Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Negatif cevap verenler isinize bakin belki sizde erkek anasi oldugunuz icin delirdiniz bu kadar. Bu arada ben danimarkada yasiyorum ve ben böyle konusuyorum ne yapayim bazi kelimeler kaba yazildi belkide ama o anki duygularla öyle cikti. Dahada birsey yazmam zaten. En iyisi derdine suya anlat insana dertmi anlatilir.
Negatif cevap verenler isinize bakin belki sizde erkek anasi oldugunuz icin delirdiniz bu kadar. Bu arada ben danimarkada yasiyorum ve ben böyle konusuyorum ne yapayim bazi kelimeler kaba yazildi belkide ama o anki duygularla öyle cikti. Dahada birsey yazmam zaten. En iyisi derdine suya anlat insana dertmi anlatilir.
Esas sen işine bak. Erkek annesi olmam gerekmiyor fitne fücur biri olduğunu anlamak için. Kendi işin hariç her şeye bakıyorsun. Görümcenin işine dâhi. Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin, kocanın bile umrunda olduğunu sanmıyorum.