Anket FenerBahçe!!!

Şampiyonluğu Fenerbahçemi Yoksa Galatasaraymı Hak etti?

• Ankete Katılan
    50
Üzerinizde ki çamuru başkasına atarak temizleyemezsiniz.
Dünyaya rezil oldunuz be. Google senin olsun deliliniz varsa buyrun meydan sizin kızlar ahahhahahhaahha
Madem biz getirmişiz şikeyi siz yapmasaydınız silah mı dayamışlar şike yapın die

Aziz Yildirim kimle yapti $ikeyi kale diregiyle mi? Madem takimlara para yedirdi neden onlarin baskanlari veya yoneticileri icerde degil?

Tarihini biraz araştır deliller var mı yok mu ögrenirsin. Sonra burda gelirsin bilinçli şekilde konuşuruz.
Bide sizi anlamıyorum ki siz takımınızı sadece futbolda mı destekliyorsunuz bunun farklı branşlarıda var ve kimin kimden önde oldugu apaçık ortada

HADİ KOLAY GELSİNN :)

Kızlar futbıl eğlencedir ya birbirinizle didişmenin anlamı yok.Fanatikliğin sonuçlarını hepimiz son maçta gördük. İnsan olduğumuzu unutmayalım sadece eğlence olarak kalsın futbol. Şunu söylemeden de geçemeyeceğim şike şike diye ortalarda vikvik dolaşan cimbomlular acaba sizde şike yok mu?Biz şampiyonluğu Aziz Yıldırım la mı görmüşüz? Ondan önce şampiyon olmadık mı 5 yaşından beri maçlara gidiyorum Fenere son zamanlarda atılan çamurlar saçmalığın daniskası...Ayrıca Galatasaray Fenerbahçe gol atamadığı için şampiyon olmuş ezik bir takım...Yenmiş gibi havalara giren cimbomlular çok komikler zaten 1 puan farkla öndeydiniz beraberliği korudunuz. Onu da yapamasaydınız zaten gidin kümeye.

Aziz Yildirim kimle yapti $ikeyi kale diregiyle mi? Madem takimlara para yedirdi neden onlarin baskanlari veya yoneticileri icerde degil?
Bende onu anlattım zaten şikeden yatan herkes serbest bırakıldı bi Yıldırım içerde çünkü başka suçları mevcut. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Tehdit, şantaj, dolandırıcılık bla bla. Adamın öyle bir gözü dönmüş ki kendi camiasını tehdit etmeye başlamış (iddanamede mevcut telefon görüşmeleri dökümanı ile). Bir adamını gönderek TFF eski Başkanı Mahmut Özgener'i "Ömrün yetmez, aday olma" diyerek tehdit etmiş. Özgener'e 'çekil' tehdinden şebeke üyelerinin de haberdar olduğu bilinior. Yani yeniden başkan olmak için adam tutarak -burda Sedat Peker devreye girior- camiayı tehdit ettirmiş yine Fenerbahçe Başkanı'nın tutuklanmasının asıl nedeninin 21 Nisan 2011'de sonuçlanan 4 milyar dolarlık helikopter ihalesi olduğu da söz konusu. Zira, Aziz Yıldırım, ihaleyi kazanan konsorsiyumun içinde yer aldığı ve konsorsiyumun içinde yer alan bir diğer ismin ise Serdal Adalı olduğu iddia edildi. Gerçi o da serbest kaldı. Bunları sizin bana anlatmanız gerekirken ben anlatıorum ne ilginç Başkanınızın cevherlerini tanıyın

Aziz olmayınca bu kadarsınız Size başka bi baba daa lazım yok mu şöle azizin yanında eğitim görmüş biri

bence bakış açınız çok dar. bize üzerinizde çamur var diyorsunuz şikeyi sizin getirdiğiniz gerçeğini es geçiyorsunuz. ve bir çok siyasetçide dahil bunun şike operasyonu olmadığını söylüyorlar. malum burası türkiye. belli bir kesimin gözüne batınca hopp soluğu hapishanede alıyorsun. saçma sapan sebeplerle. geçen sene fenerbahçemin şampiyonluğu annemizin sütü gibi ak ve helaldir. fenerbahçe o kadar büyük bir takımdır ki başkanı hapishanede olduğu halde en önemli oyuncularını kaybettiği halde şampiyonluğu yarım puanla kaçırmıştır. peki galatasaray?? bucaspor son 3 maçını kazansaydı galatasaray küme düşecekti!!!

