Aynen baya sahiplenme konuşmaları sevgiliyi bırak sanki yüzük takmışız gibi. Bundan sonra ben varım yok öyle savruk haller demeler falan seni her türlü toparlayacağız her yönden ( çok kötü bir dönem geçirdim annemi kaybettim de 1 sene önce) bunları biliyor doğadan kopmazsın gene ama karavanın en azından sabit bahçesi olsun falan demeler sözümden çıkmayacaksın falan dedi mesela bende hiç o tip var mı dedim sözünün nasıl bir söz olduğu önemli çıkmamam için bana tersse uymam kafama yatarsa dinlerim baştan bil dedim bu saatten sonra daha benden kurtulamazsın geç o işi ne desem o falan dedi böyle bi artist hareketler hadi ya nerenin artistisin sen dedim ben de güldük mesela
baya sahiplenici bir tutumla yaklaştı uygulama yükletti bi tane bi yere giderken konum gönderiyor görebiliyor gidersin başına bi iş gelir ulaşamazsam hemen burdan bakıp görebilirim yardım edebilirim dedi mesela bu kadar detay düşünüyor bileğime bileklik alıp bağlamalar hediyeler vermeler falan sonra da böyle tak diye geri çekiliyor gerçekten anlam veremiyorum