FenerBahçeliler Kulübü ''

Olağanüstü bir maçtı , öldüm öldüm dirildim son dakikaya kadar .

Aklımda yazacak çok şey var ama boşver ausencia diyorum ; hırsla oynayan takımını ayakta alkışla yeter

Meirelesten , Avrupalı gözbebeği hakemimiz (!) Cüneyt Çakırdan , penaltılardan (hani şu hentbol oynandığı halde verilmeyen ) , Weboyu oyuna alıp ayakta duracak gücü kalmayan Alperi neden çıkarmadın Ersun Hoca daha erken demekten .... Neyse , ben bunlardan bahsetmeyeceğim , kaybedilen 2 puanada üzülmüyorum , Sahada oyun muhteşemdi FENERBAHÇEM .

Tebrikler Beşiktaşım..

Onca övgü dolu paragrafı alıntılayıp tebrikler BEŞİKTAŞIM yazdığıma dua et sen..
Kardeşlik kazandı diyelim biz şuna abla..

O kardeşlik kazandı dediğin maç uğruna aus ablan 35 yaşında kalpten gidiyordu

Harika maçtı cidden keyifle izledim , size de tebrikler kuzum .

Maç berabere bitince hiçbir heyecanı kalmıyor arkadaş ya

Bu arada buraya uğramamışım hiç , nasıl olsa şampiyonuz diye heyecanım mı kalmadı ne

Vay efendim öyle bir başladık , öyle bir devam ettik ki ; ligde açılan o puan farkı ancak böyle kapatılabilirdi .

Yunus Yıldırama dün akşam futbolun kurallarını unutturan FENERBAHÇEme sonsuz teşekkürler ....

OO bende fenerliyimmm :124::124::124:

genç fbliler

Fenerbahçe 2 - Kasımpaşa 1

Bir varmış bir yokmuş , Bir Alper Potuk varmış ....

Emenikenin ailesine sabır ve baş sağlığı diliyorum ...

Dün sabah yürüyüşte ..akşam statta.

Emre ah emre , hep aynı yine aynı . Ben küfür sevmem , Emreyi eleştiririm ama ağzından futbol hayatları boyunca küfür düşürmeyen adamlar ekranda Emreyi eleştiriyor yaa

Bu arada bu hafta sonu ;

Fenerbahçe 2 - Kasımpaşa 1

Fenerbahçe Ülker 90 - 76 Beşiktaş Forex

Arkasspor 1 - 3 Fenerbahçe

Ne güzel bir hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…