- Konu Sahibi onbirmayis
Benimde hormonlarım normal aralıkta ama döngümü 40-45 gün civarından düşüremedim. Hep mi düzenliydi adetlerin özellikle bişey denedin mi canımBenim. Doktor ultrasonda pcos diyor ama hormonlarım öyle söylemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde hormonlarım normal aralıkta ama döngümü 40-45 gün civarından düşüremedim. Hep mi düzenliydi adetlerin özellikle bişey denedin mi canımBenim. Doktor ultrasonda pcos diyor ama hormonlarım öyle söylemiyor
Evet ben de bu ihtimale sığınıyorum. Kalite daha iyi oluyormuş ama bilmiyorum nasip yaniAmin canım hepimizin inşallah Bence olmadı ya öyle bi belirtim falanda yok 2 gün kalmasına rağmen. Zaten yumurta boyutunu gördükten sonra kontrole de çağırmadı o yüzden çatlayıp çatlamadığını bile bilmiyorum. Femara ile kalite daha iyi olur diyor çoğu kişi. İnsallah bebeğine kavuşmana vesile olur
Hayır 45 güne çıkmıştı bir ara. Clife bitkisel karışım kullandım. Ondan sonra 28 e düştü ve yumurtlama görmeye başladım. Hormonlarım da düştü. LH prolaktin falan yüksektiBenimde hormonlarım normal aralıkta ama döngümü 40-45 gün civarından düşüremedim. Hep mi düzenliydi adetlerin özellikle bişey denedin mi canım
Bnimde ultrasonda pcos ama hormonlarda bişy yokBenim. Doktor ultrasonda pcos diyor ama hormonlarım öyle söylemiyor
Bnımde 35-40 gün döngümBenim 40-45 gün arası döngüm. Hormonlarım normal ama bence çatlamıyor benim yumurtam.
İğne gününde de ilişkin oldu muBnimde ultrasonda pcos ama hormonlarda bişy yok
İlk çocugumda geç döllenmeydi
Cnm bnım iğne 15. Günü vuruldum
Ertesı gun çatladı o gce hamiş kaldım
Bende iki ay kullanmıştım clife. İlk ay çok düzenli kullanmadım ama yumurtlama görmüştüm. İkinci ay düzenli kullandım ve ovulasyonla takip ettim. Yumurtlama göremeden 28. Gün adet oldum. Sonraki aylarda da düzelmedi yani. Acaba devam mı etmeliydimHayır 45 güne çıkmıştı bir ara. Clife bitkisel karışım kullandım. Ondan sonra 28 e düştü ve yumurtlama görmeye başladım. Hormonlarım da düştü. LH prolaktin falan yüksekti
İstenen büyüklüğe 15. Gün mü gelmişti acaba yumurtanız.Bnimde ultrasonda pcos ama hormonlarda bişy yok
İlk çocugumda geç döllenmeydi
Cnm bnım iğne 15. Günü vuruldum
Ertesı gun çatladı o gce hamiş kaldım
Bende öyle düşünüyorum. Benimde bir boş gebeliğim oldu onda da geç döllenmeydi. Kürtajdan sonra bidaha da hamile kalamadımBnımde 35-40 gün döngüm
Bnada bazı aylar çatlamıyor gbı gelıyor
Ben de toplamda 2-3 ay kullandım. İşe yaradı. Ama şu da var; benim tiroid sıkıntım var. Çalışmıyormuş. Onun için tedavi görüyorum. Onun da etkisi olabilir. Tiroidler çok önemli.Bende iki ay kullanmıştım clife. İlk ay çok düzenli kullanmadım ama yumurtlama görmüştüm. İkinci ay düzenli kullandım ve ovulasyonla takip ettim. Yumurtlama göremeden 28. Gün adet oldum. Sonraki aylarda da düzelmedi yani. Acaba devam mı etmeliydim
Sevindim aşkınıza benim de 19. Gün çatlama oldu umut oldunuz valla inşallah tutarBenim ultrasonda hafif pcos görünüyor ama adetlerim duzenlidir 28 gün sürer ve yumurtalarım ama hep geç dollenmeyle iki gebelik oldu
Düzenli değerlerime baktırıyorum aslında tirodim ve insülin direncim yok. İnsülin direnci olmasa bile glifor ve glukofen gibi ilaçlarla çok hamile kalan pcoslu okudum ama bi sorun yokken de ilaç kullanmak mantıklı gelmiyor. Zaten bu ay olmadıysa sonraki ay çatlatma iğnesi isteyeceğim mutlaka.Ben de toplamda 2-3 ay kullandım. İşe yaradı. Ama şu da var; benim tiroid sıkıntım var. Çalışmıyormuş. Onun için tedavi görüyorum. Onun da etkisi olabilir. Tiroidler çok önemli.
