• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fena kaynana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lela123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2021
7
0
1
Merhaba yeniyim konuyu dogru yerdemi actim. Ilmem ama icimi dökmek istedim belki görüp yorum yazan olur.
Kaynanam cok fena bir kadin ve resmen cambaz uyanik, bende hic öyle degilim oyun oynayamam direkt söylerim düsüncemi. Herneyse kocam tek erkek ve kaynanam yapisiyor kocama, oglumda oglum diyor baska birsey demiyor ve bir kizida var oda 7/24onun evinde evli oldugu halde. Cocuk dogurdu ama sadece annesi bakiyo kendisi ne yemek bilir ne baska birsey neyse ona lafim yok. Biz 4 yillik evliyiz, dügünden sonra balayina gittil ertesi sabah daha biz uyuyorduk yataktan kalkmadik kaynanam görüntülü ariyor. Esim söför ve sürekli disardayken annesi onun ariyor konusuyorlar. Biz yurt disindayiz o türkiyede, biz araba aldik ve haninefendi hep oglum aldi oglum yapti diye konusuyor. Cocugum dogdu her gün görüntülü aradi, abartmiyorum her gün. Simdi acmiyorum artik telefonlarini ve bazen surat asiyorum peş peşe ariyorsa. Anlayissiz ama ona kalsa cok modern cok anlayisli bir insan ve asla kaynanalik yapmazmis anne gibiymis. Evlendigimizden beri biz 3 kisiydik cünkü oglum dua ediOrum sana oglum söyle böyle diye diye oglununda beynine girmis. Buda annesine tapiyor ya sinir oluyorum. Her yil onlarin yanina gidiyoruz ve gittigimiz yerlere onlarda bizle geliyor, buda beni sinir ediyor. Calismiyor evde oturuyor ve bikez telefonda duydum kocam anne para lazimmi diye sordu; yok oglum dedi ve kocam yine sirdu oda ses etmedi bende yandan gördpm görüntülü konusuyordu böyle boynunu bükmüs oysa kira ödemiyolar ev onlarin biz burda kicimizi yirtiyoruz utanmadan para istiyor. Benim annemde kac yasinda hala kadincagiz calisiyor eve birkac kurus getirmek icin. O neden evde kic büyütüyor. Güya is bulmusta gececi calisilyormus, ogluna söyledi oda ne calismasi dedi otur evinde. Bende sonra eşime dedim birak calissin senmi para yollicaksin? Arkamdan isler döndügünü hissediyorum ama kanitlayamiyorum. Internette girmedigi sayfa yok, facebookta paylasiyo birseyler ben bile beceremiyorum, ama ogluyla konusunca oglum telefon kamerasini ceviremiyorum.ben anlamiyorum diyor safa yatiyor. Daha cok sey varda uzun oluyor yazmadim bunu bile uzun bulup okumazsiniz belki. Ama beni dinleyen yabanci birine ihtiyacim var, farkli görüse ihtiyacim var

Merhaba yeniyim konuyu dogru yerdemi actim. Ilmem ama icimi dökmek istedim belki görüp yorum yazan olur.
Kaynanam cok fena bir kadin ve resmen cambaz uyanik, bende hic öyle degilim oyun oynayamam direkt söylerim düsüncemi. Herneyse kocam tek erkek ve kaynanam yapisiyor kocama, oglumda oglum diyor baska birsey demiyor ve bir kizida var oda 7/24onun evinde evli oldugu halde. Cocuk dogurdu ama sadece annesi bakiyo kendisi ne yemek bilir ne baska birsey neyse ona lafim yok. Biz 4 yillik evliyiz, dügünden sonra balayina gittil ertesi sabah daha biz uyuyorduk yataktan kalkmadik kaynanam görüntülü ariyor. Esim söför ve sürekli disardayken annesi onun ariyor konusuyorlar. Biz yurt disindayiz o türkiyede, biz araba aldik ve haninefendi hep oglum aldi oglum yapti diye konusuyor. Cocugum dogdu her gün görüntülü aradi, abartmiyorum her gün. Simdi acmiyorum artik telefonlarini ve bazen surat asiyorum peş peşe ariyorsa. Anlayissiz ama ona kalsa cok modern cok anlayisli bir insan ve asla kaynanalik yapmazmis anne gibiymis. Evlendigimizden beri biz 3 kisiydik cünkü oglum dua ediOrum sana oglum söyle böyle diye diye oglununda beynine girmis. Buda annesine tapiyor ya sinir oluyorum. Her yil onlarin yanina gidiyoruz ve gittigimiz yerlere onlarda bizle geliyor, buda beni sinir ediyor. Calismiyor evde oturuyor ve bikez telefonda duydum kocam anne para lazimmi diye sordu; yok oglum dedi ve kocam yine sirdu oda ses etmedi bende yandan gördpm görüntülü konusuyordu böyle boynunu bükmüs oysa kira ödemiyolar ev onlarin biz burda kicimizi yirtiyoruz utanmadan para istiyor. Benim annemde kac yasinda hala kadincagiz calisiyor eve birkac kurus getirmek icin. O neden evde kic büyütüyor. Güya is bulmusta gececi calisilyormus, ogluna söyledi oda ne calismasi dedi otur evinde. Bende sonra eşime dedim birak calissin senmi para yollicaksin? Arkamdan isler döndügünü hissediyorum ama kanitlayamiyorum. Internette girmedigi sayfa yok, facebookta paylasiyo birseyler ben bile beceremiyorum, ama ogluyla konusunca oglum telefon kamerasini ceviremiyorum.ben anlamiyorum diyor safa yatiyor. Daha cok sey varda uzun oluyor yazmadim bunu bile uzun bulup okumazsiniz belki. Ama beni dinleyen yabanci birine ihtiyacim var, farkli görüse ihtiyacim var
Pardon utanmadan para istiyor
Vay efendim çalışmıyor evde oturuyor biyerlerini büyütüyor
Benim annem çalışan bir kadin filan diyorsunuz kadını çalışmıyor diye iyice yalpaladiniz da siz napiyoniz calisiyonuz mu bari ?

