Çok merak eden hangi durum ve şartlarda nasıl uygulanır açıp okusun anlamaya çalışsın tefsir den .koyarım da bunlar yüzünden ban yemeye değmez.Adi ustunde İslam konferansi.
İcerigide, hakkinda ayet olan bir konu.
Yani inananlar icin tartismaya acik degil.
İnanip inanmamak onlara kalmis.İnananlar gerçekten "kocalarının uygun görürse karılarını dövebileceğine" inanıyor mu?
Ne demek istedigimi anladiniz. Boyle basit sorulara gerek yok.Ee inanmayanlar bunu tartışamaz mı ya da karşı çıkamaz mı ?
Oyle deme. Kk kadinlari ne diyorsa odur.Çok merak eden hangi durum ve şartlarda nasıl uygulanır açıp okusun anlamaya çalışsın tefsir den .koyarım da bunlar yüzünden ban yemeye değmez.
Ki en güzel dayağı hakedenler.bunlar.
Konferansın içeriğini nasıl yorumlandığını bilmiyorum bu arada yalnış varsa insani bir şekilde eleştirilir düzeltilir..ama işte insani şekilde hayvan olarak değil.
Anima Naturalis isimli hayvan hakları savunucuları da çıplak protesto yapıyorlar. Onlarda ses getiren bir gruptur.Ooo meminktolarda çok tombiktoymuş
Ayrıca femen in protesto şekli bu islamiyetle alakası yok neyi protesto ediyorlarsa bu şekilde ediyorlar
Dikkat çekmek için bişeyler yapmak lazım bencede zatenAnima Naturalis isimli hayvan hakları savunucuları da çıplak protesto yapıyorlar. Onlarda ses getiren bir gruptur.
Bence burada maksat çıplak bedenlere dikkat çekmek değil, bizler giyime alıştığımız için çıplaklıkları garibimize gidiyor olabilir ama Afrika'da kabilelere yapsalar bu protestoyu, kimse memeleri açmış bu kadınlar demez.
Onlar bu yolu seçmişler, bu çıplaklığı onaylıyoruz diye düşünülmesin, FEMEN'in Tarzı böyle anlatmak istediğim bu, İslam Konferansı diye çıplak gitmediler, keza Animal Naturalis grubu da öyle, bireysel protestolarda da çıplaklık kullanılmış, mesela Fransız tiyatro oyuncusu ve yazarı biri Fransa Kültür Bakanı'nında Katıldığı ödül töreninde sahne kostümcüsü dahil herkesin işsizlik maaşı aldığını ama yazarların bu maaştan faydalanamadığına dikkat çekmek için sahneye çıplak çıkmış, "bu adil mi sayın bakan, kostüm olmadan oyun sahnelenebilir ama yazarlar olmadan asla, bu ayrımcılığın sebebi fiziksel olarak çirkin olmamız mı" diye sormuş ve protesto kültür bakanı tarafından gülerek karşılanmış.Dikkat çekmek için bişeyler yapmak lazım bencede zaten
Bana tek bir erkek gösterin, kadını sadece iffetsizlik için döven.
Boşandığı için dayak yiyen, öldürülenler, bakınız daha da ilginci karşı gelecek mi diye denenen kadın:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iddet-goren-kadinlar-dertleselim-hadi.335984/
meme göstermeden de ses getirmiyor protestolarBiz o müslümanım diye geçinen kendini müslüman diye nitelendiren 'YOBAZ'ları desteklemiyoruz.soyulmadan yapılan bi protesto olsaydı emin ol destek çıkan olur su femen olmak memeni göstermek değil...ben femenliğe kötü bakıyorum tersine soyunmayan,femenliği meme gösterme olduğunu düşünmeyen femenlere gıpta ediyorum.
Siz öyle sanınmeme göstermeden de ses getirmiyor protestolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?