FenerBahçeliler Kulübü ''

Bu arada ;

Fenerbahçe Ülker 74-67 Galatasaray Medical Park

Fenerbahçe 2-0 Sivasspor

Municipal Targoviste 60-89 Fenerbahçe

Evet güzel tablo değil mi?

Defol git salak herif. Aykut Kocaman an itibariyle itifa etmiş. Türübinlere oynuyor ... :19::19:

Takımı batırdın sıyrıl aradan .. Oldu be nekadar işe yaramaz adam var aldın aldın takımı bitirdin istifa ettim benn hadi canım yol orda:10:

Ay keyfim yerine geldii ya :ssz:

1."fenerbahçe cumhuriyeti ortalıkta yoksa, türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz".
islam çupi

böyle birşeydir işte fenerbahçeli olmak...:7:

1."fenerbahçe cumhuriyeti ortalıkta yoksa, türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz".
islam çupi

böyle birşeydir işte fenerbahçeli olmak...:7:

Aramıza hoşgeldin.

FUtbolcuların canlı yayında açıklamaları vardı yaklaşık bir saat önce ; hocayı ikna etmişler kalması için.
Zaman zaman ,ki bu zaman zaman oyunun gidişatı sarpa sardığında bende Aykut hocaya söylenirim tv. başında.
Eksikleri olduğunu düşünüyorum ama;
KOCAMAN bir ama var burada ki ; takımda İngiltre ligindeki malum örnekler gibi istikrar istiyorum ben.
Taraftar takım 2 yenilgi alınca ,alex gibi oyuncular gidince vs vs..Hemen bölünüp , sivrilmesin istiyorum.
Şimdi yine milad olucak bence.Artık 17 de 16 mı yaparız yine 17 de 17 mi göreceğiz.

Aramıza hoşgeldin.

FUtbolcuların canlı yayında açıklamaları vardı yaklaşık bir saat önce ; hocayı ikna etmişler kalması için.
Zaman zaman ,ki bu zaman zaman oyunun gidişatı sarpa sardığında bende Aykut hocaya söylenirim tv. başında.
Eksikleri olduğunu düşünüyorum ama;
KOCAMAN bir ama var burada ki ; takımda İngiltre ligindeki malum örnekler gibi istikrar istiyorum ben.
Taraftar takım 2 yenilgi alınca ,alex gibi oyuncular gidince vs vs..Hemen bölünüp , sivrilmesin istiyorum.
Şimdi yine milad olucak bence.Artık 17 de 16 mı yaparız yine 17 de 17 mi göreceğiz.

teşekkürederim Ausencia..ben de aykut kocamanın kalmasından yanayım..evet yaptığı yanlışlar var (alexsi göndermesi vs) ama gerçek bir fenerbahçeli olduğu süphesiz..birde takımın son beş yılını dğerlendiricek olursak..hep ilk ikideydi fenerbahçe..son maçlarda kaçırılan şampiyonluklar cabası..fenerbahçemiz şike olaylarıyla bitirilmeye çalışıldı ama aykut kocaman dik durşunu korudu gemisini terketmedi..bence bu kadar kolay harcanmamalı.tüm yıkıcı senaryolara inat yönetim ve taraftar elele vermeli..

Aykut hocaya hayranım, konuşma tarzına , karakterine, çok seviyorum onu.. ama kalması taraftarı değilim, akşam bu kararı açıkladıktan sonra yarın vazgeçtim derse, alınacak ilk yenilgide hem o hem FB daha da yıpranacak, sezon sonunu elimizde bir hiçle kapatınca yine mi istifa ediyorum diyecek?

Bugün maçta hangi futbolcu mücadele etti? hiçbirisi ! daha geçen hafta gs maçı sonrası bu bir milat olacak, telafi edeceğiz, gücümüzü ortaya koyacağız vs d,yen futbolcular utanmadan aynı şeyleri tekrarlıyor, Volkan'a bakıyorum, lafları güzel ama yediği golde resmen adamın bedeni sahada kafası kimbilir nerde! özel bi sorunun varsa çıkma maça kardeşim yahu !
Futbolculara çok kızgınım, onlara maç başı prim vereceğine böyle rezil yenilgiler aldıklarında para cezası vermeli

Bu akşam gs.yi şampiyon yaptılar diyebiliriz, ha başkanımız var bi de, dalga geçer gibi türkiyede olmazsa avrupada şampiyon oluruz diyor

zaten aziz yıldırım'ın sırtına kambur olmuş bir dava var, dosya yargıtayda, birçok olayda sustuğunu düşünüyorum, daha da neler düşünüyorum ama yazmıyorum şuan .. O'nun tez zamanda başkanlığı bırakmasını diliyorum, zira boş laflarını duymaktan bıktım. Gs maçı sonrası FB tv.deki açıklamaları evlere şenlikti

Aykut hocam lütfen kararından dönme seni çok seviyorum ama sadece seni sevmekle olmuyor, futbolumuz umut vermiyor, olmuyor yani..

