Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar aranızda derbiye gidecek olan var mı? Ya ben gitmeyi çok istiyorum taraftar kartım da var ama bilet bulabilir miyim bilmiyorum :105: Normalde yarın taraftar kartlara satışa çıkıyordu ama bilet satışları durdurulmuş. Off napcam ben şimdi karaborsa bilet almak istemiyorum :18:
Bulamam diye çok korktum ama dün sabah 10:00 da biletixin başına oturdum yarım saat süren uğraşlar sonunda bilet alabildimcanım umarım bulabilirsin ya gs maçı için bilet bulmak en aorudur galiba keşkem istanbulda olsam da ben de gitsem
Bulamam diye çok korktum ama dün sabah 10:00 da biletixin başına oturdum yarım saat süren uğraşlar sonunda bilet alabildimilk defa derbiye gideceğim çok mutluyum inşallah yenersek daha da mutlu olacağım. İnşallah sana da nasip olur canım
![]()
Bulamam diye çok korktum ama dün sabah 10:00 da biletixin başına oturdum yarım saat süren uğraşlar sonunda bilet alabildimilk defa derbiye gideceğim çok mutluyum inşallah yenersek daha da mutlu olacağım. İnşallah sana da nasip olur canım
![]()