• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FenerBahçeliler Kulübü ''

fenerbahcem sen bunu hep yapıyorsun aslında fazlada abartmamak lazım :)
iyigünde kötü günde hep fenerbahçe

Selçuk Şahin sen çok yaşa emiii :24:

O ne twit ;

Selçuk Şahin ‏@_selcuksahin 46 dk
Galatasaray iyice abartti, gecen sene beraberlige seviniyorlardi bu senede maglubiyete :)

İşte böyle , her sene böyle ....................

Ben de içimden hep aynı şarkıyı söylüyorum ;)) İşte böyle her sene böyle cincona böyle .... :9:

gs.li futbolcular sahada kıvırırken bizim dj binnaz şarkısını çalaydı bari,
FB gs.nin sahasına biçok kere sampiyon gitmiş ama hiçbirinde böyle ergenlik çağındaki çocuklar gibi davranmamıştı, hatta bu lalelerin 100.yılında ali sami yende sahaya 1500 tane rakı şişesi attıklarında bile.. o dansöz gibi oynamanın fatih terimin fikri oldugunu düşünüyorum, aklı sıra taraftarı gaza getirip sahaya indirecek gecen seneki gibi polisten bi ton biber gazı cop... sonra da olaylı derbi..

maç sonunda yöneticileri çıkıp galibiyete 10 değil 3 puan veriyorlar diyor, aleni tahrik.. sanki siz oraya 15 senedir yapamadığınızı yapmaya gelmemiştiniz.. noldu içinizde patladı.. kendileri bizim şampiyon olarak gelip bir de bunları yendiğimiz maçlardan sonra tv.de ağlıyolardı

tam lisede tuvaletlerin duvarına kapısına yazı yazar ya çocuklar, engelleyemezsin çünkü tuvalate çocukla giremezsin.. ama o ergendir yazar .. bunlar da soyunma odasının duvarına yazı yazıp paylaşıyor Sonra şampiyon olsalar da 2.olsalar da senin benim hayatımda görmeyeceğimiz paraları kazanan futbolcular twitterdan ordan burdan tahrik edici mesajlarına devam ediyor..

sonuc noluyo biliyor musunuz? futbol maçı sonrası bikaç gs.li bi FB.liyi bıçaklıyor, o çocuk ölüyor hem de 19 yaşında..

twittera bakıyorsun taraftar sayfaları en iyi fenerli ölü fenerlidir yasıyor binlerce RT alıyor

ben galibiyete 2 gün sevinirim sen şampiyonluğa 3 gün sevinirsin bu çocuğu bi hafta sonra kimse hatırlamaz

moralim çok bozuldu gece gece
zaten dün hatayda olanlar...

Son düzenleme:
Yazık gerçekten yazık futbola kan bulaştırdılar yine. Böyle taraftarlık mı olur? Gencecik bir insanın hayatını sonlandırmak bu kadar basit midir? O tweetleri yazanlar insanlar mı? Onların gözümde hayvan kadar bile değerleri yok.

öncelikle Burak Yıldırıma Allahtan rahmet Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum..
Gassaraylıların bu ilk değil Önce mühendis Oktay şimdi Burak. Anneler gününde o anneye yaşatılan acı.. bunun hesabını kim verebilecek. Bazıları bunu tüm taraftara mal etmyin diyor ama bu provakasyonları yapan yenildiği halde kadıköyde sahanın ortasında dansöz gibi kıvıranlardır.. onuda geçtim millet o çocuga üzülürken gsliler hala derbi tartışıyo şampiyonluk kutlama çabalarındalar.

bu gün bi gerizekalının bana yazdığını söyliyim size " sizde gecen sene polis arabalarını yaktınız" bu nasıl bir zihniyettir arakadaşım yaa sinirden kan beynime çıktı varmı böyle bir şey ya. kusura bakmayın ama bunlar insan evladı olamaz... bütün şampiyonlukları bütün kupaları onlara versek Burak kardeşimizi geri getirebileceklermi soruyorum şimdi.?????

öncelikle Burak Yıldırıma Allahtan rahmet Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum..
Gassaraylıların bu ilk değil Önce mühendis Oktay şimdi Burak. Anneler gününde o anneye yaşatılan acı.. bunun hesabını kim verebilecek. Bazıları bunu tüm taraftara mal etmyin diyor ama bu provakasyonları yapan yenildiği halde kadıköyde sahanın ortasında dansöz gibi kıvıranlardır.. onuda geçtim millet o çocuga üzülürken gsliler hala derbi tartışıyo şampiyonluk kutlama çabalarındalar.

bu gün bi gerizekalının bana yazdığını söyliyim size " sizde gecen sene polis arabalarını yaktınız" bu nasıl bir zihniyettir arakadaşım yaa sinirden kan beynime çıktı varmı böyle bir şey ya. kusura bakmayın ama bunlar insan evladı olamaz... bütün şampiyonlukları bütün kupaları onlara versek Burak kardeşimizi geri getirebileceklermi soruyorum şimdi.?????

