- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selçuk Şahin sen çok yaşa emiii
O ne twit ;
Selçuk Şahin ‏@_selcuksahin 46 dk
Galatasaray iyice abartti, gecen sene beraberlige seviniyorlardi bu senede maglubiyete :)
İşte böyle , her sene böyle ....................
öncelikle Burak Yıldırıma Allahtan rahmet Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum..
Gassaraylıların bu ilk değil Önce mühendis Oktay şimdi Burak. Anneler gününde o anneye yaşatılan acı.. bunun hesabını kim verebilecek. Bazıları bunu tüm taraftara mal etmyin diyor ama bu provakasyonları yapan yenildiği halde kadıköyde sahanın ortasında dansöz gibi kıvıranlardır.. onuda geçtim millet o çocuga üzülürken gsliler hala derbi tartışıyo şampiyonluk kutlama çabalarındalar.
bu gün bi gerizekalının bana yazdığını söyliyim size " sizde gecen sene polis arabalarını yaktınız" bu nasıl bir zihniyettir arakadaşım yaa sinirden kan beynime çıktı varmı böyle bir şey ya. kusura bakmayın ama bunlar insan evladı olamaz... bütün şampiyonlukları bütün kupaları onlara versek Burak kardeşimizi geri getirebileceklermi soruyorum şimdi.?????
evet işte bi de lafta 6222 diye bi yasa var bu yasa ne işe yarar? bu çocuğun bugün cenazesi kalkarken sosyal medyadan bunu kutlayan hayvanlar ceza almadıkça bu yasa neye yarar?
bi olay bi büyük topluluğa mal edilemez evet ama bu ilk değil kaçıncı acının rengi yok diyorlar ama öldürenin rengi aynı o nasıl olcak ?
Galatasaray maçın da arkadaşlarımla farklı tribünlere düştük, yalnızdım, metrobüs ile döndüm. Çocuklar bana yer verdi. Abla küfür ediyorlar sen kusura bakma dediler. Atkımı taktım boynuna, sen eğlenmene bak dedim. En ufak bir şey yaşamadım.
Ne olur şimdi 2 dakika düşünün, evime dönemediğimi düşünün bu mesaj yerine Hurriyette manşetten okuduğunuzu düşünün Volkan- Sabri- Melo paralarını sayıp Reinalar da 10 gün sonra eğlenecekken, benim annemin babamın kocamın halini düşünün..
bu derbi adı altında resmen "SAVAŞTIR" iki takımın KAPTANI bu hale geliyorsa, Türkiye de futbol sadece endüstriyel kazanç olmuştur..