Fermuar meselesi nolur cok acil :(

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.309
323
123
Kızlar mrb kumsalda düğün fotoğraf çekimim icin elbise aldım herşeyi tam oldu arkasının fermuarı yarısına kadar çekiliyo yarısından sonrası cekilmiyo 1 beden büyük alırsamda çok büyük durucak üzerimde terzi bişey yapabilir mi sizce :KK43:(((( çok beğendim elbiseyi tek sorun bu

Korse giyin ya da dış çekim gününe kadar ödem yapacak şeylerden uzak durun.

Ayrıca denediğiniz elbisenin fermuarı yukarı çıkmıyormuş bir beden büyüğü nasıl nüyük gelecek ki yani? Belliki bir beden büyüğü üstünüZe tam gelecek neden tehlikeye Atıyorsunuz? O gün fermuarı patlatıp rezil olmaktan iyidir

Korse giyin ya da dış çekim gününe kadar ödem yapacak şeylerden uzak durun.

Ayrıca denediğiniz elbisenin fermuarı yukarı çıkmıyormuş bir beden büyüğü nasıl nüyük gelecek ki yani? Belliki bir beden büyüğü üstünüZe tam gelecek neden tehlikeye Atıyorsunuz? O gün fermuarı patlatıp rezil olmaktan iyidir
Göğüs ve kol kısmını anca doldurdum büyük alınca iyice bollaşır mı diye düşündüm

Ayni fikirdeyim. Diger türlü terzi yama mi yapacak genişletmek için?

Icinde pay varsa bir kac milim oynar ama yarim kapanan fermuari tam kapatmaya sanirim yetmez

İçerden açabilir mi acaba diye düşündüm bir beden büyük olunca göğüs kısmını zor doldurdum iyice hantal durmazmı

Iyi bir terziye goturun oranlariniza gore ayarlar.

Kızlar mrb kumsalda düğün fotoğraf çekimim icin elbise aldım herşeyi tam oldu arkasının fermuarı yarısına kadar çekiliyo yarısından sonrası cekilmiyo 1 beden büyük alırsamda çok büyük durucak üzerimde terzi bişey yapabilir mi sizce :KK43:(((( çok beğendim elbiseyi tek sorun bu
belki fermuarın kapanmayan kısmına elbise ile aynı renk V şeklinde tül tarzı bir şey yerleştirilebilir.modeliymiş gibi durur. iyi bir terzi halleder bence .elbiseyi görmediğimiz için yorum yapamadım ama işinin ehli bir terzi ile almadan önce gidip görüşün. büyük al daraltırız da diyebilir, küçük olanı al ben hallederim de... terzi ile görüşmeniz en doğrusu şuan.

Demek gogusten olmus ama beden ve sirttam dar gelmis
Yani size uygun bir elbise degil tam anlami ile

Valla yapacak tek sey bir beden buyugunu alip sonradan terziye gogus kismini ayarlatmak
Kardeşim cekti oldu ben beceremıyormuşum çok sıkmadı ama hala krarsızm bir beden büyüğünü almalıyım diye

Back
X