Anket FenerBahçe!!!

Şampiyonluğu Fenerbahçemi Yoksa Galatasaraymı Hak etti?

• Ankete Katılan
    50

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
FenerBahçe!! Sizce galatasaray haketmı şampiyonlugu.? bence hiçte güzel oyunsegilemedi. Fenerbahçede sergilemedi ama resmen 90 dakıkanın 70 dakıkasını yere yatarak geçirdi...!!

ıkı takımda oldukca kotu oynadı
ayrıca nefret edıyorum fenerbahceden ve taraftarından bı bakıma sevındım gs aldıgına su taskınlıkları bıtsede rahat etsek artık...
not: gs ıda hıc sevmem hele melo ve terım

Galatasaray liyim evet iyi oynamadık ama fenerbahcenin bugünlere gelmesi bile mucize 2. Olmak gercekten büyük bir Şeref onlar icin.
Bugüne kadar gördüğüm en azili taraftar fb nin. Sevmiyorum taraftarını taşkınlıklarını gördükçe o takımdan daha da soğuyorum.
Neyse...
Sonunda bitti bu donem de...
Ve... Herseye rağmen şampiyonuz :)

Fenerbahcemle gurur duyuyorum butun olumsuzluklara karsi bu sekilde mucadele ederek iki kupada final oynadi ve oynayacak...

Fenerbahcem oynadi Gs sadece yeri optu maci sogutmaktan oyun oynamadilar...
Artik Kadikoyde berabere kalana kupa veriyoruz

Sonuc olarak; Gs sampiyon oldu, FENERBAHCEM EFSANE.. Tebrikler ikisinede...

çok ihtiyacımız vardı ama olmadıı kısmet değilmiş.. gönlümm yinedee deli gibi FENERBAHÇEEEEEEE dyor hep diyecekk

Gs enbaşından beri ahk ediyordu ve şampiyonluğu aldı,bu kadar basit :)

Tabikide sonuna kadar hakederek aldı.Neden son maça bakarak değerlendiriyorsunuz ki zaten berabere kalmak bile yetiyordu şampiyon olmaya şampiyonluğu hakedip etmediklerini son maça göre değerlendiremezsiniz.

hak ederek mi? Siz bence bir aykut kocamn ve semih posteri alın asın. çünkü aykut kocamanın semihi ılk 11de oynattıgını gördüğüm an dedim bu mac gsnın diye. semih gibi gerzekalı bir adam ve salak saçma i aykut kocam. Trabzon sporu yendiğimiz kadroyşa çıksaydı ozman başka olurdu.
Daha doğrusu semih yerine kım olursa olsun başka olurdu amcın seyırı.. kupayı siz aldınız ama Hala şampiyon biziz. Önemi yok alın sizin olsun kupa :>)

penaltıyı sorsam bılmıcek kızlar bole mac muhabbetıne gırınce hıc hos olmuyo ya
ben gs lı degılım ama fener alıcagına hak eden gs alsın dedım sadce ıyıkıde ole oldu

hadı ıyı aksamlar

Tartışmaya gerek yok futbol kazandı...iki takımda çok ter döktüler buralara kadar gelmek için...hakeden aldı...GS'liyim bn ama fener daa iyi oynadı fakat haketmedi diyemeyiz gs için buraya kadar haksız gelmiş olamaz dimi???
Ama fenerbahçeyi de tebrik etmek lazım bu kadar olumsuzluğun yaşandığı bir sezonda ve bir tarafdan dava sürerken öbür taraftan psikolojileri bozukken çook iyi toparladılar...Bir de taşkın taraftarlar olmasa.....

neyse bir GS li olarak haklı sevincimi haykırmadan geçemicem...CİMBOM GALATASARAY GALATASARAY ŞAMPİYON OLEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYY.........HATİCE DEĞİL NETİCE BU ELDEN NE GELİR:)

Ben penaltiyida bilirim, ofsaytida bilirim.. Kendimi bildim bileli Fenerbahcenin maclarinida izlerim... O yuzden macla ilgili her muhabbete girerim ;-)

Kil payi sampiyon oldular.

Kil payi sampiyon oldular.

hahahha.. ben penaltıyıda bılırım ofsaytıda Ben burdaki belki bir çok hanım kardeşimden fazla mac tv lig tv ntv sprou izlerim fb tv izlerim yorumalrra bakarım. Ben Her maca gitmiş Niaşnlımda koyu fenerlıdır onunal butun gun lıg tv izleyen biriyim. Kime ne anlatıyorsunuz :>))))))

Son düzenleme:
çok fazla lafa gerek yok...
açık ara farkla süper final oynadık..
evet kötü oynadığımız maçlarda oldu..
ama dünkü maç son maçtı,şampiyonluk
maçıydı,taraftar ve saha avantajı vardı,
tüm bunlarla birlikte topla oynayan değil futbolcuları
resmen sakatlamak için uğraşan bir iki fb li futbolcu vardı..
tüm bu faktörleri hesap ettiğimizde takımım güzel iş çıkardı..
yenilgiyi kabul eden,centilmen tüm FENERBAHÇELİ arkadaşlarıma
geçmiş,olsun diyor sonraki maçlarda güzel oyunlar oynamak,
tekrar aynı sevinçleri yaşamak ümidiyle diyorum...kupamızı
soyunma odasında vermeye çalışan bir avuç beyinsize
ATATÜRK ün bir lafını armağan ediyorum..:
"GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER!".....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…