Yatın kalkın dua edin başka ülkedesiniz. Açmayın cevap vermeyin idare edin yapacak bir şey yok
Kendini yiyor pasaport cikartti gelmek icin ama coronadan dolayi gelmedi bende hic ses etmedim. Cocuguma kendim baktim ben herseyi kendim yaptim kocam birseye yardim etmedi gercekten ve sezeryanli oldugum halde ordan oraya kosturdum. Annemle kavgali kocam benim lohusa halimde yanlizdim evde agladim durdum bebege alisana kadarda sürdü 2-3gün. Annem gelmek istiyor esim bana saydiriyor evden gidiyor ben agliyorum sonra annem geldi bana yardim etmek icin sonucta dikisliydim. Fesat kaynanamda orda akrabalara diyorki oglumla gelinimin başinda büyük yok. Kendisi kizinin herseyine karistigi icin eli benim yuvaminda üzerinde olmak istiyordu. Ben mpsade etmemde saftirik kocamda bi anam anam diyecegine karisinin degerink bilse. Annesi ablasi asla sosyal degil ve bu benimde öyle olmami istedi. Ben bebegimi cikariyordum gezdiriyordum arabayla yada bebek arabasiyla karda kışta vile ciktim yanliz. Ama onun ablasi anasi anca evde telefondan dur görüntülü ariyayim laf alayim derdinde

Her yil onlarin yanina gidiyoruz ve gittigimiz yerlere onlarda bizle geliyor, buda beni sinir ediyor. Calismiyor evde oturuyor ve bikez telefonda duydum kocam anne para lazimmi diye sordu; yok oglum dedi ve kocam yine sirdu oda ses etmedi bende yandan gördpm görüntülü konusuyordu böyle boynunu bükmüs oysa kira ödemiyolar ev onlarin biz burda kicimizi yirtiyoruz utanmadan para istiyor. Benim annemde kac yasinda hala kadincagiz calisiyor eve birkac kurus getirmek icin. O neden evde kic büyütüyor. Güya is bulmusta gececi calisilyormus, ogluna söyledi oda ne calismasi dedi otur evinde. Bende sonra eşime dedim birak calissin senmi para yollicaksin?

O kadın yıllarca o çocuğu büyütmüş bakmış adamın ayda bir göndereceği üç kuruşa göz dikmiş gibi tavırlarınız, kelime seçimleriniz aşırı kötü. Kıç büyütüyor, sen mi para yollıcaksın falan.
Ne ayıp bi tavrınız var.
Her yıl onların yanına gidiyoruz gittiğimiz yerlere onlarda geliyor demişsin e onları görmeye gittiğiniz için olabilir mi? Ailesi ya hani.
Ben sizi hiç beğenmedim.

Pardon utanmadan para istiyor
Vay efendim çalışmıyor evde oturuyor biyerlerini büyütüyor
Benim annem çalışan bir kadin filan diyorsunuz kadını çalışmıyor diye iyice yalpaladiniz da siz napiyoniz calisiyonuz mu bari ?
Ben dogumuma kadar calistim, suan cocugum 15 aylik evdeyim. 1 ay sonra ise baslayacagim. Oldumu

Ay size ne yok kızı hep onların evdeymiş de yemek iş miş bilmiyormuş da, oğluna düşkünmüş de o da bu da. Bunlar sizi ilgilendirmez. Eğer eşiniz sizi ihmal etmiyorsa aile ilişkileri ve görüşme sıklığı sizi ilgilendirmez. Ben de yurtdışındayken her gün arardım, onlar da beni arardı. Para da gönderir, bu da sizi ilgilendirmez, kadının çalışması çalışmaması da sizi ilgilendirmez, TR’ye gelince eşiniz ailesiyle de gezer bu hele sizi hiç mi hiç ilgilendirmez.

Bu kadar kötü üslup kullanan birinin iyi bir gelin olabileceğini düşünmüyorum kusura bakmayın.

Ayrıca görümcenizin yaşam tarzından sizene. Annesiyle istediği gibi içli dışlı olabilir.