İğne sabah 11 de vuruldumİğne gününde de ilişkin oldu mu
Yoksa ertesi gün mü oldu
Evt 15. Gün 2 yumoşum vardıİstenen büyüklüğe 15. Gün mü gelmişti acaba yumurtanız.
İnşallah canım ama maalesef benim ikisi de düşük oldu bu ay ilk kez tedaviye başladımSevindim aşkınıza benim de 19. Gün çatlama oldu umut oldunuz valla inşallah tutar
Doktor bana da coraspin başladı neden diye çok düşündüm inşaAllah faydası olurEvt 15. Gün 2 yumoşum vardı
Biri 18 biri 21 mm di
O gün iğne vuruldum
Benım femarasızda yumoşum buyuyo aslında ondan 2 ay öncede kımyasal oldu bnım kendiliğinden
Bn femarayı kalıtelı yumurta olsun dıye kullandım, ve tutunsun dıye doktor progestan verdı ama tutunmadı yıne
Bu ay hamiş kalırsam hemen coraspin başlıcam
İnsülin direncin yoksa hiç glifor kullanma. Zaten ezbere alınacak bir ilaç değil. Şeker hastalarına yazıldığı için normali raporla alınan bir ilaç. Direnç için olduğunda farklı.Düzenli değerlerime baktırıyorum aslında tirodim ve insülin direncim yok. İnsülin direnci olmasa bile glifor ve glukofen gibi ilaçlarla çok hamile kalan pcoslu okudum ama bi sorun yokken de ilaç kullanmak mantıklı gelmiyor. Zaten bu ay olmadıysa sonraki ay çatlatma iğnesi isteyeceğim mutlaka.
İnşallah sağlıklı olur bu defa. Gerçekten hamile kalınca asıl herşey başlıyormuş onu anladım. Benimde 17 mm tek yumurtam oluştu ama doktorum iğne önermedi. Benim geç olgunlaşıyor yumurtam ve çatlamıyor bence.Evt 15. Gün 2 yumoşum vardı
Biri 18 biri 21 mm di
O gün iğne vuruldum
Benım femarasızda yumoşum buyuyo aslında ondan 2 ay öncede kımyasal oldu bnım kendiliğinden
Bn femarayı kalıtelı yumurta olsun dıye kullandım, ve tutunsun dıye doktor progestan verdı ama tutunmadı yıne
Bu ay hamiş kalırsam hemen coraspin başlıcam
Bu psikoloji insana herşeye acaba dedirtiyor gerçekten. Herşeyden medet umar haldeyim. Hayırlısı ne diyeyim, çok yoruldum sanırım artık.İnsülin direncin yoksa hiç glifor kullanma. Zaten ezbere alınacak bir ilaç değil. Şeker hastalarına yazıldığı için normali raporla alınan bir ilaç. Direnç için olduğunda farklı.
Çatlamıyorsa kist olarak kalıyor demektir. Buna emin misinİnşallah sağlıklı olur bu defa. Gerçekten hamile kalınca asıl herşey başlıyormuş onu anladım. Benimde 17 mm tek yumurtam oluştu ama doktorum iğne önermedi. Benim geç olgunlaşıyor yumurtam ve çatlamıyor bence.