Aykut hocaya hayranım, konuşma tarzına , karakterine, çok seviyorum onu.. ama kalması taraftarı değilim, akşam bu kararı açıkladıktan sonra yarın vazgeçtim derse, alınacak ilk yenilgide hem o hem FB daha da yıpranacak, sezon sonunu elimizde bir hiçle kapatınca yine mi istifa ediyorum diyecek?

Bugün maçta hangi futbolcu mücadele etti? hiçbirisi ! daha geçen hafta gs maçı sonrası bu bir milat olacak, telafi edeceğiz, gücümüzü ortaya koyacağız vs d,yen futbolcular utanmadan aynı şeyleri tekrarlıyor, Volkan'a bakıyorum, lafları güzel ama yediği golde resmen adamın bedeni sahada kafası kimbilir nerde! özel bi sorunun varsa çıkma maça kardeşim yahu !
Futbolculara çok kızgınım, onlara maç başı prim vereceğine böyle rezil yenilgiler aldıklarında para cezası vermeli

Bu akşam gs.yi şampiyon yaptılar diyebiliriz, ha başkanımız var bi de, dalga geçer gibi türkiyede olmazsa avrupada şampiyon oluruz diyor

zaten aziz yıldırım'ın sırtına kambur olmuş bir dava var, dosya yargıtayda, birçok olayda sustuğunu düşünüyorum, daha da neler düşünüyorum ama yazmıyorum şuan .. O'nun tez zamanda başkanlığı bırakmasını diliyorum, zira boş laflarını duymaktan bıktım. Gs maçı sonrası FB tv.deki açıklamaları evlere şenlikti

Aykut hocam lütfen kararından dönme seni çok seviyorum ama sadece seni sevmekle olmuyor, futbolumuz umut vermiyor, olmuyor yani..

Yazdıklarınla kendi yazdıklarım arasında bende gitgellerdeyim.
Hatta daha öncede yazmıştım burada Aykut Hocanın karakterinin , adamlığının yetmediğini ; yetemediğini .
Benim tek istediğim, takımda güçlü bir istikrar oluşması.Ha,istikrar istikrar diye diye de düştüğümüz durumu görmezden gelemem.
Takım ruhu nasıl tükendi bunun altını deşmek lazım.
Futbolcularda manasız bir isteksizlik var.Maça çıkmak için 11 adam gördüm sahada son maçta.
Bunun sebebi ne bu irdelenmeli?
Başkan demişsin , o adama ayrı koskoca ayrı parantezlerim var,neyse.
Takım üzerinde oynanan oyunlar zaten tam gaz devam.
En son meirelesin durumu ...uydurulmuş bir hakem raporu ...

Gelin gelin ...Burası koskoca Fenerbahçe Cumhuriyeti.

Sevgicim ; halimiz yaman mı aman mı bilemem de , biraz önce toparlanıp geçen seneki gibi 17'de 16 rekorunun en azından egalesini bekliyorum takımdan ben.Ayrıca üstüste ikinci Türkiye kupasını ve Uefa kupasınıda:ssz:

aykutla biraz zor ama inşallah geri gelmez

Ahh ausencia nasılda sahipsiz bırakmışım FENERBAHÇEMİN sayfasını günlerdir :20:

Maçları sıkı takibe devam etmekteyim . Kulvarlar çok yine , bu ara toparlanmada takdire şayan :46:

Yine geldim , maç maç anlık heyecan paylaşıma

Sarı Lacivert benim vazgeçilmez renklerim sana canım feda FE NERBAHÇEM
Yağmur çamur demem her maçına gelirim yollarına düşerim FENERBAHÇEM...

Helal çocuk sana beeee , helal olsun !

Salih adamsın oğlum ...

Son düzenleme:
Tebrikler FENERBAHÇEM .

UEFA çeyrek finaline çıkmışken , maç kritiği yapmayayım , özellikle son çeyreği hatırlamak bile istemiyorum .

Neyse ,

Şİmdi Basel ya da Rubin Kazan isityorum ya da Lazio .

Sonrasında isterse Chelsea gelsin :ssz:

Back
X