- 13 Eylül 2023
- 21
- 13
- 28
18.gune kadar negatif mi çıktı değerlerinizBende 18. Gunu 51 cikti kanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18.gune kadar negatif mi çıktı değerlerinizBende 18. Gunu 51 cikti kanda
Hayir 14. Gunu 14 cikti 16. Gunu 29 18.gunu de 5118.gune kadar negatif mi çıktı değerleriniz
Banada doktorum ic dedi estrofem de iciyordum bitmisti tekrar al devam et duzenli kullan dedi ilaclari
Gittim bugun 405 cikti allahin izniyle saglikli gelsindeNe yaptın canım gittn mi doktora
Masallah inşallah bu hafta kese görünürGittim bugun 405 cikti allahin izniyle saglikli gelsinde
22.günü canım insallah sonuna kadar devam eder kucagima alirimÇatlatma iğnesi in kaçıncı günü 400 çıktı canim
Evet görünüyor canım bende bugün iğne vuruldugum günü saymıyorum 12.gundeyim dün negatifti bugün aynı böyle seninki gibi cikti sanırım var ben sağlık ocağına kan tahlili verdim ama hala cikmadi yaaEki Görüntüle 3327710
Kızlar merhaba çatlatma iğnemin 13. günündeyim erken gebelik testi yaptım çok az bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz bunu yorumlar mısınız sizce gebelik olabilir mi
Canım peki hemen mi böyle çıktı yoksa bi süreden sonra mı böyle çizgi oluştu ? Benim hemen değil bi süreden sonra bu hale geldi o yüzden biraz tedirginimBende
Evet görünüyor canım bende bugün iğne vuruldugum günü saymıyorum 12.gundeyim dün negatifti bugün aynı böyle seninki gibi cikti sanırım var ben sağlık ocağına kan tahlili verdim ama hala cikmadi yaa
Canım bebek göründü mü22.günü canım insallah sonuna kadar devam eder kucagima alirim
Sonucunuz nedir acabaCanım peki hemen mi böyle çıktı yoksa bi süreden sonra mı böyle çizgi oluştu ? Benim hemen değil bi süreden sonra bu hale geldi o yüzden biraz tedirginim