- 24 Aralık 2011
- 310
- 3
- 66
- 35
Üzerinizde ki çamuru başkasına atarak temizleyemezsiniz.Ayrıca canım benim takımını cok iyi takip ediyor olsaydın şikeyi Türkiye'ye getiren takımın galatasaray oldugunu bilirdin. Yaz google'a türkiye'ye şikeyi getiren takım diye bak bakıyım kimin adı cıkıcak. Biraz tarihinizi bilin ondan sonra gelin burda konuşun oldumu? :)
Üzerinizde ki çamuru başkasına atarak temizleyemezsiniz.
Dünyaya rezil oldunuz be. Google senin olsun deliliniz varsa buyrun meydan sizin kızlar ahahhahahhaahha
Madem biz getirmişiz şikeyi siz yapmasaydınız silah mı dayamışlar şike yapın die
Bende onu anlattım zaten şikeden yatan herkes serbest bırakıldı bi Yıldırım içerde çünkü başka suçları mevcut. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Tehdit, şantaj, dolandırıcılık bla bla. Adamın öyle bir gözü dönmüş ki kendi camiasını tehdit etmeye başlamış (iddanamede mevcut telefon görüşmeleri dökümanı ile). Bir adamını gönderek TFF eski Başkanı Mahmut Özgener'i "Ömrün yetmez, aday olma" diyerek tehdit etmiş. Özgener'e 'çekil' tehdinden şebeke üyelerinin de haberdar olduğu bilinior. Yani yeniden başkan olmak için adam tutarak -burda Sedat Peker devreye girior- camiayı tehdit ettirmiş yine Fenerbahçe Başkanı'nın tutuklanmasının asıl nedeninin 21 Nisan 2011'de sonuçlanan 4 milyar dolarlık helikopter ihalesi olduğu da söz konusu. Zira, Aziz Yıldırım, ihaleyi kazanan konsorsiyumun içinde yer aldığı ve konsorsiyumun içinde yer alan bir diğer ismin ise Serdal Adalı olduğu iddia edildi. Gerçi o da serbest kaldı. Bunları sizin bana anlatmanız gerekirken ben anlatıorum ne ilginçAziz Yildirim kimle yapti $ikeyi kale diregiyle mi? Madem takimlara para yedirdi neden onlarin baskanlari veya yoneticileri icerde degil?
Bir zeki sizsiniz zaten dünyada. Bende açıp bi hesap fenerlinin ağzından döktürürüm bi mesaj çok mu zor
Üzerinizde ki çamuru başkasına atarak temizleyemezsiniz.
Dünyaya rezil oldunuz be. Google senin olsun deliliniz varsa buyrun meydan sizin kızlar ahahhahahhaahha
Madem biz getirmişiz şikeyi siz yapmasaydınız silah mı dayamışlar şike yapın die
Bir zeki sizsiniz zaten dünyada. Bende açıp bi hesap fenerlinin ağzından döktürürüm bi mesaj çok mu zor
Eed bu kadar açıklama kafi benim için
Son olarak Hazmedemeyenlere soda ısmarlıorum kızlar Eki Görüntüle 417010
bonibonsekeri anlamış değilim bizim 18 onların 17 ydi 18 oldu hani bizden fazla şampiyonlukları olsa gam yemicem
gülün geçin ya
KomiksinZeka kaysayına uygun bi yorum yazmışsın. Şike varmış ama sahaya yansımamışmış külahıma anlatın Tecavuz var ama çocuk olmamış giby mi:44::44:
Dikkat et orda ne demişim ben Yıldırım şikeden deil başka suçlardan yatıor demişim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?