmuştum eskiden . Bir ülkede hypnotic Poison yasaklanmıştı. Kullanan bir kaç kişi tecavüze uğradı diye bu parfümü yasaklamışlar.. feromon daha güçlü bişey belli ki .. aman kızlar ne gerek var böyle şeylere .. başınıza bela alırsınız . Hem bir kadının kendine her zaman güveni olmalı.. kadın temiz , bakımlı olsun yeter . Eşinin gözünde zaten yeterince çekici olur..

Dimi yaa çok haklısın bencede.. Feromona ihtiyaç duyanlar genelde özgüven eksikliği yaşayan insanlardır.. Hiiiç gerek yok böyle şeylere dediğin gibi bakımlı olması miss gibi kokması içinde şöyle hafif hoş bi parfüm sıkması yeterli.. Ekstra feromona ihtiyaç duymanın anlamı nedir.. Ben inanmıyorum böyle absürt şeylere tamam afrodizyak etkili parfümler olabilir karşı cinsi etkileyebilir ama feromon bana çok saçma geliyo balım yaa..

Kuzum benim biyokimya dan çok iyi anlayan bir arkadaşım var ona sordum. Feromon insandan salgılanan kokusuz bir hormonmuş..direk karşı cinsin beynini uyarıyormuş..özellikle kadınlar ovulasyon dönemlerinde bu hormonu aşırı derecede salgılıyormuş.. Ve bu hormonun parfümlerde kullanılması, yapay olarak satılması mümkün değilmiş..resmen para tuzağı dedi..

Ayy allahım yaa bu feromonu kullananların aklından da şüphe etmeye başladım ben şimdi.. Direk karşı cinsin beynini uyardığına göre bu feromonu kullanan başka ne için kullanır ki herşey ortada.. Çok gereksiz saçma sapan bişey resmen yaa

Meraktan çatlayacağım, nedir bu feromon arkadaşlar yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…