• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fena kaynana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Negatif cevap verenler isinize bakin belki sizde erkek anasi oldugunuz icin delirdiniz bu kadar. Bu arada ben danimarkada yasiyorum ve ben böyle konusuyorum ne yapayim 😀 bazi kelimeler kaba yazildi belkide ama o anki duygularla öyle cikti. Dahada birsey yazmam zaten. En iyisi derdine suya anlat insana dertmi anlatilir.
Negatif bir şey yazmadım ki 😅 hem erkek anası da değilim 😅 sadece bende isterdim uzakta olmak dedim çok hırçınsınız 😂

Konu sahibi kendince haklı bile olsan bu konuşma tarzıyla çok iticisin ve kötü geçimsiz insan imajın var
Kocası hakettiğini veriyor belli, içi az temiz olsa adam da iyi olacak gibi. Kaynanaya çata çata kıymete bindirmiş, sonra vay efendim niye böyle.

Negatif cevap verenler isinize bakin belki sizde erkek anasi oldugunuz icin delirdiniz bu kadar. Bu arada ben danimarkada yasiyorum ve ben böyle konusuyorum ne yapayim 😀 bazi kelimeler kaba yazildi belkide ama o anki duygularla öyle cikti. Dahada birsey yazmam zaten. En iyisi derdine suya anlat insana dertmi anlatilir.
Esas sen işine bak. Erkek annesi olmam gerekmiyor fitne fücur biri olduğunu anlamak için. Kendi işin hariç her şeye bakıyorsun. Görümcenin işine dâhi. Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin, kocanın bile umrunda olduğunu sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back