Patlayacak gibi degilse kalsinKardeşim cekti oldu ben beceremıyormuşum çok sıkmadı ama hala krarsızm bir beden büyüğünü almalıyım diye
Ama olur ya cok darsa patlar bak aniden anlamazsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patlayacak gibi degilse kalsinKardeşim cekti oldu ben beceremıyormuşum çok sıkmadı ama hala krarsızm bir beden büyüğünü almalıyım diye
Direk kapandı oldu sanki 2 kilo versem cekime kadar dahada olabilir ama yinede kararsızım büyüğünü alınca bol olur mu diyePatlayacak gibi degilse kalsin
Ama olur ya cok darsa patlar bak aniden anlamazsin
Bu elbiseyi beğendim başka bakmıyorumNeden başka elbiseye bakmıyorsunuz? İşiniz garanti olurdu en azindan.
Bu elbiseyi beğendim başka bakmıyorum
Büyüğünü alma bence,2 3 kilo vermeye çalış,olmazsa terziye yaptırtırsın.Büyük alsan her terzi orantılı küçültemez,hayal kırıklığına uğrayabilirsin.Kardeşim cekti oldu patlamaz insallah rahat duruyo şuanlık bir beden büyüğünü alsammı bilemedim
Biraz krem sürün ve çekin çünkü ben kendim nişan kıyafetim öyleydi istersen dene cnm olur merak etmeKızlar mrb kumsalda düğün fotoğraf çekimim icin elbise aldım herşeyi tam oldu arkasının fermuarı yarısına kadar çekiliyo yarısından sonrası cekilmiyo 1 beden büyük alırsamda çok büyük durucak üzerimde terzi bişey yapabilir mi sizce(((( çok beğendim elbiseyi tek sorun bu
Kızlar mrb kumsalda düğün fotoğraf çekimim icin elbise aldım herşeyi tam oldu arkasının fermuarı yarısına kadar çekiliyo yarısından sonrası cekilmiyo 1 beden büyük alırsamda çok büyük durucak üzerimde terzi bişey yapabilir mi sizce(((( çok beğendim elbiseyi tek sorun bu
Kızlar mrb kumsalda düğün fotoğraf çekimim icin elbise aldım herşeyi tam oldu arkasının fermuarı yarısına kadar çekiliyo yarısından sonrası cekilmiyo 1 beden büyük alırsamda çok büyük durucak üzerimde terzi bişey yapabilir mi sizce(((( çok beğendim elbiseyi tek sorun bu
Oldu elbise başkası çekinceArkayı ip şeklinde yaptırsanız olur mu fermuarı iptal edip? Bazı kıyafetlerde hoş duruyor. Neye karar verdiniz?
Oldu ben becerememişim sıkmadıdaBaska bi elbise alin.. uzgunum ama cok kotu durur
Elbise 200 lira Kardeşim çekti fermuarı oldu sıkmadıda rahatım o yüzden bir beden büyüğünü sipariş vermekten vazgectimŞimdiler de iyi terzi bulmak cok zor is...daha dogru duzgun boy olcusu alip kesemiyorlar...
O yuzden bir beden buyugu cok bol durursa hem daralmak riskli olur hemde pahaliya kacar bence....
Belliki internet uzerinden aldin elbiseyi...
Magazada olsa dener bakardin zaten...
En iyi sen bilirsin...36 bedeni kollati gogusleri tam mi oturdu..beli 38 bedeni de cok buyuk durmaz...arada buyuk farklar olmuyor bence
Ben olsam 38 bedeni ni alirdim...
Elbiseyi aldigin Ayni siteden bu seferde 38 bedeni siparis et...baktin o oluyor 36 bedenini idae edersin...yok cok bol gelirrse 38 bedeni iade edersin...
Tabi paran var mi...urun kac gune geliyor..idae suresi ne kadar bunlari hesaplamak gerek..
Benim hic baska cikar yolum yoksa bu yolu denerdim....![]()
Elbise oldu gerek olmadı yaptırmaya :))Iyi bi terzi bulursaniz alttan parca gecirip yapabilir.bence riske atmayin buyuk bedenini alin kollardan falan daraltin.en kotu terzi bile kol daraltmayi yapar heralde
Bir beden büyüğünüde sipariş edin. Hangisi olursa diğerini iade edin.Boyum 1.58 ve 50 kiloyum 36 beden sipariş etmiştim
Boyum 1.58 ve 50 kiloyum 36 beden sipariş etmiştim