busene galatasaraylıyız diye ortalıkta gezinenler geçen senelerde nerdelerdi acaba. fenerbahçe hersene şampiyonluğa oynayan bir takım. hersene sonuna kadar mücadele veren havlu atmayan bir takım. diğer klüpler bu yüzden çekemiyor. kendilerinin 3 4 yılda bir yakaladıkları başarıyı fenerbahçe hersene yasıyor. kazansada kazanmasada verdiği mücadele ile gönlümüzü kazanıyor. seneyede şampiyonluk yarışında en önemli aday fenerbahçe olacak sadece rakibi değişeçek. bu sene galatasaray gecen senelerde trabzon bursa beşiktaş diye değişmişti. tek değişmeyen fenerbahçeydi. bence bunlarıda göz önünde bulundurun.

son olarak fenerbahçenin 3 temmuzdan beri yasadıklarını galatasaray yaşasaydı emin olun geçen sene bucanın sayesinde düşmediği ligden çoktan düşerdi. her takım kaldıramaz. özelliklede gecen senelerde galatasaraylıyım bile diyemeyen ama bu sene sırf şampiyonluk geldi diye galatasaray galatasaray diye gezinenler. önemli olan zor zamanda yanında olmaktır.

çok yazdım biliyorum. son olarak bizim formamız biber gazı kokar naftalin değil diyerekten konuyu kapatıyorum. galatasarayı yatarak yarım puan fazlalığı ile aldığı sampiyonluk için tebrik ediyorum...

Eed bu kadar açıklama kafi benim için
Son olarak Hazmedemeyenlere soda ısmarlıorum kızlar

bu galatasaraylılar kadar çirkef taraftar yk

boşa uğraşmayın bence boşver in inanan inanmayan herkes e inat biz Takımımızın yanındayız

Eed bu kadar açıklama kafi benim için
Son olarak Hazmedemeyenlere soda ısmarlıorum kızlar Eki Görüntüle 417010

Rahat ol bizim hazmedemediğimiz hiç birşey yok. Bizler takımını sonuna kadar alkışlayan sonuna kadar her ne olursa olsun formalarımızla dolaşmaktan gurur duyan şampiyon olmasak bile pencerelerimizi sarı lacivert bayraklarımızla süsleyen takımın taraftarlarıyız! Sen hala hangi hazımsızlıktan bahsediyosun dicemde sizi de anlıyorum 4 sene sonra kavuşmuşsunuz kupanıza 4 senedir içinizde biriktirdiğiniz özlem, kini fışkırtıyosunuz. Biz başkanımızsız futbolda şampiyon olamadık ya peki voleybol kadınlardan gelen avrupa şampiyonlugunda başkanımız yanımızdamıydı? Hayır. Potanın kraliçeleri, basketbolda şampiyon oldugumuzda baskanımız yanımıdamıydı? Gene hayır. Bizler şampiyonluklarımızla övünmüyoruz kac sayfadır yazmadım yazmadım ama baktım sizin takım sevginiz desteklemeniz sadece şampiyonluklarla oluyo. Bende bunları söyliyimde bari çeneniz kapansın. Zaten takımını sırf futbolda destekleyen taraftar olmaz olsun tıpkı sizin gibi.

Rakibin bile kendini bileni,tarihini,takımını bileni lazım bize. Bişeyden anlamayıp bilmeden burda yorum yapanla pek zevki cıkmıyo canlarımmm.

bonibonsekeri anlamış değilim bizim 18 onların 17 ydi 18 oldu hani bizden fazla şampiyonlukları olsa gam yemicem

gülün geçin ya

bonibonsekeri anlamış değilim bizim 18 onların 17 ydi 18 oldu hani bizden fazla şampiyonlukları olsa gam yemicem

gülün geçin ya

Yani ama yemişim şampiyonlugu ya FENERBAHÇEli olmamızın gururu bile bizlere yeter. İsterlerse 10 sene daha şampiyon olmasınlar. Biz bu takıma gönül vermiş sonuna kadar destekcisi olan taraftarlarız. Neyin ne oldugunuda gördük ettik gecen sene. İyi gün taraftarı değiliz. O yüzden burda seviyesizce muhabbetlere girmek bile saçma bizim gururumuz bizlere yeter.. Biz bize yeteriz çünkü FENERBAHÇELİYİZZZ!!

[h=6]
[/h][h=6]Herşeye ve Herkese Rağmen ;

Biz Bu Ülkenin En BÜYÜĞÜYÜZ !!
[/h]

Son düzenleme:

zekana yakışır bir yorum yapmışsın o konuları tff ve devlette halledelı yıllar oldu >) hadi canım hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…