Lütfen önce bir aynaya bakın. Gerçekten üslubunuz çok fazla itici

Sız kaynana görmemişsiniz :110: tamam kötü yanları vardır ama sanki biraz abartmışsiniz. Ayrica Turkiyede bir kısım insanlar cok zor geçiniyor. Sizin oradan yollayacaginiz 1 para burada maalesef 10 para. Eşiniz de cok yollamıyordur eminim.cok yollasa anlardınız.cok dert ediyorsaniz esinize sorun bu konuyu.ama belirteyim uslubunuzu beğenmedim 😑

Ben dogumuma kadar calistim, suan cocugum 15 aylik evdeyim. 1 ay sonra ise baslayacagim. Oldumu
Ben açıkçası kayınvalidesi yolla para demediği halde
bOYNUNU BÜKÜYOR KAMERADAN GÖRÜYORUM para istiyor diye konuşan bir gelinin kalbinin temizliğine değil de ruhunun fitneligine inanıyorum.

Gece çalışıyormuş eşim de çalışma anne diyor diye dellenen bir gelin değil de ' yazık o yaşta kadın tabi ki gece çalışmasın ama calissaydi keşke eli ayağı tutuyor sonuçta diyen bir insan olsaydınız... Burada sizi mağdur haklı iyi niyetli görebilirdim ama aksine KORKUNC olan sizsiniz bence

Eşiniz kaynanadan daha büyük problem gibi duruyor. Lohusa halinizle annenizi eve kabul etmemiş. Siz hala kaynanada arayın suçu.

Ben açıkçası kayınvalidesi yolla para demediği halde
bOYNUNU BÜKÜYOR KAMERADAN GÖRÜYORUM para istiyor diye konuşan bir gelinin kalbinin temizliğine değil de ruhunun fitneligine inanıyorum.

Gece çalışıyormuş eşim de çalışma anne diyor diye dellenen bir gelin değil de ' yazık o yaşta kadın tabi ki gece çalışmasın ama calissaydi keşke eli ayağı tutuyor sonuçta diyen bir insan olsaydınız... Burada sizi mağdur haklı iyi niyetli görebilirdim ama aksine KORKUNC olan sizsiniz bence
Alâkası olmadığı hâlde görümcesini bile gömüp neyse bana ne diyişindeki fitnelik… Kendi yurtdışında ama görümcesinin ne yapıp yapmadığına vakıf 🤣 İş bilmiyormuş, yemek bilmiyormuş.

Bu kadar kötü üslup kullanan birinin iyi bir gelin olabileceğini düşünmüyorum kusura bakmayın.

Ayrıca görümcenizin yaşam tarzından sizene. Annesiyle istediği gibi içli dışlı olabilir.

Lütfen önce bir aynaya bakın. Gerçekten üslubunuz çok fazla itici
Ay şuan ben mi yazdım diye nicke baktım.
Nicke bakınca nick yok yazıyor
Benim nicke benziyor diye yine kendim yazdım sandım
Buga düştüm 😅

Aynı şeyleri çoğunlugun gormesine hissetmesine sevindim

Dualarda başka ülkede yaşamak kaynanadan uzakta 😅 bence abartacak bir şey yok para mevzusunu eşinizle konuşabilirsiniz tatile geldiğiniz zamanı da konuşabilirsiniz bunlar çözülebilir eş de isterse

Ay şuan ben mi yazdım diye nicke baktım.
Nicke bakınca nick yok yazıyor
Benim nicke benziyor diye yine kendim yazdım sandım
Buga düştüm 😅

Aynı şeyleri çoğunlugun gormesine hissetmesine sevindim
Bir insan yazı diliyle bile karakterini çok iyi belli ediyor.
Çok yazık, kendide bir çocuk büyütüyorken bir anne için nasıl böyle kötü üslup kullanabiliyor aklım almıyor.
Konu sahibesinin negatif elektriğini konuyu okuyan herkesin aldığına eminim

Bir insan yazı diliyle bile karakterini çok iyi belli ediyor.
Çok yazık, kendide bir çocuk büyütüyorken bir anne için nasıl böyle kötü üslup kullanabiliyor aklım almıyor.
Konu sahibesinin negatif elektriğini konuyu okuyan herkesin aldığına eminim
Sorun sadece negatiflik değil, terbiyesizlik ve hadsizlik. Fazlasıyla terbiyesiz, sinir bozucu derecede hadsiz. Kocaya Allah sabır versin.

Dualarda başka ülkede yaşamak kaynanadan uzakta 😅 bence abartacak bir şey yok para mevzusunu eşinizle konuşabilirsiniz tatile geldiğiniz zamanı da konuşabilirsiniz bunlar çözülebilir eş de isterse
Negatif cevap verenler isinize bakin belki sizde erkek anasi oldugunuz icin delirdiniz bu kadar. Bu arada ben danimarkada yasiyorum ve ben böyle konusuyorum ne yapayim 😀 bazi kelimeler kaba yazildi belkide ama o anki duygularla öyle cikti. Dahada birsey yazmam zaten. En iyisi derdine suya anlat insana dertmi anlatilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back