Gebeliğe Hazırlık Femarayi ne kadar sure ve nasil kullandiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.879
2.284
333
Kızlar ben gecen ay ilk kez femara ve catlatma ignesi oldum. Doktor eger bu ay gebelik olmazsa bi sonraki ay tekrar baslicaz ilaca dedi. Ama bazi okudugum konularda 3 ay ust uste kullanilmis olan cok kisi var. Yani benim son adet tarihim 18 agustostu 2 eylulde igne vuruldum eger eylul boş gecerse ekimde gel baslayalim ilaca dedi. Kafam karisti acaba benmi oyle anladim sizler nasil kullanmistiniz ?

İki kez kullandım olmadı canim çok ulauldum neden bilemedim sorunnda yok halbu ki nasip demekki. Dua edelim birbirimize

üst üste 6 ay kullanabiliyorsun sonra ara veriliyor. ben 2. ayımdayım şu an...

Femara ve klomene neden baslaniliuor polikistik olanlarda mi

Kizlar ben yeniyim ve benimde size bir sorum olucak....
Doktor kontrolunde femara kullandim ve ayin 11inde cuma gunu yumurta olusmus bugunleri iyi degerlendir diyip beni yolladi ve catlatma ignesi yapmadi vermedi catlar o dedi gonderdi ve dun inanilmaz bi agri yasadim neydi bu agri cunku cuma gittigimde zaten yumrta akintim olmustu nolur banada cevp verinnn

Catlatma ignesi pko hastalarinda yapiliyor cunku yumurta catlamama sorunu oluyor bizde bunun disinda yapilmadan nasil olur bilmiyorum ama gun asiri iliski yasarsaniz catlamissa yumurta gebelik şansi artar.

Teskkrler cevap icin evet bende pko luyum yani goruntusu var ama her ay adet goruyorum. Beni biraz basindan savdi galiba

Teskkrler cevap icin evet bende pko luyum yani goruntusu var ama her ay adet goruyorum. Beni biraz basindan savdi galiba
Adet duzenliyse belki o yuzden vermemistir ya adamlar o kadar okuyor herhalde bildigi vardir diye dusunuyorum da bu femara catlatma ignesi konularinda her doktor farkli bi sistem uyguluyor okuduklarim kadariyla. Ne diyeyim herkesler bebislerine saglikla kavussun insallah

Insallah yaaa gercektenn her isteyene nasip etsin Allah 2 yillikevliyim ama yasim 35 hic korunmadik ve ilk defa bidoktor ilac tedavisi verdi bakalim beklicez artik adet gunumuzu umudum yok gibi ama Allah bilir

Sizde herhangi bir belirti varmi acaba insallah tutmustur.. bu surecler biz kadinlari yipratiyor biraz

canım benim bende çatlatma iğnesi kullanmıyorum o çatlıyor zaten... eğer ki birkaç tane yumurtan oluştu ise ve diğeri daha yeni olgunlaştı ise o çatlamıştır. dün bende çok şiddetli ağrı yaşadım ilk defa oturamadım wc ye gidemedim gülemedim resmen içim acıdı ama bu sabah hafiflemişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…