Feriştahı Gelse, İkna Edemez !!

Merhaba, renk güzel ya. Bülent Ersoy u siyah saçla görmeye alışığız. O yüzden gitmemiş pek. Ama renk güzel boyat bence.

ayy o yaptı diye ben de yapmıyım felan ... bence boşver

ama bu benim fikrim tabi :))

ama bide şu var bu renk ve tonları iyice sıktı,herkeste aynı tarz,aynı renk..

bu ne olduğu belli olmayan şahsa da sinir oluyorum.. gece görsem korkarım sanırımm..

sanatçıyım diye geçiniyo ya bide.bi sanatçı her şeyden önce sanatıyla konuşulmalı ve örnek bir insan olmalı

Arkadaşında dediği gibi bu renk çok sıktı, çoğu kişi bu rengi yapıyor ve yapmaya da çalışıyor halaa. Bence de bu renkten vazgeçmekle iyi yapmışsın. Daha güzel bir renk bulursun umarım canım.

Ben bunun peruk olduğunu biliyorum yalnız renge gelirsek bence çok turuncumsu ve soluk daha koyusu ve canlı bir bakır kızıl tonunu daha çok beğeniyorum Bülent Ersoy'a yakışmamış beyaz tende daha güzel durur tabi ya da açık buğday olmak lazım bu tarz renkler için :) Ben yinede vazgeçmezdim yani ne olacak ki sonuçta... hala da nisan ayında bakır kızıla boyatmayı düşünüyorum asla da vazgeçmem saçlarım dayanırsa açıcıya Bu arada bu tarz marjinal saç renkleri içinde insanın güzel bir stilide olmalı. Herkes taşıyamaz.

Son düzenleme:
Saçlarımı Hiç Boyatmadım, Bu Renk İçin Boyatacaktım..
Vazgeçtim Zaten..
Uçlarını Boyatmıştım, Resmen Şu Anda Sarı Oldu..
Çok Haklısınız..
Bence de Herkes Taşıyamaz..

Herkes de var diyorsunuz da dogal durduktan sonra kimse size "herkes de var sen eksik kalsaydin" demez cünkü zaten dogal durmus, dikkat cekmez. Dogal durdugu halde size "özenmis de boyamis" diyenler dogal kizillar icin ne düsünüyorlar acaba?
Benim bir ara saclarim o renkteydi ve bir cok insan "sac rengin dogal mi?" diye soruyordu, ben hayir diyince "ayni Hürrem'in rengine benziyor, cok yakismis" diye ekliyorlardi. Kimse kalkip da Hürrem'e özenmis boyatmis demiyor, diyemiyordu cünkü tasiyabiliyordum. Modaya uymak icin kasanlari da uymamak icin kasanlari da anlamiyorum. Ben de modayi sevmem ama begendigim bir kiyafetten, sac renginden sirf moda diye vazgecmem.. Bence yakisiyorsa boyayin.

Iyi de olmus, kimlere yakisir kimlere yakismaz anlatayim sizlere.

Simdi her ne kadar beyaz tenlilere yakisiyor dense de her beyaz tenliye yakismaz bu renk. Teni sarimsi beyaz olanlar ve kaslari cok koyu olmayanlar, durmasin, kosup iki kutu tarcin bakir alip boyasin. Cünkü bu renkler en cok teninin alt tonu sari yani sicak ten rengine sahip insanlara yakisir.
Teni nötr olanlar; yani ne pembe beyaz ne de sari beyaz olanlar da boyatabilir. Mesela Leydim; yesil-mavi gözlerle afet olur.. Ama tabi o daha yeni siyaha boyatti o yüzden konusunu acmayalim bile.
Göz rengi farketmiyor genelde ama kahverengi gözlülere ve cilli olanlara cok yakistiriyorum ben, cok gizemli görünüyorlar.
Pembe beyaz olanlar ise kesinlikle uzak dursunlar, cünkü bu renkler onlari daha da kirmizi gösterir. Zaten dogal kizil olup da pembe beyaz olanlar yok. Dogal kizillarin teninin alt tonu sari hatta turuncumsu olur, cilleriyle kaslariyla herseyiyle turuncu olurlar. Ya da fildisi beyazi olurlar, böyle porselen gibi. Ama pembe beyaz bir kizil sacliya rastlamadim ben bu güne kadar. Bu arada pembe beyazdan kastim yanaklari al al olan beyazlar degil. Hani kiminin teni böyle pembemsi olur cig tavuk eti gibi (benzetmeye gel ) güneste iki dakka dursunlar pembelesiverirler, iste pembe beyaz odur. Yoksa sari beyazlarin da yanaklari allasabilir.
Pembe beyazlar zaten genelde sarisin ya da sarinin cok yakistigi kumral olurlar. Saclarinda küllü yansimalar fazlasiyla bulunur. Hatta benim bu özelliklere sahip kuzenimin sari saclari resmen yesil yesil parliyor, o derece küllü sari. :108:
Bak üsenmedim bu saatte o kadar yazip bilgilendirdim sizi giymetimi bilin ha. :125:

Herkes Yakışacağını Söylüyor, Tarzım Zaten Buna Elverişli..
Hem Yeni Değil Uzun Zamandır Saçlarıma Kıyamıyordum..
Saçlarımın Uçları Sarıydı, Ne Kadar Sürede Akacak Diye Sarı Olan Yerleri Turuncu Yaptırdım..
1 Haftada Sarıya Döndü..
Çünkü Ben Duş Almadan Dışarı Adım Atmam..
Bu da Benim İçin Büyük Bir Etken Oldu..
Aa konu geyige tasinmis.
Saç Geyiği..

Beyaz Ten + Kahverengi Saç + Kahverengi Göz (Çekik)

Sana Yakışmaz Diyeni Görmedim Daha..
Ama Vazgeçtim Zaten..
1 Haftada Eski REngine Döndü..

Cekik göz haric ayni özelliklere sahibiz.
Bence kesinlikle yaptir, saclarin da boyasizmis yipranmadan rahat tutar boya. Acik bir renk oldugu icin dönmen cok zor olmaz. Bir süre kullanir hevesini alirsin.
Benim en sevdigim ve artik üzerinde uzmanlastigim tonlar bakir tonlari. Uzun zamandir boyamiyorum saclarimi ve bakir kullanmayi cok istiyorum. Kina bile yakarim o derece seviyorum. Ama annem kendi rengimi görmek istiyor artik onu da kiramiyorum..

Saçlarımın Uçlarını Boyattım Ama Hemen Aktı..
Ben Her Gün Duş Alan İnsanım..
İlk Boyattım, Akmasın Diye Boynumdan Aşağısını Yıkadım..
Sadece 1 Gün..
Kendimi O Kadar Kirli ve Pis Hissettim ki Anlatamam..
Uykum Falan Geldi, Kafam Kaşındı v.s.
Bana Gelmez O Renk..
Böyle Rahatım..

peruk oldugunu bılmıyordum .zaten hıc yakısmamıs da hurrem cakması .
bu hurrem de ne hurremmıs beee,yıllarca sacının rengını degıştirmeyen yuce dıvamız bıle hurreme ozendı
ayrıca neden peruk kullanıyor ben onu anlamadım .kendı saclarını neden boyatmamıs ?

bende en kötüsü benim sanırdım beterin beteri varmış demekki kınamamak lazım..allah muhafaza allah düşmanımın başına bile vermesin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…