Arkadaşlar daha çok yeni başlayan bir ilişkim var. Ama davranışlarına anlam veremiyorum. Kendisi sosyal medya fenomeni. Egodan mo yapıyor diyeceğim ama hiç egoistlik sezmemiştim başta. Benimle tanışmaya gelen kendisi. Saatlerce gitmeyen yine kendisi. Yakınlaşmaya çalışan da kendisi. Uzaktan uzağa hoşuma gidiyordu ama, Tanıştığımız gün gayet arkadaşça yaklaştım asla belli etmedim. O da başta öyle yaklaştı. Ama sonra daha ilk günden sıcak davranmaya başladı ve saçlarıma falan dokundu laf arasında. Birbirine Yakın ilçelerdeyiz. 2 gün sonra ben onun yaşadığı ilçeye bir işim vardı gidecektim. Mesaj attım işim var oraya geleceğim müsaitsen bi çay içelim seni de göreyim diye. Gittim görüştük. Bu defa çok daha sıcak davrandı. Bana hediyeler verdi. Sarıldı elimi tuttu falan. Kendisine ait dükkan tarzı bir yer idi. Hava soğuk ayaklarımın altına ısıtıcı açtı koydu sürekli sana ne yapayım açmısın ihtiyacın olan bir şey var mı Burdan al gibi aşırı ilgili davrandı. Bir yemeğe davetliydim. Oradan çıkınca Akşama doğru Yine görüşecektik. Yemekten çıktığımda o rahatsızlandı. Karnı ağrıyordu. Sıcak bişeyler aldım yanına gittim ama hadi biyerlere çıkalım dedi. Arabayla bi parka gittik göl kenarına. Ben karavanda yaşıyorum. Senin hayatını bi düzene sokmak lazım doğadan gene kopmazsın ama en azından bir bahçe bir düzen olsun gibi şeyler söyledi. Gene gezeriz ama sabit yer de lazım artık ben varım yok öyle darma duman yaşamak falan dedi. Bana bir uygulama yükletti ikimiz birbirimizin konumunu görebiliyoruz. Karavanla tek geziyorsun olur başına bi iş gelir ben yokken en azından nerdesin bulurum kolayca dedi. Baya böyle ilişkiye başlamış sevgili olmuşuz gibi konuşmalar. Ve sonra dudağımdan öptü ben de tokadı patlattım. Noluyoruz iki gün olmuş tanışalı dudaktan öpmek ne diye. Kaç gün sonra izin vereceksin tam olarak süresi ne kadar falan dedi. Ben sevmem öyle mıç mıç biraz ağır ol dedim. Tanımaya çalış karşındakini. Acelen ne. Tamam sen beni yanaktan öp ozaman falan dedi. Elini tutup sarılıcam bebek gibi yanaklarını sıkıcam falan ben temas bağımlısıyım duramam öyle soğuk soğuk dedi. Beni sinirlendirme ayarı kaçırma dedim. Daha yeni tanıştık napıyorsun dedim. Tamam abartma yanağımdan öp o zaman hadi dedi. Küçük bi öpücük kondurdum. Sarıldı falan. Sohbet ettik baya. Neyse akşam ayrıldım dönüşte aracım arıza yaptı mesaj attım görmedi. Duştaydım şimdi gördüm geleyim mi naptın falan dedi ama araç düzeldi ben yola çıkmıştım. Yarın mutlaka baktır dedi. Sürekli gittiğin usta var mı yoksa yönlendireyim Dikkat et Allah korusun dedi. Sonra ertesi gün çekimi vardı yattı uyudu. Sabah öğlen akşam bir tane mesaj arama yok. Adam fenomen çok yoğun o gün çekimi var rahatsız etmeyim dedim ama hiç yazmadı. Aramadı. Gün boyu bir mesaj bile. Sosyal medyada hikaye atıyor ama. Ben de yazmadım aramadım. Bugün ikinci gün. Hala yazmadı. Cuma günü kahvaltı için plan yapmıştık. Perşembe günü gece mesaj attım. Aramadın sormadın ne yaptın dedim belediye başkanıyla idim görüşme yaptık sen naptın dedi merak etmiş gibi soruyor diyip güldüm yine uzun süre cevap yok. Sonra Kahvaltı iptal ise ona göre arkadaşlarımla plan yapacağım dedim. Yine cevap gelmeyince ben rahatsız ettim galiba 2 gündür iletişim yok anladığım kadarıyla kahvaltı işi de iptal bu durumda ben arkadaşlarla gideceğim iyi çalışmalar dedim. Sabaha uyuyakalmışım yazdı. Bir gülücük attım sadece kestim tamamen. Ne yapmaya çalıştığını anlamadığımı Bu arkadaşın derdi ne sizce arkadaşlar. Gelen kendi yürüyen kendi beni öpünce tokat attım hani orda kopsak ona kızdı dicem o da yok aksine atarını seveyim falan dedi. Senin hayatına bi düzen koycaz sabit yer ayarlayalım daha benden kurtulamazsın bırakmam diyen kendi 3 gündür arayıp sormuyor ne yapmalıyım sizce ben neden böyle yaptı. Kendimi çok kötü hissettim bir öpüşme onun hamlesiyle ve ortada bıraktı pat diye resmen iğrenç bir his oldu benim için nasıl davranayım çok kızdım ama tepki vermek sayıp sövüp postalamak mı doğru sessizce çekip gitmek mi neden böyle yaptı neyi yanlış yaptım anlamıyorum