Fenomen sevgili dengesizliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi glmzyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin yaptığın bir şey yok, adam önüne gelenle oynaşmaya alışmış senden istediğini alamamış ama sepetleyene kadar da bozuntuya vermemiş sağda solda anlatıp takipçilerini kaçırma diye. Arayıp sormana gerek yok, çok hoşlandıysa arar ama arayacağını sanmıyorum

Ben sadece bu fenomeni merak ettim. Başka bi şey anlamadım abssbsjsks

Amaç cinsellik.

Sahiplenme vs yok. O işin boya badanası. Seni kandırmak için.. adam bu işlerin piri. Master degree olmuş. Asla görüşme. Ciddiyim..

Öpüşmek ya da cinsellik istemiyorsan bunu en başından belli etmeliydin sınır koymalıydın . Tokat atmak ağır bir tepki olmuş bence. Diğer arkadaşlar gibi ben de bu fenomeni merak ettim:)

Soğuk sicak yapıp sizi kendine baglamak istiyor olabilir şimdi çoğu erkek yapıyor bunu istemese zaten hiç muhatap olmaz sanırım peşinden kosulmasjni seven bir tip benim naçizane fikrim

Görüştükten sonra siz neden yazmadınız ki? Sürekli yazma işini erkekten bekleyen insanları ben anlayamıyorum adam robot mu?
Öpünce tokat atmışsınız belki o yüzden nasıl davranacağını kestirememiştir pek flörtöz değilsiniz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…