Evcilleşir ama daha çok uğraşmak gerek . Ben evcilleştirdim. Biraz da kedinin mizacına bağlı.Hiç bilmiyordum yazdıklarınızı. Mesela demissiniz ya hiç evcilleşmeyecek diye çok şaşırdım. Bnm yaşadığım yerde sokaklarda kediler cok oluyor. Sokakta doğmuş büyümüş ama insanlari uzaktan uzağa gören. Onlar da mi evcillesmeyen kedi yani.
Bu kıza da ev arıyoruz .
Minnoş'un hikayesi bu resimle başladı.
Taşınırken geride bırakıldı Sokakta yaşamayı bilmiyordu bu yüzden yıkılacak evinin etrafında beklemeye devam etti. Kışın en sert günlerinde sokakta kaldı.Pansiyona yerleştirdik .Ocak ayından beri yuva arıyoruz . Çok sakin , tatlı bir kedi. Tam bir ev kedisi. Dişi 1 yaşında kısır. İstanbul içi ,takip şartlı, pencerelerinde koruma teli olmalı.
0530 784 71 51
Nasıl bırakılır nasıl vicdansızlık inş onu çok sevecek sıcak bir yuvaya kavuşur
Umarım şu kucağında kedi köpeği ile taşınan Ukraynalılardan utanırlar
Her gün böyle bir sürü terk edilmiş ev kedisi paylaşımı görüyorum. Bu kızı da ocaktan beri yuvalandıramadık çünkü bir yaşında. Herkes yavru istiyor. Ama o terk edilen kediler de yavruydu bir zamanlar.
Üstelik ilk kez kedi ile yaşayacak kimseler bence yetişkin ev kedisi almalı. Yavru daha çok tercübe gerektiriyor . Bu kedinin kumunu suyunu mamasını öğret yeter.
Paylaşarak da yardımcı olabilirsiniz .
Bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim çünkü çok uyumlu sakin bir kedi .Hemen yuvalanır sanmıştım.
Meğer ne zormuş terk edilen kediye yuva bulması.
İstanbula değilim yalnız paylaşmam yararlı olur mu bilemedim. Peki derneklere, veterinerinize paylaşmalarını söylediniz mi gerekirse Twitterdada birilerine ulaşmanız kolay olabilir.
Kayseri'den Edirne'ye,Edirne'den Manisa'ya taşındım ama nereye tasindiysam kedilerim de benimle taşındı.Bu kıza da ev arıyoruz .
Minnoş'un hikayesi bu resimle başladı.
Taşınırken geride bırakıldı Sokakta yaşamayı bilmiyordu bu yüzden yıkılacak evinin etrafında beklemeye devam etti. Kışın en sert günlerinde sokakta kaldı.Pansiyona yerleştirdik .Ocak ayından beri yuva arıyoruz . Çok sakin , tatlı bir kedi. Tam bir ev kedisi. Dişi 1 yaşında kısır. İstanbul içi ,takip şartlı, pencerelerinde koruma teli olmalı.
ikinci kedi de olabilir. Yumuşak mizaçlı bir kız. Arkadaş , can yoldaşı bir kedi bu.
0530 784 71 51
Kedileriniz çok şanslı .Kayseri'den Edirne'ye,Edirne'den Manisa'ya taşındım ama nereye tasindiysam kedilerim de benimle taşındı.
Evlattan farkı olmuyor ki onların,kedimin biri öldüğünde aylarca kendime gelemedim.Kendine güvenmeyen insan kedi,köpek beslemesin.Çogunlukla çocuklara oyuncak niyetind alıp koltuk,perde tirmalamaya başlayınca sokağa atıyorlarKedileriniz çok şanslı .
İnsan bağlanıyor , özlüyor. Nasıl bırakabiliyorlar hiç anlamıyorum .Hiç mi sevmemiş? Niye almış o zaman?
Bir de yavruyken alıp büyütmüş.Hayret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?