• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FenerBahçeliler Kulübü ''

Bu gole GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL diye bağırmazsam olmazdı yahu :ssz:

(dk 93 webo , kasımpaşa -fenerbahçe )

Dün akşam maçtan önce yazsaydım bir kıymeti olacaktı ama neyse yine de yazacağım :ssz:

Maç sırasında sow ilk golü attığında ; eşime , eğer Ersun yanal Sow ' u tahmin ettiğimiz nedenlerden kadro dışı bıraktıysa , Sow bugün hat trick yapsın dedim .

Ben mi abdalım da malum oldu , Sow mu çok iyiydi bilemeyeceğim :9:

Tebrikler demek düşer FENERBAHÇEME , tam gaz devam .....

Ne güzel , ne keyifli bir gün :ssz:

Fenerbahçe 75 - Barcelona 70

Fenerbahçe 3 - Gaziantep 1

Oy sayım işlemi devam ediyor ...

Meraktan çatlamak üzereyim . Bir umudum var belki sandıktan çıkmazsın Aziz Yıldırım ...

Artık fosilleşmiş kadronu da seni de Fenerbahçe nin başında görmek istemiyorum .

Karşına Triniad tobago lu bir aday çıksa onu destekleyeceğim demiştim , Mehmet Ali Aydınlar çıktı . Desteğim ondan yana ....

Veeeee Azizimmm Yıldırımımmmmm :kkk:
Saygı değer Başakanım...
Açık ara farkla yine galip.........:52::52::52::52::52:

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:FENERBAHÇEM:72::72::72::72::72::72::72:

oOoOoOOo AZİZ YILDIRIMMMMMMMMMMM
oOOoOOoOAZİZ YILDIRIMMMMMMMMMMM
Bana Fenerbahçe sevgisine aşılayan canımdan çok sevdiğim eşime, Aziz Yıldırımı sevdiren Rağmetli dayıma( eşimin dayısına)
ÇOK ŞEY BORCLUYUM BEE....
$Fenerbahçeli Bebek Resimleri - Fenerbahçeli Bebekler.webp
ATATÜRKÇÜ GENÇLİĞİNE,CUMHURİYET SEVDALILARINA, GELECEK GÜZEL YARINLARA, NİCE ONURLU GÜZEL SENELERE

FENERBAHÇEM

Aziz Yıldırım şunları söyledi:
“Bu seçim, 3 Temmuz’un hesaplaşmasıydı. Bugün burada yapılan bir seçim değildi. Fenerbahçe’ye ihanet edenlerle, Fenerbahçe için hapiste yatanların mücadesiydi. Fenerbahçe’ye ihanet edenlerle, Fenerbahçe için mücadele edenlerin karşılaştığı bir seçimdi. Onlar utanmadan buraya geldiler. Onlar Fenerbahçeli değil günlük yaşayan insanlar. Biz Fenerbahçe’nin neferleriyiz. Her branşta şampiyon olacağız. Ama yarın çıkıp ‘Bunlar yine şike yapacak’ demesinler. Bu sezon tarih yazacağız. Hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki burada tarihi yeniden yazdınız.”

:72::72::72:En güzel cevabı yine başkanım verdi..
:72::72::72:

Aziz Yıldırımı seviyorum ancak yeteri kadar durmuştu artık yeni bir yönetimi hak ediyorduk...

Keşke Aziz Yıldırım ile M.Ali Aydınlar arasında olmasaydı böyle sonuc çıkacağı besbelliydi neden güçlü bir aday daha çıkmadı ki ?

şimdi aynı tas aynı hamam

bu arada bursa galibiyeti muhteşemdi

Kızlar aranızda derbiye gidecek olan var mı? Ya ben gitmeyi çok istiyorum taraftar kartım da var ama bilet bulabilir miyim bilmiyorum :105: Normalde yarın taraftar kartlara satışa çıkıyordu ama bilet satışları durdurulmuş. Off napcam ben şimdi karaborsa bilet almak istemiyorum :18:

Kızlar aranızda derbiye gidecek olan var mı? Ya ben gitmeyi çok istiyorum taraftar kartım da var ama bilet bulabilir miyim bilmiyorum :105: Normalde yarın taraftar kartlara satışa çıkıyordu ama bilet satışları durdurulmuş. Off napcam ben şimdi karaborsa bilet almak istemiyorum :18:

canım umarım bulabilirsin ya gs maçı için bilet bulmak en aorudur galiba keşkem istanbulda olsam da ben de gitsem

canım umarım bulabilirsin ya gs maçı için bilet bulmak en aorudur galiba keşkem istanbulda olsam da ben de gitsem
Bulamam diye çok korktum ama dün sabah 10:00 da biletixin başına oturdum yarım saat süren uğraşlar sonunda bilet alabildim:21: ilk defa derbiye gideceğim çok mutluyum inşallah yenersek daha da mutlu olacağım. İnşallah sana da nasip olur canım:16:

Bulamam diye çok korktum ama dün sabah 10:00 da biletixin başına oturdum yarım saat süren uğraşlar sonunda bilet alabildim:21: ilk defa derbiye gideceğim çok mutluyum inşallah yenersek daha da mutlu olacağım. İnşallah sana da nasip olur canım:16:

çok sevindim :)

Bende 2005 derbisiydi sanırım , eşim (o zaman sevgilimdi sadece :1:) iş yerinde ben evde , biletix sayfasını f5 lemekten bir hal olmuştum .Nihayet zafere ulaşmıştım .

Çok sevindim biletleri edinmene . Bizim içinde bağır tamam mı :9:

Bende İstanbul dışındayım maalesef.

Bu arada derbi skoru tahminini yaptınız mı ? 2-1 , 3-1 gibi skorlar çoktan yazıldı , ilk 3 e KK pro kart var , fantastik tahminlerde bulunun bari , diğerleri kapıldı çoktan :1:

Fanastik dedim de , olur mu olur ? Şöyle 5-0 ya da 5-1 mesela , o 1 de drogbanın hatrına :36:

http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-...e-galatasaray-buyuk-derbi-skor-sorusu-21.html

Son düzenleme:
Back
X