Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni fikirdeyim. Diger türlü terzi yama mi yapacak genişletmek için?Bir beden buyuk alin, sonra terzi ayarlasin uzerinize gore.
Yarim fermuarla nasil olacak ki?
İçerden açabilir mi acaba diye düşündüm bir beden büyük olunca göğüs kısmını zor doldurdum iyice hantal durmazmıBir beden buyuk alin, sonra terzi ayarlasin uzerinize gore.
Yarim fermuarla nasil olacak ki?
İçerden ekleyebilir mi diye düşündüm parçası varsa belinin kumaşı baya kalınAyni fikirdeyim. Diger türlü terzi yama mi yapacak genişletmek için?
Göğüs ve kol kısmını anca doldurdum büyük alınca iyice bollaşır mı diye düşündümKorse giyin ya da dış çekim gününe kadar ödem yapacak şeylerden uzak durun.
Ayrıca denediğiniz elbisenin fermuarı yukarı çıkmıyormuş bir beden büyüğü nasıl nüyük gelecek ki yani? Belliki bir beden büyüğü üstünüZe tam gelecek neden tehlikeye Atıyorsunuz? O gün fermuarı patlatıp rezil olmaktan iyidir
Ayni fikirdeyim. Diger türlü terzi yama mi yapacak genişletmek için?
İçerden açabilir mi acaba diye düşündüm bir beden büyük olunca göğüs kısmını zor doldurdum iyice hantal durmazmı
Boyum 1.58 ve 50 kiloyum 36 beden sipariş etmiştimBence işin ehli terzi çözer. Ama iyi bir terzi bulmak sizin elbisenizdeki fermuarı halledebilmek kadar zor.
Demek gogusten olmus ama beden ve sirttam dar gelmisGöğüs ve kol kısmını anca doldurdum büyük alınca iyice bollaşır mı diye düşündüm
belki fermuarın kapanmayan kısmına elbise ile aynı renk V şeklinde tül tarzı bir şey yerleştirilebilir.modeliymiş gibi durur. iyi bir terzi halleder bence .elbiseyi görmediğimiz için yorum yapamadım ama işinin ehli bir terzi ile almadan önce gidip görüşün. büyük al daraltırız da diyebilir, küçük olanı al ben hallederim de... terzi ile görüşmeniz en doğrusu şuan.Kızlar mrb kumsalda düğün fotoğraf çekimim icin elbise aldım herşeyi tam oldu arkasının fermuarı yarısına kadar çekiliyo yarısından sonrası cekilmiyo 1 beden büyük alırsamda çok büyük durucak üzerimde terzi bişey yapabilir mi sizce(((( çok beğendim elbiseyi tek sorun bu
Kardeşim cekti oldu patlamaz insallah rahat duruyo şuanlık bir beden büyüğünü alsammı bilemedimFermuar kısmında az da olsa pay var mı?
Gizli fermuardır,fermuarı değiştirip 2 3 milim bollaştırsa olur bence
1 ay sonra giyeceğim vermeyi düşünüyorum 2 kiloNe zaman giyeceksin?
2 kilo versen belki işe yarar
Kardeşim cekti oldu ben beceremıyormuşum çok sıkmadı ama hala krarsızm bir beden büyüğünü almalıyım diyeDemek gogusten olmus ama beden ve sirttam dar gelmis
Yani size uygun bir elbise degil tam anlami ile
Valla yapacak tek sey bir beden buyugunu alip sonradan terziye gogus kismini ayarlatmak