- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
- Konu Sahibi Yellowpepper
-
Hayirlisiyla bizler de bebislerimize kavusalim insallah. Bu ay tekrarmi femara kullanacaksin peki ? Yoksa arami vereceksinİki kez kullandım olmadı canim çok ulauldum neden bilemedim sorunnda yok halbu ki nasip demekki. Dua edelim birbirimize
üst üste 6 ay kullanabiliyorsun sonra ara veriliyor. ben 2. ayımdayım şu an...Kızlar ben gecen ay ilk kez femara ve catlatma ignesi oldum. Doktor eger bu ay gebelik olmazsa bi sonraki ay tekrar baslicaz ilaca dedi. Ama bazi okudugum konularda 3 ay ust uste kullanilmis olan cok kisi var. Yani benim son adet tarihim 18 agustostu 2 eylulde igne vuruldum eger eylul boş gecerse ekimde gel baslayalim ilaca dedi. Kafam karisti acaba benmi oyle anladim sizler nasil kullanmistiniz ?
6 mıüst üste 6 ay kullanabiliyorsun sonra ara veriliyor. ben 2. ayımdayım şu an...
Evet kuzum doktor 6 ay deneyelim olmazsa bakariz dedi....6 mısanirim her doktor farkli ya ben anlamadim yani ilk kullandiginizdan sonraki ay tekrar basladiniz oylemi? Hayirlisiyla bu sefer olur insallah
Evet kuzum yumurtanin buyumesini sagliyor...Femara ve klomene neden baslaniliuor polikistik olanlarda mi
Çoğul gebelik olasılığını çok artiriyormus doğru mu. Sırf ikiz üçüz dogurcam diyede kullanan var mıdır acaba kiEvet kuzum yumurtanin buyumesini sagliyor...
evet kuzum tedavi ile oluşan gebeliklerde çoğul gebelik ihtimali var. onu bilemem kuzum yapan var mı ? önemli oplan sağlıklı evlat sağlıklı gebelik...Çoğul gebelik olasılığını çok artiriyormus doğru mu. Sırf ikiz üçüz dogurcam diyede kullanan var mıdır acaba ki
Catlatma ignesi pko hastalarinda yapiliyor cunku yumurta catlamama sorunu oluyor bizde bunun disinda yapilmadan nasil olur bilmiyorum ama gun asiri iliski yasarsaniz catlamissa yumurta gebelik şansi artar.Kizlar ben yeniyim ve benimde size bir sorum olucak....
Doktor kontrolunde femara kullandim ve ayin 11inde cuma gunu yumurta olusmus bugunleri iyi degerlendir diyip beni yolladi ve catlatma ignesi yapmadi vermedi catlar o dedi gonderdi ve dun inanilmaz bi agri yasadim neydi bu agri cunku cuma gittigimde zaten yumrta akintim olmustu nolur banada cevp verinnn
Adet duzenliyse belki o yuzden vermemistir ya adamlar o kadar okuyor herhalde bildigi vardir diye dusunuyorum da bu femara catlatma ignesi konularinda her doktor farkli bi sistem uyguluyor okuduklarim kadariyla. Ne diyeyim herkesler bebislerine saglikla kavussun insallahTeskkrler cevap icin evet bende pko luyum yani goruntusu var ama her ay adet goruyorum. Beni biraz basindan savdi galiba
Sizde herhangi bir belirti varmi acaba insallah tutmustur.. bu surecler biz kadinlari yipratiyor birazKızlar ben gecen ay ilk kez femara ve catlatma ignesi oldum. Doktor eger bu ay gebelik olmazsa bi sonraki ay tekrar baslicaz ilaca dedi. Ama bazi okudugum konularda 3 ay ust uste kullanilmis olan cok kisi var. Yani benim son adet tarihim 18 agustostu 2 eylulde igne vuruldum eger eylul boş gecerse ekimde gel baslayalim ilaca dedi. Kafam karisti acaba benmi oyle anladim sizler nasil kullanmistiniz ?
canım benim bende çatlatma iğnesi kullanmıyorum o çatlıyor zaten... eğer ki birkaç tane yumurtan oluştu ise ve diğeri daha yeni olgunlaştı ise o çatlamıştır. dün bende çok şiddetli ağrı yaşadım ilk defa oturamadım wc ye gidemedim gülemedim resmen içim acıdı ama bu sabah hafiflemişti...Kizlar ben yeniyim ve benimde size bir sorum olucak....
Doktor kontrolunde femara kullandim ve ayin 11inde cuma gunu yumurta olusmus bugunleri iyi degerlendir diyip beni yolladi ve catlatma ignesi yapmadi vermedi catlar o dedi gonderdi ve dun inanilmaz bi agri yasadim neydi bu agri cunku cuma gittigimde zaten yumrta akintim olmustu nolur banada cevp verinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?