- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
demekki özgüven lazım, ama boyarsak falan gideri olur belki bilemedim şimdionlarda da olduğu söylenemez![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demekki özgüven lazım, ama boyarsak falan gideri olur belki bilemedim şimdionlarda da olduğu söylenemez![]()
şimdi üstü açık erkekler bunu yapsaydı bu kadar tepki alırmıydı hayır. neden memeler kadında ayıp ondan. kısaca cinsiyetçi yaklaşımın bir çeşidi
şimdi üstü açık erkekler bunu yapsaydı bu kadar tepki alırmıydı hayır. neden memeler kadında ayıp ondan. kısaca cinsiyetçi yaklaşımın bir çeşidi
ama bu kadarda ayıplamazdık. kadın memesi farklı işte. oysa ne olacal meme memedir. direnmeme:)
ama bu kadarda ayıplamazdık. kadın memesi farklı işte. oysa ne olacal meme memedir. direnmeme:)
Eylemin konusundan çok memeler ses getiriyor yalniz.:) bu femenler beni gülümsetiyor :)
baksan bir avuç insan ama her yaptıkları eylem ses getiriyor kadınlarında amaçları bu zaten.
Her türlü şiddete hayır bu arada. Kadına da erkeğe de diğer canlılara da.
Konferansin iceriginde bir sey yok bence.Niye konferansın içeriğinden değil de kadınların memesinden bahsediyorsunuz ?Gayet de iyi olmuş bence.
Nasıl yani tartışmaya açık değil derken ?Konferansin iceriginde bir sey yok bence.
Tartismaya acik bir konu degil cunku
Adi ustunde İslam konferansi.Nasıl yani tartışmaya açık değil derken ?
Akıl mı hangi yarım akıl ?Sacmalik.
Ben bunlara protesto eden grup degilde, memelerini gostermeye calisan bir takim yarim akillilar olarak bakiyorum.
Hey Allahmm tutmuslar neyi protesto etmisler bide.![]()
İnananlar gerçekten "kocalarının uygun görürse karılarını dövebileceğine" inanıyor mu?Adi ustunde İslam konferansi.
İcerigide, hakkinda ayet olan bir konu.
Yani inananlar icin tartismaya acik degil.
Adi ustunde İslam konferansi.
İcerigide, hakkinda ayet olan bir konu.
Yani inananlar icin tartismaya acik degil.