• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femarayi ne kadar sure ve nasil kullandiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim bende çatlatma iğnesi kullanmıyorum o çatlıyor zaten... eğer ki birkaç tane yumurtan oluştu ise ve diğeri daha yeni olgunlaştı ise o çatlamıştır. dün bende çok şiddetli ağrı yaşadım ilk defa oturamadım wc ye gidemedim gülemedim resmen içim acıdı ama bu sabah hafiflemişti...
1 yumurtam vardi doktor bakti catlar bu dedi bi kacgunu degerlendir dedi bende 3 gun bos gecmedim ama suanda hala kasık ve bel agrisi yasiyorum umudum yok Allah bilir ama birzda akintim var her ay degisik seyler yasiyorum evlenmeden once olmayan seyler simdi simdi oluyo yas geciyo biseyleri hep gebelige baglamak istiyo insan ama yoruldum artik biraktim 3 ay femaraya devamm sonrasinda hic bisey yapmicam

canım benim bende çatlatma iğnesi kullanmıyorum o çatlıyor zaten... eğer ki birkaç tane yumurtan oluştu ise ve diğeri daha yeni olgunlaştı ise o çatlamıştır. dün bende çok şiddetli ağrı yaşadım ilk defa oturamadım wc ye gidemedim gülemedim resmen içim acıdı ama bu sabah hafiflemişti...
Sizinde 2. Ayinizmis insallah vardir bebis ne zaman belli olucak acaba bat ne zaman

Sizde herhangi bir belirti varmi acaba insallah tutmustur.. bu surecler biz kadinlari yipratiyor biraz
2 gun once sol kasigimda cok batma oldu 1 saat falan oyle geldi gitti. Ama baska bisey yok cuma gunu test yapma gunum tabi adet gelmezse. Hoş pkodan adet duzensizligim var zaten adet olmazsam da onuda adet gecikmesi sayamiyorum valla garip döngüymus bu isler. Daha ilk denemede yoruldum yani.

Back
X