evet işte bi de lafta 6222 diye bi yasa var bu yasa ne işe yarar? bu çocuğun bugün cenazesi kalkarken sosyal medyadan bunu kutlayan hayvanlar ceza almadıkça bu yasa neye yarar?
bi olay bi büyük topluluğa mal edilemez evet ama bu ilk değil kaçıncı acının rengi yok diyorlar ama öldürenin rengi aynı o nasıl olcak ?

evet işte bi de lafta 6222 diye bi yasa var bu yasa ne işe yarar? bu çocuğun bugün cenazesi kalkarken sosyal medyadan bunu kutlayan hayvanlar ceza almadıkça bu yasa neye yarar?
bi olay bi büyük topluluğa mal edilemez evet ama bu ilk değil kaçıncı acının rengi yok diyorlar ama öldürenin rengi aynı o nasıl olcak ?

bnde onu anlamıyorum işte neden başka takımdan değilde hep gs taraftarı.. peki neden medya 3 maymunu oynuyo saniyelik bir haber olarak gösterildi. Burağın katili sahada oynayan futbolcular buragın katili kutlamalarını söyleyen Eeman terim, burağın katili sessiz kalan medya buragın katili taraftardır...

arkadaşlar çok şükür katil yakalanmış oda 20 yaşındaymış ama 3 sabıkası varmış maşallah. inş seneye 4 sabıkası var diye karşımızı çıkmaz..

Galatasaray maçın da arkadaşlarımla farklı tribünlere düştük, yalnızdım, metrobüs ile döndüm. Çocuklar bana yer verdi. Abla küfür ediyorlar sen kusura bakma dediler. Atkımı taktım boynuna, sen eğlenmene bak dedim. En ufak bir şey yaşamadım.

Ne olur şimdi 2 dakika düşünün, evime dönemediğimi düşünün bu mesaj yerine Hurriyette manşetten okuduğunuzu düşünün Volkan- Sabri- Melo paralarını sayıp Reinalar da 10 gün sonra eğlenecekken, benim annemin babamın kocamın halini düşünün..

bu derbi adı altında resmen "SAVAŞTIR" iki takımın KAPTANI bu hale geliyorsa, Türkiye de futbol sadece endüstriyel kazanç olmuştur..

mobesa görüntüleri çıktı ortaya..

eceli gelen köpek cami duvarına işer misali ölümüne koşmuş resmen çocuk..

2 gündür nasıl üzüldüm anlatamam,heleki taraftarı olduğum bir takımın forması altında böyle cani bir cinayetin işlenmesi..

ama görüntüleri izleyince bir taraftanda çok öfkelendim kendi yolunda giden bir adamı 10 kişilik grupla niye kışkırtırsınız,bak ne oldu sen kışkırttın karşıdaki katil çıktı.belki o an o lanet çenelerini kapayıp yollarına devam etselerde bugün bunları konuşmuyor olurduk..

olan yine ölenle sevdiklerine oldu.yazık çok yazık...

Kızlar meireless in sabriye yaptığı hareketi gördünüz mü? PFDK ya devkedilmiş. Ne lüzumu var böyle hareketlerin ne kadar ceza verecekler kimbilir. Meireless gibi profesyonel bi futbolcuya yakıştıramadım. Hataydaki patlama, derbideki olaylar , taraftarımızın öldürülmesi hepsi üstüste geldi. Galibiyetimize sevinemedim bile doğru dürüst :(

Galatasaray maçın da arkadaşlarımla farklı tribünlere düştük, yalnızdım, metrobüs ile döndüm. Çocuklar bana yer verdi. Abla küfür ediyorlar sen kusura bakma dediler. Atkımı taktım boynuna, sen eğlenmene bak dedim. En ufak bir şey yaşamadım.

Ne olur şimdi 2 dakika düşünün, evime dönemediğimi düşünün bu mesaj yerine Hurriyette manşetten okuduğunuzu düşünün Volkan- Sabri- Melo paralarını sayıp Reinalar da 10 gün sonra eğlenecekken, benim annemin babamın kocamın halini düşünün..

bu derbi adı altında resmen "SAVAŞTIR" iki takımın KAPTANI bu hale geliyorsa, Türkiye de futbol sadece endüstriyel kazanç olmuştur..

neyin düşmanlığı bu anlamadım bende.bakınız haberlere galatasaraylı bilmem kimle fenerbahçeli bilmem kim reinada sabahlamış..

gencecik çocuk gitti boşu boşuna..rabbim ailesine sabır versin...

Sezonu açtık :52:

2-0 dan sonra bu kadar mı gevşenir yahu , sinir tellerim zıplaya zıplaya izlettiniz yine , haftalardır sezon açılışını beklerken :19:

Ya anlamadığım şey Alper çok iyi oynarken niye oyundan aldı. Ben Emreyi falan çıkaracak diye düşünürken Alperi çıkardı. Neyse artık olan oldu da inşallah Arsenal maçında böyle oynamayız :50:

Off nolcak bu takımın hali yaa. Arsenal resmen dağıttı bizi :( Bir an önce yönetimin bi önlem alması ya da toptan değişmesi gerek . Özellikle şu şike davasının tekrar gündemde olduğu dönemde Fenerbahçemden artık şampiyonluk ve avrupada başarı bekliyoruz. Bu taraftara bunu çok görmesinler.:19:

Back
X