FEMEN bu kez İslam konferansını bastı

şimdi üstü açık erkekler bunu yapsaydı bu kadar tepki alırmıydı hayır. neden memeler kadında ayıp ondan. kısaca cinsiyetçi yaklaşımın bir çeşidi

baklavalı erkekler olursa benim itirazım olmaz, ama türk kasıysa işte bak ozaman çok daha fazla tepki gösteririm :):):)

ama bu kadarda ayıplamazdık. kadın memesi farklı işte. oysa ne olacal meme memedir. direnmeme:)

memeler farklı değil aslında dediğin gibi ama erkeklerle kadınların memelere bakış açıları, yükledikleri anlam farklı :)
bize göre göz gibi, el, kol gibi bir organ ama birde memenin anlamını bir erkeğe sormak gerek :):)

Eylemin konusundan çok memeler ses getiriyor yalniz.

Pek basarili olduklarinı söyleyemem.

Kadınlar sahneye çıktığında konuşma yapan abilerin ufaktan uzaklaşırken dönüp dönüp bakmalarına koptum. Ne görürsek kar der gibi.

Eyleme gelirsek bence yersiz olmuş. Bu sözleri -herhangi bir dine dayandırmadan- biri emir gibi söylüyor olsaydı, tamam. Ama bu İslam konferansı. Müslüman olduğunu söyleyen bir insan kitabın hiçbir ayetini inkar etmez. Nisa suresinde de açık açık yazar zaten bu konuşmada bahsedilenler. Yani müslüman kadın zaten tüm bunları bilir ve kabul eder. Femenin protestosuyla bilinçlenecek değil ya. Saçma olmuş.

Bİr ara internet yasağı için herifler klip çekmişti her şeyleri ortada. You touch my tralala diye bir şarkıydı hatta var mı hatırlayan

Buldum neyse, yani kısacası böyle şeyler akılda kalıyormuş Kaç sene geçti hala unutmamışım.

Niye konferansın içeriğinden değil de kadınların memesinden bahsediyorsunuz ?Gayet de iyi olmuş bence.

Sacmalik.
Ben bunlara protesto eden grup degilde, memelerini gostermeye calisan bir takim yarim akillilar olarak bakiyorum.
Hey Allahmm tutmuslar neyi protesto etmisler bide.

Sacmalik.
Ben bunlara protesto eden grup degilde, memelerini gostermeye calisan bir takim yarim akillilar olarak bakiyorum.
Hey Allahmm tutmuslar neyi protesto etmisler bide.
Akıl mı hangi yarım akıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…